Şimdi Ara

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
15.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Arkadaşımın 20329 sipariş numarası. Bugün telefon açmış sizin siparişinizi yollayamıyoruz, siparişler gümrükte salı malları çekip yollayacağız büyük ihtimalle demişler.

bu numaradan 10 numara sonra olan siparişim için mesajıma verilen yanıt bugün kargolanmıştır diyor

ayrıca sipariş sayfasında havale bildirimi yapmama rağmen hala ödenmedi diyorx2
  • dolandırılma olasılımız nedır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Arkadaşımın 20329 sipariş numarası. Bugün telefon açmış sizin siparişinizi yollayamıyoruz, siparişler gümrükte salı malları çekip yollayacağız büyük ihtimalle demişler.

bu numaradan 10 numara sonra olan siparişim için mesajıma verilen yanıt bugün kargolanmıştır diyor

Siteyi gene hacklediler gibi geliyor...

• quote:

quote:

Müsait olursanız yarın bir arayıp sorun da öğrenelim işin aslını

• quote:

quote:

quote:

Müsait olursanız yarın bir arayıp sorun da öğrenelim işin aslını

Bugün aradım 2 kez ilgilenen kişi şu anda yok dediler, telefonumu aldılar beni arayacaklardı güya ama bütün gün ne arayan ne soran oldu,yarın mng kargoyu arayacağım ilk önce,sonra ona göre bir strateji uygulayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 27 Kasım 2010; 0:52:30 >

• 20316 25.11.2010 Kredi Kartıyla Peşin Ödeme (Peşin) Ödendi 283,78 TL

sorulara cevapta yok; kargo gönderim kısmında bilgide yok
  • Mail geldi şimdi.Kargonuz yollanmıştır diye.Takip NO istedim bakalım ne olacak?Üyeliksiz almıştım.K.kartıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 27 Kasım 2010; 10:01:50 >
  • İlginç, bana da az önce satış sözleşmesi yollamışlar. İlgili sayfaya bakınca kargo hazırlanıyor aşamasında. Bu beklemeler çok heyecanlı oluyor yahu.
    Yeni gelişmeyi aktarayım maksat bilgi paylaşımı olsun. Şimdi yeni mesajla kargomun sevk edildiğini öğrendim. Ama kargo takip no yok tabiki, sadece sevk tarihi yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva06 -- 27 Kasım 2010; 9:13:42 >
  • Bana da dün yolladık diye mail geldi.
  • Gazeteye çıkmasak pazartesi
    Biri arayıp olayı öğrenebilir mi.İşitme problemimden ötürü arayamıyorum.Sabah 9da iş başı yapıyorlar bana 9dan önce mail geldi.Gece sorular cevaplandı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 27 Kasım 2010; 9:26:41 >
  • Bana da mail geldi. Siparişiniz sevkedildi diye. Acaba bugün mü sevkedildi. Dün edildi bugün mailimi geldi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mare_nostrum

Bana da mail geldi. Siparişiniz sevkedildi diye. Acaba bugün mü sevkedildi. Dün edildi bugün mailimi geldi???

Hocam sevk edildi mesajı banada bu gün geldi. Sevk tarihi ayın 26 sı yazıyor du. Sen de siparişlerim kısmından görebilir sin sevk tarihi ni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: truva06

quote:

Bana da mail geldi. Siparişiniz sevkedildi diye. Acaba bugün mü sevkedildi. Dün edildi bugün mailimi geldi???

Hocam sevk edildi mesajı banada bu gün geldi. Sevk tarihi ayın 26 sı yazıyor du. Sen de siparişlerim kısmından görebilir sin sevk tarihi ni.

Arkadaşlar MNG kargo ile görüştüm. Eskişehir'e kargom gelmiş. Aral ithalattan geldi dediler. Öğlene kadar elimde olur. Şükür kavuşturana.
  • ben bu kadar uygun fiyat beklemiyodum aslında 400 tl felan çekerler diyordum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: truva06

quote:

Arkadaşlar MNG kargo ile görüştüm. Eskişehir'e kargom gelmiş. Aral ithalattan geldi dediler. Öğlene kadar elimde olur. Şükür kavuşturana.

Hayırlı olsun. Kaç gibi siparişi vermiştiniz acaba? Az önce ben de aradım da kargo falan gelmemiş. Sipariş no :20317 ve sadece sipariş durum bilgisi olarak mail gelmiş...

• Kargom şubede

1Adet almıştım 19:55 filan sipariş zamanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 27 Kasım 2010; 10:03:52 >
  • Dün araldan gönderilen Kinect imi az once mng subesinden teslim aldim.
    aral a hizli servisleri icin cok tesekkur ediyorum.
    Cihazi ancak aksama deneyebilecegim malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoFeaR1984

Kargom şubede

Hayırlı olsun. Az önce Aral'ı aradım ve bayan kargo takip numaramı verdi ve görülene göre kargom hala yolda! Güya bugün gelirmiş...

26.11.2010 - 23:42:08 - BAKIRKÖY AKTARMADAN - TUNCA ŞUBEYE GİTMEK ÜZERE PLAKALI ARACA YÜKLENDİ. - KARGO ŞU ANDA YOLDA.

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Kargom şubede

Hayırlı olsun. Az önce Aral'ı aradım ve bayan kargo takip numaramı verdi ve görülene göre kargom hala yolda! Güya bugün gelirmiş...

26.11.2010 - 23:42:08 - BAKIRKÖY AKTARMADAN - TUNCA ŞUBEYE GİTMEK ÜZERE PLAKALI ARACA YÜKLENDİ. - KARGO ŞU ANDA YOLDA.

Teşekkürler senindeki şubeye gelir bugun en kötü gidip alırsın bozma morelini.Yeteri kadar gerilim yaşadık zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Kargom şubede

Teşekkürler senindeki şubeye gelir bugun en kötü gidip alırsın bozma morelini.Yeteri kadar gerilim yaşadık zaten

Sağol. Edirne merkezde 2 şube var ve kargo takipte yazan diğer şubenin telefonuydu. Şimdi aradım da 10.30-11.00 gibi kargo gelecekmiş ve bugün teslim edilir dedi. Gerçi bu saate kadar kalmazdı ya kargo neyse. İçim rahatladı valla...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.