Şimdi Ara

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
15.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once mng kargoyu aradim. Kumluca ya gidicekmis az kalsin iyiki aramissiniz dedi bayan.
  • Benim siparişim de şubeye ulaşmış öğleden sonra teslim edecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: truva06

Az once mng kargoyu aradim. Kumluca ya gidicekmis az kalsin iyiki aramissiniz dedi bayan.

O da güzel. Boşuna pazartesini beklemek zorunda kalacaktınız. Buradan anlıyoruz ki MNG kargo çok lakayt. İstanbul'dan Edirne'ye gelen araba daha yoldaymış. Diğer şubeyi aramıştım ve benim adıma kargo falan yok demişti. Bir an önce gelsin de denemelere başlayayım...

• Almış ve alacak olan herkeze şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Az once mng kargoyu aradim. Kumluca ya gidicekmis az kalsin iyiki aramissiniz dedi bayan.

O da güzel. Boşuna pazartesini beklemek zorunda kalacaktınız. Buradan anlıyoruz ki MNG kargo çok lakayt. İstanbul'dan Edirne'ye gelen araba daha yoldaymış. Diğer şubeyi aramıştım ve benim adıma kargo falan yok demişti. Bir an önce gelsin de denemelere başlayayım...

Hayır burada lakayit olan kargoyu kayıt eden kişi,zira kargoları dağıtım yapılan şubeye değil de uzak şubeye gidecek diye kayıt ettirince otomatik olarak o şube de mecburen sizin adresinize dağıtım yapan şubeye yönlendiriyor,şimdi mesela benim bulunduğum yerde 2 mng kargo var bana dağıtım yapmayan şubeye göndermişler,diğeri de bana dağıtım yapmıyor ve bana dağıtım yapan şubeye sevk etmek zorunda,bende Allahtan aradım da mecburen gidip elden alacağız yoksa pazartesi salı derken uzar gider
    Aynı şey aras kargoyla defalarca geldi başıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 27 Kasım 2010; 10:34:52 >

• arala hızlı teslimat için teşekkür ediyorum. arkadaşlar sipariş no 20316 ve ürün 10:30 itibariyle adresime teslim edildi. ürünü bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum, umarım herkesin kinecti biran önce elinde olur.
  • Benim siparişimde kargoya verilmiş. Ancak işyeri adresini verdigim için ancak Pazartesi ulaşır bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Hayır burada lakayit olan kargoyu kayıt eden kişi,zira kargoları dağıtım yapılan şubeye değil de uzak şubeye gidecek diye kayıt ettirince otomatik olarak o şube de mecburen sizin adresinize dağıtım yapan şubeye yönlendiriyor,şimdi mesela benim bulunduğum yerde 2 mng kargo var bana dağıtım yapmayan şubeye göndermişler,diğeri de bana dağıtım yapmıyor ve bana dağıtım yapan şubeye sevk etmek zorunda,bende Allahtan aradım da mecburen gidip elden alacağız yoksa pazartesi salı derken uzar gider
    Aynı şey aras kargoyla defalarca geldi başıma

Biliyorum ne yazık ki bu tarz olaylar çok oluyor ama benim durumum biraz farklı. Edirne merkezdeki şubeler arasında 10 dklık mesafe var ve kargo daha yeni şubeye gelmiş. (10:31:58) Diğer kargolarda normalde 8.30-9.00 gibi Edirne'de olurdu...

• Arkadaşlar yarım saat önce Kinect'im ulaştı. Darısı diğer arkadaşarın başına.
    Prizler İngiltere'ye göre. Sadece prizin ucuna dönüştürücü almak yeterli gibi gözüküyor.
    İçerisin den çıkan oyun da PAL.

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mare_nostrum -- 27 Kasım 2010; 11:14:42 >
  • Y.içi ve aras sabah 11e kadar teslim ederken bana.MNG halen şubede bekletmekte.MNG bunu her zaman yapmaktadır bana gelen paketlerde.Şubeyle alakalı da olabilir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 27 Kasım 2010; 11:23:27 >
  • quote:

İlginç, bana da az önce satış sözleşmesi yollamışlar. İlgili sayfaya bakınca kargo hazırlanıyor aşamasında. Bu beklemeler çok heyecanlı oluyor yahu.
    Yeni gelişmeyi aktarayım maksat bilgi paylaşımı olsun. Şimdi yeni mesajla kargomun sevk edildiğini öğrendim. Ama kargo takip no yok tabiki, sadece sevk tarihi yazıyor.

Hocam biz senle kaderdaşız heralde.2 saat önce bana da önce satış sözleşmesi ve ardından ürününüz sevk edildi diye mail geldi.

Kargo takibini bulamazsın çünkü muhtemelen akşam üstüne doğru bu sevk edildi diyen gönderiler mesai bitimine doğru MNG kargoya verilir ve operasyona girer. Pazartesi falan elimizde olur sanırım.

• konu şehir efsanesine dönüyordu , neyseki mutlu son ile bitti :):)

quote:

Orijinalden alıntı: mare_nostrum

Arkadaşlar yarım saat önce Kinect'im ulaştı. Darısı diğer arkadaşarın başına.
    Prizler İngiltere'ye göre. Sadece prizin ucuna dönüştürücü almak yeterli gibi gözüküyor.

piriz dönüştürücüsü hakkında kutuyu acınca tekrardan detaylı bilgi verirsen sevinirim
    şimdiden teşekkürler bilgilendirme için.

• quote:

Orijinalden alıntı: mare_nostrum

Arkadaşlar yarım saat önce Kinect'im ulaştı. Darısı diğer arkadaşarın başına.

İçinden çevirici çıkmıyor mu?
  • truva06 yukarıdaki mesajın için çok teşekkürler. Senden sonra ben de mng kargoyu aradım. Meğersem kargo gelmiş, dağıtıma çıkmış. Sonra şirketi aradım. Girişteki arkadaşlar kargomun geldiğini söylediler ve ne yapalım dediler. Allahtan şirkette bize yakın oturan bir arkadaş bugün çalışıyormuş,gelirken getirecek :)

Sonunda muradımıza erebildik :)
  • Ürün geldi.Priz dönüştürücü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 27 Kasım 2010; 11:57:26 >
  • arkadaşlar öncelikle alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum güle güle kullanın...biz ikinci partiyi beklicez artık...yakında forumda deneyen arkadasların acmış oldukları konuları okumaya başlarız...
  • Arkadaşlar kutu içeriği.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoFeaR1984

Kalleş şube bana hala getirmedi

Benimki de hala dağıtımı bekliyor. Az önce aradım ve ne zaman gelir diye sordum. Uzak bölge diye 5 gibi gelir dedi! Ben de dayanamadım gelip alacağım dedim. Zaten çevirici de almam gerekiyor İngiliz prizi için. Çarşıya çıkmak için bahanem oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 27 Kasım 2010; 11:54:58 >
  • İyi görünmüyor hocam fiş ucuna çevirici gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

İyi görünmüyor hocam fiş ucuna çevirici gerekiyor mu?

3 çıkışlı İngiliz prizi işte. 1-2 tllik çevirici şart. Yalnız en sağdaki gri kabloyu anlamadım. Uzatma kablosu mu o?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.