Şimdi Ara

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
15.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aral getirmiş kinect i biraz önce gördüm sitede 300tl

link:
    www.aralgame.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı! | AralGame.com
    http://www.aralgame.com/asp/product/2818/Kinect-XBOX-Aksesuar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfun -- 25 Kasım 2010; 18:46:04 >

• tey tey tey kutlamalar başlasın
  • havale ile 274lira
    e3'den beri burda tartıştığım yok 400 olursa süper, yok 500 olur hayatta alınmaz diye bilmişlik yapan piyasanın usta isimlerine saygılarımı iletiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

havale ile 274lira
    e3'den beri burda tartıştığım yok 400 olursa süper, yok 500 olur hayatta alınmaz diye bilmişlik yapan piyasanın usta isimlerine saygılarımı iletiyorum
    fiyat sanırım atıp tutanlara gerekli kapağı kapatmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfun

arkadaşlar aral getirmiş kinect i biraz önce gördüm sitede 300tl
    />

link:
    http://www.aralgame.com/asp/product/2818/Kinect-XBOX-Aksesuar

Oo bomba haber eyw. fahiş fiyatlar isteyenlere güzel haber

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

fiyat sanırım atıp tutanlara gerekli kapağı kapatmıştır

Alıntıları Göster
    İşte bu ya! Aral'ı tebrik ediyorum. Ben 350'den bekliyordum ama bu ucuza geldi. Bu arada 600 diyenler bayaa bi abartmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

İşte bu ya! Aral'ı tebrik ediyorum. Ben 350'den bekliyordum ama bu ucuza geldi. Bu arada 600 diyenler bayaa bi abartmış

Alıntıları Göster
    ıyı kı yurt dısından sıparıs vermemısım ya.aynı fıyata gelıyor.gumruk yok beklemek yok.super oldu bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ürün pal mi (avrupa versiyonu) acaba bilen varmı? birde sınırlı stok denmiş alacaklar acele etmeli:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

Alıntıları Göster
    Helal olsun Aral'a. Kırk yılın başında işe yarar bir şey yaptı. Siparişi geçtim bakalım ne zaman gelecek?

Edit: Bu arada @tfun haber için çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 25 Kasım 2010; 19:12:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winterice

ıyı kı yurt dısından sıparıs vermemısım ya.aynı fıyata gelıyor.gumruk yok beklemek yok.super oldu bu.

Alıntıları Göster
    fiyat iyiymiş yurtdışından getirtsek yaklaşık bu fiyata geliyor bu fiyattan yada daha altından satmaya devam ederlerse yakında alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonmalachi

arkadaşlar ürün pal mi (avrupa versiyonu) acaba bilen varmı? birde sınırlı stok denmiş alacaklar acele etmeli:)

geçen bi arkadaşımızın kinect incelemem diye açtıgı bi konuvardı orda söylemişti kinect her versiyonu calıstıyrıyor free bilmemneydi adı aklıma gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: semidos

fiyat iyiymiş yurtdışından getirtsek yaklaşık bu fiyata geliyor bu fiyattan yada daha altından satmaya devam ederlerse yakında alırım

Alıntıları Göster
    fiyata bak

Aralı yine hacklemiş olmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

fiyata bak

Aralı yine hacklemiş olmasınlar.

Alıntıları Göster
    aral durdu bombayı patlattı

Buarada ben siparişimi verdim kk tek çekim 283 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 25 Kasım 2010; 19:29:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

quote:

Orijinalden alıntı: leonmalachi

arkadaşlar ürün pal mi (avrupa versiyonu) acaba bilen varmı? birde sınırlı stok denmiş alacaklar acele etmeli:)

geçen bi arkadaşımızın kinect incelemem diye açtıgı bi konuvardı orda söylemişti kinect her versiyonu calıstıyrıyor free bilmemneydi adı aklıma gelmedi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar fiyat çok iyi yalnız alacak olanlar bence hiç acele etmesin özellikle de yeni xbox360 alacaklar beklemeli neden derseniz, pc gold yada electroworld
    mutlaka xbox360 s ve kinect ile ilgili yada sadece Kinect ile ilgili bir kampanya yapacaktır yada fiyatı daha düşük tutacaklardır, bunun örneklerini xbox360 s
    yurt dışında tanıtıldıktan çok kısa bir süre sonra bahsi geçen mağazalar da gördük.

İlk xbox360 s electroworld mağazalarında satışa çıktı ve ilk kez pc gold 600TL'sına 250gb xbox360 s sattı, bu yüzden biraz daha bekleyin derim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Arkadaşlar fiyat çok iyi yalnız alacak olanlar bence hiç acele etmesin özellikle de yeni xbox360 alacaklar beklemeli neden derseniz, pc gold yada electroworld
    mutlaka xbox360 s ve kinect ile ilgili yada sadece Kinect ile ilgili bir kampanya yapacaktır yada fiyatı daha düşük tutacaklardır, bunun örneklerini xbox360 s
    yurt dışında tanıtıldıktan çok kısa bir süre sonra bahsi geçen mağazalar da gördük.

İlk xbox360 s electroworld mağazalarında satışa çıktı ve ilk kez pc gold 600TL'sına 250gb xbox360 s sattı, bu yüzden biraz daha bekleyin derim.

Alıntıları Göster
    300 TL mi?Vay be çok düşük Aral'a göre,yani oldukça mantıklı TR'den almak bu fiyat için konuşursak cihazı o zaman şöyle bir S Bundle yapsalar Elite'i satıp alırım bakalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: On.E

300 TL mi?Vay be çok düşük Aral'a göre,yani oldukça mantıklı TR'den almak bu fiyat için konuşursak cihazı o zaman şöyle bir S Bundle yapsalar Elite'i satıp alırım bakalım..

Alıntıları Göster
    Çok iyi gercekten ama acele etmemekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0nkey D. Luffy

Çok iyi gercekten ama acele etmemekte fayda var.

Alıntıları Göster
    Aral da 300 se 100 liraya falan alırız bunu bi süre sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerbow

Fİyatın 150 doların altına inmesi imkansız ona göre düşünün. Hİçbir ürün Abd fiyatının altında satılmadı bugüne kadar. Orada bi kinect idrimi olmayacağı ürünün satışlarından belli.

Aral konsol fiyatına bu ürünü satamayacağını bildiği için bence resmen karlarını sıfırlayarak az stokla satış yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

Fİyatın 150 doların altına inmesi imkansız ona göre düşünün. Hİçbir ürün Abd fiyatının altında satılmadı bugüne kadar. Orada bi kinect idrimi olmayacağı ürünün satışlarından belli.

Aral konsol fiyatına bu ürünü satamayacağını bildiği için bence resmen karlarını sıfırlayarak az stokla satış yapıyorlar

Alıntıları Göster
    saldırın aral bile oyunları 2 kat daha pahalıya satılıyorsa. bu kinnect beleş saldırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

Alıntıları Göster
    150 dolar yaklaşık 220 TL yapıyor yani yurt dışı fiyatı baz alınırsa bedava diyelim mi ne dersiniz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.