Şimdi Ara

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
15.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShalafiTr

quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

aldım bitane kredi kartına tek çekim kritik stok yazıyordu ellerinde vardır inşallah

Aynen bende sitede kritik stok dediği için anında kaptım bir tane.
    Bu arada tronixten alsaydık 150+20 dolar 250 TL'ye gelecekti minimum. Buradan da tek çekim 283 TL'ye aldım. Acayip birşey oldu bu ya.İyi ki tronixte kinect stoklara girmemiş dedirtti açıkçası :)

hocam gümrük olayı var bide

bende o siteyi bekliyordum ama aral son dakka golü attı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinaltr -- 6 Aralık 2010; 9:19:39 >

• Ben Mecbur Ocakta Alabileceğim İnşallah EE'ye Yada MM'ye Gelir
  • Evet kritik stok dh stokları yakında eritecek
  • quote:

quote:

quote:

aldım bitane kredi kartına tek çekim kritik stok yazıyordu ellerinde vardır inşallah

Bu arada tronixten alsaydık 150+20 dolar 250 TL'ye gelecekti minimum. Buradan da tek çekim 283 TL'ye aldım. Acayip birşey oldu bu ya.İyi ki tronixte kinect stoklara girmemiş dedirtti açıkçası :)

hocam gümrük olayıda var bende o siteyi bekliyordum ama aral son dakka golü attı inşallah kineckler ulaşır bize yarın ola hayrola

Ben bir de işyeri adresini verdim. Cumartesi çalışmıyorum ama bizim şirketin güvenlik ve girişi açık. Cumartesi sabah falan gelirse arayacağım şirketi gidip şirkete alırım valla hehe :)

• Cevaplarınız için teşekkürler yalnız oyun PAL konsollarda çalışmaz ise bir işe yaramayacak umarım böyle bir şey olmaz aksi halde
    oyunu satıp shopto'dan oyun almamız gerekecek.

Bu arada ben de az önce iş bankası 6 taksit 298TL şeklinde satın aldım herkese hayırlı olsun, xbox360 s ile güzel bir ikili olacaklar
    inşallah.

Sırf bu oyun için bile alınır "bence".
    http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2MI06-Michael%20Jackson%20The%20Experience%20Kinect%20Compatible.html
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Orijinalden alıntı: ShalafiTr

hocam gümrük olayıda var bende o siteyi bekliyordum ama aral son dakka golü attı inşallah kineckler ulaşır bize yarın ola hayrola

Ben bir de işyeri adresini verdim. Cumartesi çalışmıyorum ama bizim şirketin güvenlik ve girişi açık. Cumartesi sabah falan gelirse arayacağım şirketi gidip şirkete alırım valla hehe :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinaltr -- 6 Aralık 2010; 9:20:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Cevaplarınız için teşekkürler yalnız oyun PAL konsollarda çalışmaz ise bir işe yaramayacak umarım böyle bir şey olmaz aksi halde

Bu arada ben de az önce iş bankası 6 taksit 298TL şeklinde satın aldım herkese hayırlı olsun, xbox360 s ile güzel bir ikili olacaklar
    inşallah.

öyle bi durum çıkmadı şimdiye kadar amerikadan alıp fw li makınada tüm oyunları sırayla oynayanlar var cihaz öyle bir ayrım yapmıyor
  • Oyun region-free değil miydi?
  • ilk kez düzgün fiyata satıyor helal.. 150 dolar=225 tl yapıyor , 225 in %18 ide 40tl yapıyor: 265 tl. aralın kar: 35 tl (tabi ki muhtemelen 150 dolardan ucuza getiriyordur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Oyun region-free değil miydi?

Ntsc-u olanı Pal makinelerde çalışıyor.Muhtemelen bu oyun paldır ve o da ntsc-u makinelerde çalışır.
  • Aral çok feci kapak koymuş hepmize geçmiş olsun.

Gerçekten çok iyi fiyat,üstelik soptcularla yarışır cinsten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuLTuRe*

ilk kez düzgün fiyata satıyor helal.. 150 dolar=225 tl yapıyor , 225 in %18 ide 40tl yapıyor: 265 tl. aralın kar: 35 tl (tabi ki muhtemelen 150 dolardan ucuza getiriyordur)

Ya kargosu?
    Ayrıca çoklu alımlarda öyle %18 ile kurtulamıyorsun malesef :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShalafiTr -- 25 Kasım 2010; 21:19:43 >
  • Bende almayı düşünüyorum ancak oynamayacağımıda biliyorum açıkcası bununla,kararsız kaldım fena (:

Aral g27 falan satsa bu fiyattanda gt5 çıkmışken nasiplensek hepimiz..
  • Ben şimdi siparişi verdim Aral'dan. Hadi bakalım inşallah cumartesi elime geçer, heyecan dorukta :D
  • internetten degıl de gıdıp magazadan alma gıbı bı ımkanımız yokmu acaba?aral satıslarını sadece netten mı yapıyor..?
  • quote:

Cevaplarınız için teşekkürler yalnız oyun PAL konsollarda çalışmaz ise bir işe yaramayacak umarım böyle bir şey olmaz aksi halde

inşallah.

http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2MI06-Michael%20Jackson%20The%20Experience%20Kinect%20Compatible.html

Üstad şuan ikimiz gözüküyoruz alan

Zamanında bilmiyorum hatırlarmısın gene böyle olmuştu optik çoağltıcı almıştık ingiltereden seninki gelmişti benim ki kargoda kaybolmuştu

Gene aynısı olmaz umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Bende almayı düşünüyorum ancak oynamayacağımıda biliyorum açıkcası bununla,kararsız kaldım fena (:

Aral g27 falan satsa bu fiyattanda gt5 çıkmışken nasiplensek hepimiz..

Başar sen daha çok beklersin bu fiyata g27'yi.

CANOZ evet hatırladım ama bu sefer iş sağlam kaybolmaz yalnız oyun fiyatlarından acısını çıkartacaklardır buna eminim.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arala hiç yakışmadı bu fiyat politikası
  • Oyun region-free bu arada. Aral, ithalatı amerikadan'da yapıyor olsa farkeden birşey yok, bir problem yok. Endişelenmesin arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

inşallah.

Üstad şuan ikimiz gözüküyoruz alan

Zamanında bilmiyorum hatırlarmısın gene böyle olmuştu optik çoağltıcı almıştık ingiltereden seninki gelmişti benim ki kargoda kaybolmuştu

Gene aynısı olmaz umarım

Teessüf ederim. İlk mesajlara bakarsanız ben de 7 gibi siparişi verdiğimi yazmıştım. Umarım yarın kargolanır. Kritik stok da yazıyor ama neyse...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.