Şimdi Ara

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
15.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

150 dolar yaklaşık 220 TL yapıyor yani yurt dışı fiyatı baz alınırsa bedava diyelim mi ne dersiniz.

Üstad bu ürün pal olduğu için 150 euro (Kinect in avrupa satış fiyatı) baz almamız gerekmiyor mu?

Öyle olunca Avrupa daki fiyatıyla aynı fiyata geliyor. benim gibi tek çekim alınca daha da ucuza geliyor

Helal olsun be aral sana

not: bi de kargolamazlarmış stok yok diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 25 Kasım 2010; 20:13:24 >

• Bizim ebaydan aldığımız patladı
  • Arkadaşlar havale ile alacaklar için güzel bir haberim var..Siparişi verdikten sonra 7 gün içinde ödeme yapabilirsiniz..Ben de hemen sipariş verdim cumartesi ödeyeceğim..:)
  • CANOZ 150 euro 296TL yapar ki bu aleti şu an almamak için kendimi zor tutuyorum oyun filan aldım
    az sonra dayanamayıp Allah ne verdiyse dalıcam ödeme ekranına 6 taksit 298TL alacağım.
  • Maaşı aldığım gibi Kinect + 360S

Yapılır mı ya bu kral konsolun kral eklentisi kral fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Kasım 2010; 20:27:39 >
  • Offf aral seni seviyorum ya :D 275TL mükemmel fiyat 350+ bekliyodum
  • Aral şaka yapıyor sanırım.
  • Avrupada 150 euro olan aygıt Aralda 300 lira mı inanmam
    Gidip alalım hemen
  • Beklemediğimiz anda, güzel iş yaptı Aral. Keşke aynı fiyata EW'de ya da MM'ta bulsakta direk alabilsek
  • Beyler Aral Resmi Açıkmama Yaptı. Aralda Çalılşan Elemanlardan Biri 700 tl yerine 298,72 tl yazmış.
  • Aral sonunda 2 eliyle 1 şeyi doğrultabilmiş!

Hemen siparişi geçeyim de hafta sonu oynayayım deli gibi eğer gelirse :)
  • alcam bitane ama karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinaltr -- 6 Aralık 2010; 9:19:08 >
  • Bir tanede ben aldım. Haydi hayırlısı.
  • satıs patlaması yasayacak araldan kınect olayı, umarım adamların elınde herkese yetecek kadar vardı
  • elinde olmayan ürünü satabilirmi arkadaşlar aral böyle bişey yapmaz zannedersem
  • bende almak la almamak arasında gidip geliyorum şuan ama adam gibi oyunların çıkmasını bekliycem gibi duruyor
  • Kutu içerisinden Kinect Adventures oyunu standart olarak veriliyor değil mi arkadaşlar?
  • quote:

Kutu içerisinden Kinect Adventures oyunu standart olarak veriliyor değil mi arkadaşlar?

evet standart olarak veriliyor
  • quote:

Kutu içerisinden Kinect Adventures oyunu standart olarak veriliyor değil mi arkadaşlar?

Evet de bence ürünler ntsc aral ayrım yok nasılsa diğe ntsc ürün + priz çevirici yolluyacak :) pal versiyonu bu fiyattan vermez ntsc içinde normal bi fiyat sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

aldım bitane kredi kartına tek çekim kritik stok yazıyordu ellerinde vardır inşallah

Aynen bende sitede kritik stok dediği için anında kaptım bir tane.
    Bu arada tronixten alsaydık 150+20 dolar 250 TL'ye gelecekti minimum. Buradan da tek çekim 283 TL'ye aldım. Acayip birşey oldu bu ya.İyi ki tronixte kinect stoklara girmemiş dedirtti açıkçası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShalafiTr -- 25 Kasım 2010; 20:59:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.