Şimdi Ara

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
15.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ettiğiniz küfürler işe yaramış herhalde daha düne kadar Aral'ı ana avrat söven bazı arkadaşlar şimdi Kinect'e iyi fiyat çektiler diye öve öve bitirememiş adamları, ikiyüzlülüğün bu kadarı vallahi pes...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 26 Kasım 2010; 0:41:12 >
  • Vay be fiyata bak Bütün spotçular geberecek

Yinede ben daha ucuza aldım 160dolar=230 kayme

Lakin aralın bu kadar kısa zamanda getireceğini bilseydim kesinlikle dışarıdan almazdım.Alanlara hayırlı olsun diyorum.
  • Hocam pm aticam sana atamiyorum listeni bosaltirmisin
    quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

nakit ne kadara geliyor aralda?

283
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliMemo3.5

Hocam pm aticam sana atamiyorum listeni bosaltirmisin
    quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Boşalttım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

ARALINI YİYEYİM.2 GÜNE ELECTRO WORLD YA DA GOLD GETİRİR DAHA UCUZA.100TL KAR KOYMUŞ ADAM YAA.GEÇİNİZ...

Amerika satış fiyatı 150$ yani 225TL
    Avrupa satış fiyatı 150€ yani 300TL

Çok kaar koymuş...

iyi sen avrupandan al ben amerikadan alayım.kar da tek a ile yazılır bu arada.
  • Aral hackli beyler
  • Valla ekmek çıktı modunda hücum ettik bütün Donanımhaber olarak, inşallah cumartesi elimize ulaşır
  • valla aralı sevmememe rağmen fiyat gayet iyimiş..
  • stoklar bitmiş; alanlara hayırlı olsun kaçıranlara geçmiş olsun, ama yine böyle kampanyalar düzenlenecektir, üzülmeye gerek yok, nede olsa ms 5milyon hedefi koydu önüne:)
  • Insanimizin avrupa standartlarinda fiyatlara alisik olmadiginin en guzel kanitlarindan biri su alinti adam avrupa fiyatina satmis arkadas kampanya olarak gormus bunu
    quote:

Orijinalden alıntı: leonmalachi

stoklar bitmiş; alanlara hayırlı olsun kaçıranlara geçmiş olsun, ama yine böyle kampanyalar düzenlenecektir, üzülmeye gerek yok, nede olsa ms 5milyon hedefi koydu önüne:)

• Arkadaşlar Aral tabiki ucuza satacak. Satacakki millet alsın. Eeee millet alınca ne olacak. Aral kinect uyumlu oyun satacak. Kinect uyumlu oyunu ne kadar olur onuda kinect fiyatına yakın fiyatlara alacağız herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Ettiğiniz küfürler işe yaramış herhalde daha düne kadar Aral'ı ana avrat söven bazı arkadaşlar şimdi Kinect'e iyi fiyat çektiler diye öve öve bitirememiş adamları, ikiyüzlülüğün bu kadarı vallahi pes...

Hocam peki ne yapalım? Yıllarca eleştirdik diye ucuza bulunca almayalım mı? Sen Crysis ı araldan 50 liraya almadın mı?

Hayır arala küfür etmedik (internet ortamında forumlar umuma açık yer sayılır adamlara hakaret ettiğini ikrar etmenin anlamı yok) sadece sertçe eleştirdik.

Sizin gibi düşünen de çok insan var, akademik camiada da eskiden yazmış olduğu doktrini savunmak için yeni tezleri reddeden öğretim üyeleri gibi olmanın bir anlamı yok

Bu bir ikiyüzlülük de değil. Sadece kapitalizm kokulu oportunist bir yaklaşım.

Kadıköyde spotçu 450 e bize kakalamaya çalışırken tamamen yasal vergileri ödenmiş garantili bir ürünü yarı fiyatına almak gayet mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Ettiğiniz küfürler işe yaramış herhalde daha düne kadar Aral'ı ana avrat söven bazı arkadaşlar şimdi Kinect'e iyi fiyat çektiler diye öve öve bitirememiş adamları, ikiyüzlülüğün bu kadarı vallahi pes...

Hocam peki ne yapalım? Yıllarca eleştirdik diye ucuza bulunca almayalım mı? Sen Crysis ı araldan 50 liraya almadın mı?

Hayır arala küfür etmedik (internet ortamında forumlar umuma açık yer sayılır adamlara hakaret ettiğini ikrar etmenin anlamı yok) sadece sertçe eleştirdik.

Sizin gibi düşünen de çok insan var, akademik camiada da eskiden yazmış olduğu doktrini savunmak için yeni tezleri reddeden öğretim üyeleri gibi olmanın bir anlamı yok

Bu bir ikiyüzlülük de değil. Sadece kapitalizm kokulu oportunist bir yaklaşım.

Kadıköyde spotçu 450 e bize kakalamaya çalışırken tamamen yasal vergileri ödenmiş garantili bir ürünü yarı fiyatına almak gayet mantıklı

Çok doğru söylemişsin arkadaşım, katılıyorum.

• Firmadan mesaj geldi. Yoğun sipariş alımı yüzünden bugün gönderim yapamıyorlarmış. Salı günü yeni malların gelmesi bekleniyormuş. En iyi ihtimalle önümüzdeki hafta sonuna yetişecek herhalde :(
  • Stok tükenmiş zaten artık ne yazsanız boş :).2. partiyi beklemek gerek. Bakalım bizimkiler ne zaman gelecek bugün gelse siparişler süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShalafiTr -- 26 Kasım 2010; 11:19:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShalafiTr
    Stok tükenmiş zaten artık ne yazsanız boş :).2. partiyi beklemek gerek. Bakalım bizimkiler ne zaman gelecek bugün gelse siparişler süper olur

Tamamda bende siparişi dün, siparişler tükenmeden vermiştim. Dolayısıyla dün sipariş alıyorlarken bile, stoklar bitmiş durumdaymış yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orijinalden alıntı: ShalafiTr
    Stok tükenmiş zaten artık ne yazsanız boş :).2. partiyi beklemek gerek. Bakalım bizimkiler ne zaman gelecek bugün gelse siparişler süper olur

Tamamda bende siparişi dün, siparişler tükenmeden vermiştim. Dolayısıyla dün sipariş alıyorlarken bile, stoklar bitmiş durumdaymış yani.

Sana en azından mesaj gelmiş. Bana o da gelmedi
  • @Canoz, ben mesaj attığım için dönüş yaptılar. Yoksa mesaj falan yok yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx
    @Canoz, ben mesaj attığım için dönüş yaptılar. Yoksa mesaj falan yok yani :)

Nereye attın Emaili bizde atalım bari

Telefon actım internet satış departmanına cevap veren yok :) öğle tatiline çıktılar herhalde
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.