Şimdi Ara

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
15.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

aral sitesi elinde olmaya ürünü stok hilesiyle sattı bence arkadaşlar

ürün koyarsın bitince stokta yok yazar ürün bittiği halde kritik sotok yazmış lar konuştuğum bayan bana izah edemedi bir türlü bu olayı salı günü gelecek partide sıradasınız diyor aralgame güvenmenin sonu budur salıya gelecek diye hiç ama hiç ümitlenmeyin önümüzdeki hafta cumartesi günü foruma yzıcaksınız siparişi gelen varmı diye

yahu bi yorumları oku sonra yorum yap

internetten 43 tane ürün satılmış ve bugün mağzalara dağıtılmış cihaz yarın mağzalardan temin edebilirmişiz.

Hoomie anlamadım açsana biraz internetten alanlar mı mağazalardan temin edebilecek?

ya hani teknoloji mağzaları araldan alıyoya ürünleri aralda dağıtmış kinecti mağzalara gidip ordan elden satın alcan yani netten alanlar kargo ile gelcek...

• @Hoomie ok tamam o zaman, marjinaltrye niye böyle bir cevap yazdın o zaman? O sadece araldan gelenlerle ilgili yazmış, sen de "oku sonra yorum yap, mağazalardan temin edebilirmişiz" deyince yanlış anladım.
  • fw'li xboxımızda kullanabilirimiyiz bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

fw'li xboxımızda kullanabilirimiyiz bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım

kullanabilirsin ama indireceğin oyunlar senin xbox pal ise pal diğer bölge kodlarından ise onları indirmen lazım. Cihaz Region Free bütün bölgelerde çalışıyor.

bu arada sizin aldığınız kinectlerde oyun varmı içinde yurtdısındaki paketlerde 1 oyunvar yoksa aral oyunları ayrımı satıcak kutudan çıkarıp?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

quote:

Orijinalden alıntı: say

fw'li xboxımızda kullanabilirimiyiz bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım

kullanabilirsin ama indireceğin oyunlar senin xbox pal ise pal diğer bölge kodlarından ise onları indirmen lazım. Cihaz Region Free bütün bölgelerde çalışıyor.

bu arada sizin aldığınız kinectlerde oyun varmı içinde yurtdısındaki paketlerde 1 oyunvar yoksa aral oyunları ayrımı satıcak kutudan çıkarıp?

teşekkür ettim
  • quote:

quote:

ürün koyarsın bitince stokta yok yazar ürün bittiği halde kritik sotok yazmış lar konuştuğum bayan bana izah edemedi bir türlü bu olayı salı günü gelecek partide sıradasınız diyor aralgame güvenmenin sonu budur salıya gelecek diye hiç ama hiç ümitlenmeyin önümüzdeki hafta cumartesi günü foruma yzıcaksınız siparişi gelen varmı diye

internetten 43 tane ürün satılmış ve bugün mağzalara dağıtılmış cihaz yarın mağzalardan temin edebilirmişiz.

Cihaz mağazalara dağıtılmış ama adetli değil dediler. Artık nereye kaçta gider yetişebilirmiyiz ayrı konu

• Aral tarihinin bir ürüne çektiği en iyi fiyat sanırım,ilerleyen zamanlarda aynı fiyattan satılırsa almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mare_nostrum

quote:

quote:

Cihaz mağazalara dağıtılmış ama adetli değil dediler. Artık nereye kaçta gider yetişebilirmiyiz ayrı konu

İstanbuldakiler çabuk biter Ankarada okadar çabuk bitmesede biter.Diğer illerde ise daha rahat alınabilir stok varıdr.

• aral ithalat yöneticilerine teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinaltr -- 6 Aralık 2010; 9:18:21 >
  • Olayı başka yönlere çekmeyin hepsiburada ve internet siteleri de paraları alıyorlar 1 hafta sonra yolluyorlar çoğu ürünü.

Ortalığı karıştırmanın bir anlamı yok.

Eğer yarın Dnr da fiyat aynı olursa aral in internet sayfasındaki siparşimi iptal eder dnr dan alırım bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Olayı başka yönlere çekmeyin hepsiburada ve internet siteleri de paraları alıyorlar 1 hafta sonra yolluyorlar çoğu ürünü.

Ortalığı karıştırmanın bir anlamı yok.

Eğer yarın Dnr da fiyat aynı olursa aral in internet sayfasındaki siparşimi iptal eder dnr dan alırım bu kadar basit

Ben üye olmadan satın aldım ben nasıl iptal edeceğim?
  • haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve dile getiriyorum olayı başka yöne çekmek istesem çok başka şeyler yazarım başka sitelerin neler yaptığı kime ne sattığını bilemem ben

kendi ürünümle ilgili olan probleme bakarım tartışmak istediğimden değil açıklamak istediğimden yazdım bunu

aral game haksızlık yapmış ve insanları stokta var olmamayan bir ürünü satmıştır aynısını hangi site yaparsa yapsın haksızlık ve kandırmadır sadece bu
  • quote:

haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve dile getiriyorum olayı başka yöne çekmek istesem çok başka şeyler yazarım başka sitelerin neler yaptığı kime ne sattığını bilemem ben

kendi ürünümle ilgili olan probleme bakarım tartışmak istediğimden değil açıklamak istediğimden yazdım bunu

aral game haksızlık yapmış ve insanları stokta var olmamayan bir ürünü satmıştır aynısını hangi site yaparsa yapsın haksızlık ve kandırmadır sadece bu

Bu konuda marjinal değilsin. Kesinlikle haklısın. Stokta olmayan bir ürünü "kritik stok" diyerek satmak aldatmacaya girer. Biz daha çabuk alalım diye Aral'ın sitesinden sipariş verirken, aynı ürünü başka yerden daha önce temin edebilmek haksızlık değilde nedir? HB'nin ya da DNR'ın yaptığı yanlış Aral'ı haklı çıkarmaz.

• Sitelerindeki müşteri destek hiç bir işe yaramıyor. Dün akşam siparişimden sonra mesaj atmıştım ve üstüne yarım saat önce tekrar mesaj atmama rağmen hala geri dönmediler. Anladığım kadarıyla mail atanlara cevap veriyorlarmış. Az önce mail attım bakalım bu sefer cevap verecekler mi? Ne biçim destek sunuyorlar yahu???
  • Firma için, bu test olacaktır. Eğer bu süreci iyi yönetirlerse, bir sürü mutlu müşterileri olacaktır. Eğer ellerine gözlerine bulaştırlarsa, hem onlar hemde Aral'a güvenen bizler kaybedeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Firma için, bu test olacaktır. Eğer bu süreci iyi yönetirlerse, bir sürü mutlu müşterileri olacaktır. Eğer ellerine gözlerine bulaştırlarsa, hem onlar hemde Aral'a güvenen bizler kaybedeceğiz.

Açıkçası pek iyi yönetebileceklerini sanmıyorum ama umarım yanılırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Firma için, bu test olacaktır. Eğer bu süreci iyi yönetirlerse, bir sürü mutlu müşterileri olacaktır. Eğer ellerine gözlerine bulaştırlarsa, hem onlar hemde Aral'a güvenen bizler kaybedeceğiz.

haklısın keşke ellerine gözlerine bulaştırmasalar inşallah salı günü cihaz gelir zaten salı gelse çarşamba stokta perşembe kargo cumaya gelirse erken bile gelmiş olur bence
  • arkadaşlar haftaya tekrar stoklarında olacakmış. telefona çıkan bayana sitenizde ki bir ürün ile ilgili bilgi alacaktım dediğim de hemen kinect mi diye sordu. cok arayan varmış. şaşırdım
  • 2 dk önce aradım, haftaya gelirse aynı fiyattan olacakmış, çok talep olmuş, bende dedim tekrar sağa sola bakarmısınız kıyıda köşede kalmıştır dedim inanın kaç kişi böyle sordu dedi :)
  • --------------------------------------------------------------------------------

Microsoft'un Xbox 360 platformu için hazırlandığı hareket algıma teknolojisi Kinect'i artık ülkemizden de satın almak mümkün.

Oyun dünyasında devrim niteliği taşıyan Kinect, resmi olarak Türkiye'de vewww.aralgame.com adresinden 299 TL'ye satışa sunuldu. Kinect Adventures oyunuyla paket halinde oyun severlerin beğenisine sunulan Kinect, oyunculara hareket özgürlüğünün kapılarını açıyor. Kinect ile isterseniz ailecek oyun oynama zevkini yaşayın, isterseniz arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirin. Kinect'in Türkiye'de ilk kezwww.aralgame.com üzerinden satıldığının altını çizen Aral Genel Müdürü Ömer Faruk Demir, "Kinect, Avrupa ile aynı fiyattan satışa sunuldu. Ancak oyunlardan da bilindiği gibi ÖTV engeli ne yazık ki tüketicilerimizi ve fiyatlarımızı etkileyecek." dedi. Kinect ile uyumlu oyunlardan bazılarıysa şunlar:

- Crossboard 7
    - Dance Evolution
    - EA Sports Active 2
    - Harry Potter and the Deathly Hallows Part I
    - Paws and Claws
    - Sonic Free Riders
    - Sports Island Freedom
    - UFC Trainer

Yurtdışındaki fiyatlar;

GameStop:220 TL

Play-Asia:250 TL

Amazon:305 TL

ShopTo:295 TL

Best buy:225 TL

Bu fiyatlara Kinect yurtdışından alınsa bile gümrük+kargo falan derken çok daha masraflı olucaktır. Aral Game bize böyle bir iyilik yaptığı için teşekkür ederim.

Haberin Orijinali:Kinect artık Türkiye'de!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.