Şimdi Ara

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
15.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce telefon ile görüştüm 26/11/2010 saat 11:45 :) stoklarda kalmamış , haftaya getireceklermiş.
    haftaya stoklarına girince aynı fiyattan satılırsa her türlü alırım.
    en azından garantisi elimin altında olur :):)

satın alan kişilere hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersenel

az önce telefon ile görüştüm 26/11/2010 saat 11:45 :) stoklarda kalmamış , haftaya getireceklermiş.

yahu aradında onu soramadınmı :D aynı fiyattan mı gelecek diğe
  • ben sabah mail attım 15 dk içinde cevap verdiler.
    Merhaba
    Talep yoğun olunca ürün stoklarımızda kalmadı.tekrardan önümüzdeki hafta belkı tekrardan stoklarımıza gelebilir.
    İyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

ARALINI YİYEYİM.2 GÜNE ELECTRO WORLD YA DA GOLD GETİRİR DAHA UCUZA.100TL KAR KOYMUŞ ADAM YAA.GEÇİNİZ...

Amerika satış fiyatı 150$ yani 225TL
    Avrupa satış fiyatı 150� yani 300TL

Çok kaar koymuş...

iyi sen avrupandan al ben amerikadan alayım.kar da tek a ile yazılır bu arada.

Kâr aslında böyle şapkalı â ile yazılır ama şapkalı a vb. harfler forumda bazen gözükmüyor diğe iki a yazarak yumuşattım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 26 Kasım 2010; 13:00:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx
    @Canoz, ben mesaj attığım için dönüş yaptılar. Yoksa mesaj falan yok yani :)

Nereye attın Emaili bizde atalım bari

Telefon actım internet satış departmanına cevap veren yok :) öğle tatiline çıktılar herhalde

admin@aralgame.com'a mesaj atmıştım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omersenel

az önce telefon ile görüştüm 26/11/2010 saat 11:45 :) stoklarda kalmamış , haftaya getireceklermiş.

yahu aradında onu soramadınmı :D aynı fiyattan mı gelecek diğe

sormazmıyım :):)

sordumda o kunuda bilgisi olan kişi o an müsait degilmiş.
    daha sonra tekrar arayın dediler.
  • aralda kac papeldi ankarada ucuza bulamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezka44 -- 26 Kasım 2010; 13:37:00 >
  • Umarim Turkiye`deki piyasa adamlarinin dustugu en buyuk yanlisa dusmezler ve ayni fiyata satarlarda aliriz guya bugun sabah alacaktim kalmamis neyse bekleriz ama yine zihniyet kendini ele verdi sen kalk sitelere resmi bulten gonder kinect avrupa ile birlikte avrupa fiyatina turkiyede tum sitelere de haber dun gecti simdi duyan diyecek vay anasini neymis bu 24 saatte satti halbuki adam 250 tane ya getirmiiis ya getirmemis nedeni cok acik ya satamazsak ??? OYY ALLAHIM OYY su kafalar Turkiyede degistigi gun hersey super olacak ....
  • Güzel haberlerimler karşınızdayım...

Mağzalara bugün dağıtımı yapılmış yarın mağzalarda bulabilirmişiz ve 2.parti mallarda aynı fiyata satılcakmış :)

Şimdi biraz önce aradım.
  • Aynen ben de aradım. Stokların bitmesi üzerine yeni sipariş verdik, salı günü elimize gelmesini bekliyoruz ancak o zaman kargolayabileceğiz dediler. Bugün kargolanan var mı acaba yoksa kitlediler mi hepimizi?
  • Dün saat 12.30 gibi haberim oldu ve hemen sipariş verdim. Siparişimi ödeme onayı ile kabul etti. Ama bugün öğrendiğim üzere dün 43 adet ürün satmışlar ve hepsi erken saatte tükenmiş. Saat arkadaşın dediği gibi 11.45 olabilir. Ama benim ürünüm ödeme kabul edildiği halde bir sonraki partiye kalmış oda muhtemelen salı günü gelecek diyorlar. Ama bugün yurtdışına sipariş verilen bir ürünü salı gününe yetiştirmeleri bence zor.

Benim gibi kritik stok yazısını görmüş olup sipariş vermiş olan arkadaşlarda da teslimi için bir sonraki partiyi bekliyor olabilirler.

Galiba ekranda 43 adet var yazıp bittikten sonra kritik stoğa düştü.

Artık bekleyeceğiz. Haftasonu hayalleri suya düştü

• quote:

Güzel haberlerimler karşınızdayım...

Mağzalara bugün dağıtımı yapılmış yarın mağzalarda bulabilirmişiz ve 2.parti mallarda aynı fiyata satılcakmış :)

Şimdi biraz önce aradım.

iyi güzel olmuş magazalara dağıtmışlarda , acep mağazalar bize kaça kitleyecek ? :) 280-290 aralığında bence satmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

quote:

Güzel haberlerimler karşınızdayım...

Şimdi biraz önce aradım.

iyi güzel olmuş magazalara dağıtmışlarda , acep mağazalar bize kaça kitleyecek ? :) 280-290 aralığında bence satmazlar

teknosa felan fazla kitler ama mediamarkt electroworld bestbuy gibi yerler aşşağı yukarı bu civara satıcaklardır.
  • fw'li arcade cihazda sorun çıkarmı?
  • Araldan bu fiyatı beklemiyordum çok kısa bir süre içinde alırım herhalde.. yalnız stokta yok sanırım.
  • teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinaltr -- 6 Aralık 2010; 9:17:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

aral sitesi elinde olmaya ürünü stok hilesiyle sattı bence arkadaşlar

ürün koyarsın bitince stokta yok yazar ürün bittiği halde kritik sotok yazmış lar konuştuğum bayan bana izah edemedi bir türlü bu olayı salı günü gelecek partide sıradasınız diyor aralgame güvenmenin sonu budur salıya gelecek diye hiç ama hiç ümitlenmeyin önümüzdeki hafta cumartesi günü foruma yzıcaksınız siparişi gelen varmı diye

yahu bi yorumları oku sonra yorum yap

internetten 43 tane ürün satılmış ve bugün mağzalara dağıtılmış cihaz yarın mağzalardan temin edebilirmişiz.
  • artık teknosanın eline geçerse bi 800 tl fiyat çeker tanıtım yapmak için elemanlar satarken yeni konsol diye takar millete
  • quote:

quote:

ürün koyarsın bitince stokta yok yazar ürün bittiği halde kritik sotok yazmış lar konuştuğum bayan bana izah edemedi bir türlü bu olayı salı günü gelecek partide sıradasınız diyor aralgame güvenmenin sonu budur salıya gelecek diye hiç ama hiç ümitlenmeyin önümüzdeki hafta cumartesi günü foruma yzıcaksınız siparişi gelen varmı diye

internetten 43 tane ürün satılmış ve bugün mağzalara dağıtılmış cihaz yarın mağzalardan temin edebilirmişiz.

Hoomie anlamadım açsana biraz internetten alanlar mı mağazalardan temin edebilecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

quote:

Hoomie anlamadım açsana biraz internetten alanlar mı mağazalardan temin edebilecek?

aral genel ithalatçıya elektroword, bimeks, teknosa vs gibi firmalara cihazları dağıtmış , kendi sitelerinde 43 tane online olarak satmışlar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.