Şimdi Ara

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
15.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

quote:

ARALINI YİYEYİM.2 GÜNE ELECTRO WORLD YA DA GOLD GETİRİR DAHA UCUZA.100TL KAR KOYMUŞ ADAM YAA.GEÇİNİZ...

Amerika satış fiyatı 150$ yani 225TL
    Avrupa satış fiyatı 150� yani 300TL

Çok kaar koymuş...

iyi sen avrupandan al ben amerikadan alayım.kar da tek a ile yazılır bu arada.

Kâr aslında böyle şapkalı â ile yazılır ama şapkalı a vb. harfler forumda bazen gözükmüyor diğe iki a yazarak yumuşattım...

iyi yaptın.naptın aldın mı kinect'i?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ARALINI YİYEYİM.2 GÜNE ELECTRO WORLD YA DA GOLD GETİRİR DAHA UCUZA.100TL KAR KOYMUŞ ADAM YAA.GEÇİNİZ...

Çok kaar koymuş...

Kâr aslında böyle şapkalı â ile yazılır ama şapkalı a vb. harfler forumda bazen gözükmüyor diğe iki a yazarak yumuşattım...

Almadım yıl başın doğru alıcam şuanda para konularında fakirim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok kaar koymuş...

Almadım yıl başın doğru alıcam şuanda para konularında fakirim :)

sorma ya aynen...

• Aral umarım sipariş patlaması üzerine eski haline dönmez 360 beklenenden az satınca indirdiler fiyatlarını Kinect'te satmaz deyip ucuz getirmiş olabilirler..Ama sanmam o kadar eleştiri almayı göze almazlar bence kaç yıldır eleştiri yiyorlar zaten..
  • arkadaşlar bunun yasal durumu nedir yani herkes stokta olmayan ürün satabiliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr
    arkadaşlar bunun yasal durumu nedir yani herkes stokta olmayan ürün satabiliyormu

Yasal olarak birsey kaybedeceklerini sanmıyorum ama müşteri olarak epeyce kaybedebilirler. Haftaya salı ya da Çarşamba göndermezlerse parami geri isteyeceğim.
  • İzmir de olanlar, best buy a bakabilir, belki getirmişlerdir.
  • Aralığın ilk haftası yılbaşı hediyesi olarak aldırıcam valideye. İyi olacak valla. Gelsin manyak ötesi çıldırmalık super eğlence. :)
  • vay be adamlar güzel fiyattan getirmiş harbiden.
  • Siparişi düngece vermiştim. Bu sabah aradılar siparişinizi iptal ettik diye. Stoklarında kalmamış hemen tükenmiş. Haftaya gelecekmiş yeni mallar. Almak isteyen arkadaşlara duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Siparişi düngece vermiştim. Bu sabah aradılar siparişinizi iptal ettik diye. Stoklarında kalmamış hemen tükenmiş. Haftaya gelecekmiş yeni mallar. Almak isteyen arkadaşlara duyurulur.

hocam biizde verdik sipariş aradık stokta yok dediler ama bizi arayan olmadı acaba gelecek ürünlerin sayısına göre bakıp mı aradılar
  • Aral bile beklemiyordu herhalde böyle bir talebi. Ancak su ana kadar memnun olan yok gibi. Dün aksam, herkes yarın aksama gelirmi diyorken, şimdi acaba salı gunü bizim siparişleri göndereceklermi diye soruyor.
  • Benim verdiğim siparişte ödemesi alındığı halde işleme alınmamış, bu sabah mesaj göndermiştim ama halen cevaplanmadı, pazartesi günü de göndermezlerse
    siparişi sanırım iptal edeceğim.
  • Mesajları cevaplamıyorlar..admin@aralgame.com'a gönderilen maillere daha çabuk cevap veriyorlar..
  • Bugün MediaMarkt BestBuy ElectroWorld hepsinin ankara şubelerini aradım bize öyle bi bilgi gelmedi ama yıl başında doğru gelmesini tahmin ediyoruz ama istanbuldaki şubelerimize dağıtılmış olabilir oraları arayın dedi.
  • bu ürünün salı günü bu adamlara geleceğinden eminmisiniz daha önece de yazdım önümüzdeki hafta cumartesi günü iptal etmiyenler burda arala saydıracaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

bu ürünün salı günü bu adamlara geleceğinden eminmisiniz daha önece de yazdım önümüzdeki hafta cumartesi günü iptal etmiyenler burda arala saydıracaklar

ya herkes gergin sabahtan beri ortam geriyorsun be kardeşim.YETER
  • Az önce aralgame sayfasındaki sorumu tekrar kontrol etmek için girdiğim de sorumun cevaplandığını gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim
    arkadaşlar, ben de şaşırdım açıkçası. :S

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Az önce aralgame sayfasındaki sorumu tekrar kontrol etmek için girdiğim de sorumun cevaplandığını gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim
    arkadaşlar, ben de şaşırdım açıkçası. :S

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME)

20321 benım sıparıs alla alla

• Haydaa benim de siparişim kargoya verilmiş yazıyor. İlginç...

Sipariş no 20317

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 26 Kasım 2010; 22:48:14 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.