Şimdi Ara

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
15.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sipariş numaram 20357. Ürünü sipariş ederken kritik stok yazıyordu. Aral stoklarında olmayan bir ürünü sırf biraz daha fazla satmak için stoklarında var gibi gösterip satmıştır. Müşteriyi kandırmaktan başka birşey değil. Kimse bana hepsiburada yı filan örnek vermesin. Hepsiburada dan sipariş verirken teslim süresinin 3 işgünü olduğunu bilerek sipariş veriyorsunuz. Aral bilmiyormuydu sanki ellerinde kaç tane stok olduğunu, stokları bittiği anda ya teslimat süresini belirterek sipariş alacaktı. Ya da anında stokda yok ibaresini koyacaklardı. Zaten sisteme stok bilgisini girersen ve tüm ürünler satıldığında anında stokta yok olarak görünür. Madem böyle bir hata yaptılar diyelim. En azından durumu açıklayan bir mesaj gönderin ki bizde durumun farkında olalım. Bana öyle geliyor ki 1 haftadan fazla sürecek teslimat. Çünkü mallar hiç bir zaman gümrükten zamanında çekilemiyor. Zaten firmanın ürün temin etmekde zorluk çekiyoruz diye açıklamaları var nette. Ben inanmıyorum salı günü gümrükten çekileceğine. Geçen yıl Nokia 5800 için de Hepsiburada aynı şeyi yapmıştı. Ellerinde olamayan ürün için sipariş aldılar. Sonra da mallar gümrükten bir türlü çekilemedi tedarikçi tarafından. 1 aydan fazla beklettiler insanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borga -- 27 Kasım 2010; 14:11:38 >

• Ben olayın belki maddi yönünü düşünmüyorum. Sonuçta ürünü bana bedavaya vermiyorlar. Firma bu ürünler den kar etmeden mi satıyor sanıyorsunuz. Hem de çok güzel kar ediyor. Burada önemli olan ellerinde olmaya bir ürünü stoklarında varmış gibi gösterip satmalarıdır. Ve daha başından beri bu durumun farkındalar. Hani durumun farkında olmayıp yanlışlıkla sipariş almış olsalar anlayacağım. Ancak bu düpedüz sahtekarlıktır benim gözümde. Kimse kusura bakmasın. Yok firma ucuza satmış da falan da filan da. Aslında olması gereken fiyat budur. Biz yıllardır alışmışız kazık yemeye şimdi bir firma uzun yıllar sonra ürünü normal fiyatında satınca çoğu kişi firmayı alkışlıyor. Buna anlam veremiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: sir thomas

quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Gene komplo teorileri ile döndürülmeye başlanmış gece, Yok indirimli olanlar gönderilmemiş. Ama paketler ulaşmaya başlayınca saçmalayanlar susmuş

Zaten bizim verdiğim siprarişlerle gecelik günlük faizle aral kazandığı 20 TL (en yüksek ihtimal) ile bütün çalışanlarına mangal sefası yapmış kuru ekmekle güneşli taraflarında

Ayrı kapak olması için yanıt veriyorum ben 283 TL ye aldım yani indirimli. Hemde yarım saat önce pakedim elime ulaştı

Yukarıdaki bi mesajda yok ürünü haftaya fln gelmezse arala saydıracak insanlar yazıp ortalığı karıştıranlara bugün ürünlerini insanlar teslim alırken iyi saydıracak! gereksiz yere insanları gerdiği için

Ben bayaa güldüm dün ki mesajlara. Demek ki neymiş insanları yaşı kaç olursa olsun, istediği bi şey olmadığında hemen kendi kendine hak hukuk diye zırıldayanlara kolay asmayacamışım. Bu tarz insanlar ancak linç kültüründe vardır. Gazları çabuk biter haksız oldukları ortaya çıkınca da hemen çevirirler kendilerini.

diğer eleştirenleri bilmiyorum ama ben aral'ı aradım, salı gönderilir dendi. salı gönderilse gene sıkıntı olmaz. sonuçta bir taahhüt var, ama salının da garantisi olmadığını yurtdışından sipariş ettiklerini, gümrük işlemlerin ne kadar süreceğini bilemeyeceklerini söyledi çalışan.

eh sen buna karşı ne zaman gönderirse göndersinler deyip tavır almazsan sende sorun vardır.

sen aral'a madalya takmışsın ama aral yapması gerekeni yaptı, sipariş alıyorsan yollayacaksın arkadaş.

gerçi bu fiyattan beğenmeyenler vardı yukarıda onlara diyecek bir şey bende bulamıyorum.

• Kargodan ürünü aldım ve üstüne 1 saate yakın elektrikçi aradım. Sonunda migrostan çevirici alıp da eve gelebildim. Aleti taktım ve xbox direk tanıdı. Update gerekli diye hata verdi ve kinectle beraber gelen dvdyi takın dedi. (Kinect Adventures) Netten okuduğuma göre bu dvdnin içindeki update sitesindeki update nazaran farklıymış. Tabii ne kadar doğru bilmiyorum. O yüzden netten çekip mi update yapsam yoksa direk oyun dvdsinden mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Kargodan ürünü aldım ve üstüne 1 saate yakın elektrikçi aradım. Sonunda migrostan çevirici alıp da eve gelebildim. Aleti taktım ve xbox direk tanıdı. Update gerekli diye hata verdi ve kinectle beraber gelen dvdyi takın dedi. (Kinect Adventures) Netten okuduğuma göre bu dvdnin içindeki update sitesindeki update nazaran farklıymış. Tabii ne kadar doğru bilmiyorum. O yüzden netten çekip mi update yapsam yoksa direk oyun dvdsinden mi?

Ben valla cd'yi taktım update mupdate ne diyorsa yaptım. Yaklaşık 3 saattir oynuyorum. Hiç bir sıkıntı yok.Kurulumu o kadar basitki tak ve çalıştır yani o derece.
  • ShalafiTr

Sizden bir ricam olacak ben henüz cihazın kurulumunu yapmadığım için sormak istiyorum nasipse akşama deneyeceğim.

Oyun esnasında LAG oluyor mu?

Ve kullanım alanınız ne kadar yani cihaza olan uzaklığınız en iyi mesafe nedir sizce 1.8mt yada atıyorum 2.5mt mi? Bunu
    belirtirseniz memnun olurum.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShalafiTr

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Kargodan ürünü aldım ve üstüne 1 saate yakın elektrikçi aradım. Sonunda migrostan çevirici alıp da eve gelebildim. Aleti taktım ve xbox direk tanıdı. Update gerekli diye hata verdi ve kinectle beraber gelen dvdyi takın dedi. (Kinect Adventures) Netten okuduğuma göre bu dvdnin içindeki update sitesindeki update nazaran farklıymış. Tabii ne kadar doğru bilmiyorum. O yüzden netten çekip mi update yapsam yoksa direk oyun dvdsinden mi?

Ben valla cd'yi taktım update mupdate ne diyorsa yaptım. Yaklaşık 3 saattir oynuyorum. Hiç bir sıkıntı yok.Kurulumu o kadar basitki tak ve çalıştır yani o derece.

Ac Brotherhoodu update ile çalıştırma yönteminde görmüşüm versiyonlarını. İlk update zaten adventuresmuş. O yüzden kurup direk oyuna dalıyorum...

@BeyazBüyü

Kitapçığında ideal olarak tek kişi için 1.8, 2 kişi için 2.5 metre gerekli yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 27 Kasım 2010; 16:37:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

ShalafiTr

Sizden bir ricam olacak ben henüz cihazın kurulumunu yapmadığım için sormak istiyorum nasipse akşama deneyeceğim.

Oyun esnasında LAG oluyor mu?

Ve kullanım alanınız ne kadar yani cihaza olan uzaklığınız en iyi mesafe nedir sizce 1.8mt yada atıyorum 2.5mt mi? Bunu
    belirtirseniz memnun olurum.

Teşekkürler.

Oyun esnasında lag yok ama oyunu kavramak gerekiyor. Acemi olduğumuz için ilk başlarda sanki lagmış gibi geliyor bazı şeyler ama bence tamamen acemiliğimizden.

Benim kullanım alanım 2-2,5 metre arasında. Valla ne varsa çektim sehpa falan koltuğu geriye çektim. Zaten oyuna başlamadan 1,8 mt. olayına göre seni görüp devam ediyor. Eğer mesafe olmazsa geriye git diyor.

Oyunda süper bir hiperaktiflik olduğu için sürekli bir hareket sözkonusu. Bazen öne gidebiliyorsunuz. O zaman hemen uyarı çıkıyor. "Move backward" diye. Tek kişi oynayınca 1.8 mt yeterli ama 2 kişi için cidden fazla bir boşluk gerekiyor rahat rahat oynamak için.

Eğer 1.8 mt'lik boşlukta 2 kişi oynamaya kalkarsan o zaman lag gibi sorunlar çıkıyor. Çünkü alan daraldığı için 2 kişinin hareketleri birbirine giriyor ve doğal bir lag oluşuyor. O yüzden 2 kişide 2.5 mt aralık şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShalafiTr -- 27 Kasım 2010; 17:01:49 >

• perşembe akşam 9 gibi aldım zar zor. cuma sabah salı gümrükten çıkınca gönderilecek dedi ama bu sabah evime ulaş(ama)dı.

aptal mng çalışanları sokağın yarısından geri dönüp o numara yok demişler, şubeden aldık. tüm kinect oyunlarını deniyoruz şimdi. adventures dandik ama dance centrum ve sports dehşet. çok kişilik oyunlarda darlık problem oluyor. bir de zıplamalar filan var, avizeye dikkat.

stok konusuna gelince boşu boşuna yılların nefretini kusmayın 2 dakkada. her internet sitesi stok konusunda böyle cinlikler yapar. ama adamların en azından garanti malları var. distribütörü bu işin. nice sitelerde türkiye'de bulunmayan hatta dünyada stoğu olmayan şeyleri satın aldık yıllarca, herşeyi bu kadar açık açık söyleyen, ilgili bir firmaya yapmayın bunu.

ak kaşıktır demiyorum ama dendiği kadar da kötü niyetli değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aHMET- -- 27 Kasım 2010; 17:59:37 >
  • ürünü eline gelince sevinen bazı arkadaşlar oyuncak bebekleri gelmiş gibi sevindiler eleştirenlere haksızlık yapıldığını yazanlara yorum yapmak kolay benim ürünüm ne kargoda nede geldi kandırdılar haksızlık yaptılar ürünü gelen herkese hayırlı olsun 1 kişi hariç

burda gelip yo şöyle dedin yok bunu yazmıştın deyip ortalığa yazıp neşelenen arkadaşların cahilliğine veriyorum

aral haksızlık yapmış olmayan ürünü satmıştır okadar ürünüm gelse de gelmese aynını savunurum olmayan ürünü satmak etik değil yaş muhabbeti yapan insanlarada söyliyecek 1 ton lafım var burda değil öbür tarafta

alanlara tekrar hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

ürünü eline gelince sevinen bazı arkadaşlar oyuncak bebekleri gelmiş gibi sevindiler eleştirenlere haksızlık yapıldığını yazanlara yorum yapmak kolay benim ürünüm ne kargoda nede geldi kandırdılar haksızlık yaptılar ürünü gelen herkese hayırlı olsun 1 kişi hariç

burda gelip yo şöyle dedin yok bunu yazmıştın deyip ortalığa yazıp neşelenen arkadaşların cahilliğine veriyorum

aral haksızlık yapmış olmayan ürünü satmıştır okadar ürünüm gelse de gelmese aynını savunurum olmayan ürünü satmak etik değil yaş muhabbeti yapan insanlarada söyliyecek 1 ton lafım var burda değil öbür tarafta

alanlara tekrar hayırlı olsun

Haklısın. aHMET- nickli arkadaş ürünü gece 1de aldığını söylüyor, ben ondan 3 saat önce satın almış olmama rağmen, ürün ne kargoya verildi,ne mail geldi,hiç bir haber yok. Onun yanısıra, sipariş numarası benimkinden daha yüksek olanların ürünleri ellerine geçmiş. Ben yine beklemedeyim, bunun açıklaması nedir peki? Herkes bir anda Aral'ın avukatı oldu çıktı.

• Ben 2 metrede oynuyorum hiçbir sıkıntı olmuyor. Lag fln da yok

Yarın aksam kinect adventure da multiplayer oynamak isteyen varmı?

Not: Bi arkadaşımda benle aynı anda havale ile aldı. Ama onun sipariş haftaya kalmış. Havale ile alımlarda hemen yollanmiyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 27 Kasım 2010; 17:28:08 >
  • klasik DH trollüğü işte internetten ilk defa alışveriş yapıp, çocuk gibi camlarda bekliyorsanız klavye başına saldırmanız normaldir.

@silex kusura bakma, yanlış yazmışım. vizelerden dolayı biyolojik saatim kaymış :) 20329 numarasıyla 8:47'de almışım ben kinect'i. 3d secure ile ödeme yaptığım için de hızlanması doğaldır.
  • stokta var olan ürünü alıp hiç bukadar beklemedim ben 2005 yılından beri forumdayım ve kimseyle tartışmadım aral game elinde olmayan ürünü sattıp haksızlık yaptı o kadar neden bazı arkadaşlar kabul etmiyor bu adamların insanlara var olmayan ürünÜ sattıklarını alanlar aldı ya sipariş verip ürünü almayanlar yok şunla ödedik yok bunla ödedik öyle geldi diyorsunuz ödeme ekranında yazmıyordu havale 3 gün kredi kartı 2 gün taksit 1 gün sonra gelir diye yazsaydı bizde ona göre bekler ve buraya yamazdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Ben 2 metrede oynuyorum hiçbir sıkıntı olmuyor. Lag fln da yok

Yarın aksam kinect adventure da multiplayer oynamak isteyen varmı?

Not: Bi arkadaşımda benle aynı anda havale ile aldı. Ama onun sipariş haftaya kalmış. Havale ile alımlarda hemen yollanmiyormus

havale ile yaptım perşembe günü aldım ve teslim aldım bugün kargodan.
    aral'a sözünü tuttuğu için teşekkürler en azından benim için gecikme olmadı başka arkadaşların siparişleri iptal edilmiş fln pek hoş değil tabiki hevesle bekleyip sonrasında hüsrana uğramak.Bedava mal almıyoruz,iyi alışveriş oldu.Saygılar

• Arkamda akvaryum var oda da bir kaza olmazsa iyidir
  • 2 saat başından kalkamadım aletin. eve girer girmez PC'yi açan ben bu akşam kinect ile 2 saat gecirdikten sonra PC'yi acabildim ancak.

bir arkadaşıma msn'den verdiğim ilk feedback'i burada da paylaşmak istiyorum:
    -bence acaip bir innovasyon
    -her evde olması lazım
    -kesinlikle tavsiye ederim
    -bi oturumda 120 kalori yaktım ve acaip eglendim

eğer fitness için kullanmak isteyen varsa "Your Shape - fitness evolved" oyununu tavsiye ederim. bana bi oturumda 120 kalori yaktırdı...

sonra içinden çıkan Adventures 'ı eşimle oynadık. ikimiz de acaip keyif aldık.

Yarın biraz daha oyun tarzına girmek istiyorum. Harry Potter 'ı indirmeye başladım. Hatta 42%'si gelmiş...
  • kinect destekleyen dövüş oyunu arıyorum. bildiğiniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

kinect destekleyen dövüş oyunu arıyorum. bildiğiniz var mı ?

Fighters Uncaged
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

2 saat başından kalkamadım aletin. eve girer girmez PC'yi açan ben bu akşam kinect ile 2 saat gecirdikten sonra PC'yi acabildim ancak.

bir arkadaşıma msn'den verdiğim ilk feedback'i burada da paylaşmak istiyorum:
    -bence acaip bir innovasyon
    -her evde olması lazım
    -kesinlikle tavsiye ederim
    -bi oturumda 120 kalori yaktım ve acaip eglendim

eğer fitness için kullanmak isteyen varsa "Your Shape - fitness evolved" oyununu tavsiye ederim. bana bi oturumda 120 kalori yaktırdı...

sonra içinden çıkan Adventures 'ı eşimle oynadık. ikimiz de acaip keyif aldık.

Yarın biraz daha oyun tarzına girmek istiyorum. Harry Potter 'ı indirmeye başladım. Hatta 42%'si gelmiş...

Kilo verdirme olayı güzel aslında. Biraz kilo almıştım iyi olacak Kinect ile vermesi. :)

• Bugün Kinectim eve gelmiş. Kötü hizmette nasıl eleştiriyorsak, iyi işlerde de övmesini biliriz. Büyük bir yanlıştan dönen Aral'a teşekkürlerimi sunuyorum. Dün bu kadar eleştirmeseydik belki de bu gönderimler yapılmazdı. Bi tarafımızdan varsayım uydurmadık hiç Aral'ın kendi müşteri hizmetlerinin söyledikleri üzerine tartıştık. Ama tepkiler üzerine sanırım yollamaya karar verdiler. Alan herkese iyi oyunlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathcallsdeath -- 27 Kasım 2010; 23:55:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.