Şimdi Ara

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
15.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapıda ödeme ile alacaksanız sorun değil.

Ya da ben kendimi avutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 28 Kasım 2010; 16:34:58 >
  • Of Of Ocaka Kadar Nasıl Dayanacam
  • Bugün inşallah siparişim gelecek. Neye benzediğini sonunda görebileceğim.
  • Fw li makine kullananlarda kinecti alıp calıstırabiliyormu sorunsuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin

Fw li makine kullananlarda kinecti alıp calıstırabiliyormu sorunsuz acaba ?

Çalışıyor diye biliyorum. Bu arada benim Kinect geldi. Bir ara FWli makinadada denerim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin

Fw li makine kullananlarda kinecti alıp calıstırabiliyormu sorunsuz acaba ?

Tabii ki çalışır yeter ki son dashboard güncellemesini kur.
  • Ya sadece Aral'ın sitesinde mi satılıyor anlamadım. Ankara'da Electro World'e baktım yoktu. Teknosa'da da yoktu. Bi bulsam anında alacağım vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPrince27

Ya sadece Aral'ın sitesinde mi satılıyor anlamadım. Ankara'da Electro World'e baktım yoktu. Teknosa'da da yoktu. Bi bulsam anında alacağım vallahi.

[ medimarkt dan aldıgım bilgiler dogrultusunda :) ]

turkiye de diger mağazalara aral dagıtıyor.
    o yüzden arala gelmeden turkiyede hiç bir yere gelmez .
    önce arala gelicek ordan tr ye dagıtılacak.

sözün özü salı gününü iple cekiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersenel -- 29 Kasım 2010; 13:32:16 >
  • Oo güzel güzel. Bu salı mı ? Yani yarın mı ? Vühüü havalara uçtum Bir de fiyatı 300 mü olcekmiş panpa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPrince27

Oo güzel güzel. Bu salı mı ? Yani yarın mı ? Vühüü havalara uçtum Bir de fiyatı 300 mü olcekmiş panpa ?

arala ile yapılan telefon görüşmelerinin sonucunda 2. partinin salı günü gelecegini söylediler fakat fiyat konusunda net bir bilgiye ulaşamadım yetkili kişi sürekli meşguldü :):):)

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Güzel haberlerimler karşınızdayım...

Mağzalara bugün dağıtımı yapılmış yarın mağzalarda bulabilirmişiz ve 2.parti mallarda aynı fiyata satılcakmış :)

Şimdi biraz önce aradım.

aynı fiyattan satılacagını söylemişler . tabiki gümrükte sorun cıkmaz ise
    hep beraber bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersenel -- 29 Kasım 2010; 13:44:53 >

• Salı günü gelirse hemen almak lazım. İnşallah fiyat yine aynı kalır.
  • Ben bugün aradım, haftaya elinize geçer, dedi. Dedim ki, salı günü yeni partinin geleceğini söyleyenler vardı. Salı günü geleceği kesin değil, dediler. Kötü oldu bu ya.
  • Araldan beklenmeyecek hareket
  • Yahu distribütör firma nasıl olur ürünü kendisi satar dağıtmaz ben bunu bir türlü anlamıyorum. Hiç bir yerde kinect yok daha fenası kimse geldiğinden haberdar bile değil.

Umarım ikinci partiyi dağıtıma sokarlar ve rahatça edinebilir herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silex

Ben bugün aradım, haftaya elinize geçer, dedi. Dedim ki, salı günü yeni partinin geleceğini söyleyenler vardı. Salı günü geleceği kesin değil, dediler. Kötü oldu bu ya.

Belli olmaz gerçi. 2.parti gelir kesinde fiyatta bir artıştan korkuyorum.
  • Aral sonuçta bayilere verdiğinde onlar da kendi karlarını koyacaktır. Sonuçta Aral eğer bayi fiyatından satmıyorsa fiyatta bir miktar artış olması kaçınılmaz. Bu tip donanımda kar marjı genelde %10'u geçmediği için büyük bir fark olacağını sanmam
  • İstanbul / Kartal

Electroworld mağazasında henüz satışına başlanmamış bilginiz olsun arkadaşlar.
  • Distribütör firma Aral ithalat, bu satışı yapan firma Aral Game, ikisi de aynı adamın iki farklı şirketi. Biri perakende satış yapıyor ( Aral game ) diğeri ise ithalat + toptan satış. Aral game 'in fiyatı son kullanıcı fiyatı yani perakende, Aral ithalat firmalara doğal olarak toptan fiyatından verecek.(Örn: ereyon.com aral game 'den 1 tl ucuza satıyor ) Satıcılar toptan fiyatın üstüne istediği fiyatı koyar, Aral game 'den düşük te olabilir, yüksek te..
  • @strafor yani aral game aral ithalat daha başka bayilere haber vermeden her nasılsa durumu öğrenip bütün partiyi kapattı. Kağıt üstünde pek doğru elbette :P

Neyse sonuçta umarım bu fiyatlarda tüm bayilerde görürüz ve istediğimiz bayiden alırız. Ben özellikle overgame'den alıyorum tüm ihtiyaçlarımı. Böyle yerlerin sayısının artmasına ihtiyacımız var çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zwandar

@strafor yani aral game aral ithalat daha başka bayilere haber vermeden her nasılsa durumu öğrenip bütün partiyi kapattı. Kağıt üstünde pek doğru elbette :P

Neyse sonuçta umarım bu fiyatlarda tüm bayilerde görürüz ve istediğimiz bayiden alırız. Ben özellikle overgame'den alıyorum tüm ihtiyaçlarımı. Böyle yerlerin sayısının artmasına ihtiyacımız var çünkü

AralGame ve Aral ikisi farklı şeyler AralGame hepsiburada gibi internet üzerinden ürün satan bir mağaza Aral ise ürün ihracatcısı ama ikisi ortak gibi bişey Aral kinecti ilk olarak kendi mağzasına özel satmış olablir...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.