Şimdi Ara

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
15.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aHMET-
    tüm kinect oyunlarını deniyoruz şimdi. adventures dandik ama dance centrum ve sports dehşet.

dance central eminim güzeldir ama dance oyunları hep hip hop , disco vs. tarzı.
    acaba latin dansları, slow (tango, waltz vs..) olan oyunlar var mı ?
  • arkadaşlar bu kinect elite slim olmayan modellere uyuyormu pek bi bilgim yok konunun dallanıp budaklanmasınıda istemem ama.bende 2009-12-28 üretim elite 1,7 fw li var slim değil bu modellerede uyuyormu+ekstra bişey gerekiyormu.şimdiden teşekkürler..
  • arkadaşlar ben ürünü yurtdışından bundle paket (xbox360 slim 250bg+kinect+adventure) olarak getirteceğim. acaba ordan oyun almasam burda nasıl bir işlem yapmalıyım ki your shape yada dans central oynayabileyim. yani illa your shape oyununu almak zorundamıyım ve konsolu nerde, ne kadara crackletebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener87

arkadaşlar bu kinect elite slim olmayan modellere uyuyormu pek bi bilgim yok konunun dallanıp budaklanmasınıda istemem ama.bende 2009-12-28 üretim elite 1,7 fw li var slim değil bu modellerede uyuyormu+ekstra bişey gerekiyormu.şimdiden teşekkürler..

Tüm Xbox 360 larla uyumludur. Evet eski tip Xbox lar için aparat gerekiyor o da kutudan çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: fener87

arkadaşlar bu kinect elite slim olmayan modellere uyuyormu pek bi bilgim yok konunun dallanıp budaklanmasınıda istemem ama.bende 2009-12-28 üretim elite 1,7 fw li var slim değil bu modellerede uyuyormu+ekstra bişey gerekiyormu.şimdiden teşekkürler..

Tüm Xbox 360 larla uyumludur. Evet eski tip Xbox lar için aparat gerekiyor o da kutudan çıkıyor.

ok arkadasım çok teşekkürler.şimdi sırada kinect bulma zamanı.aralgame de stokta kalmamış bakalım nerden bulucaz.
  • Aral dan daha ucuza taksitle Kinect bulundu :P

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=578204&ref=google&gclid=CPyKrbyEwqUCFUc14wodcnASsg&ttype=Details#pt

Ürünü tabikide Aral getiriyo ama ereyonun kart anlaşmaları sayesinde daha ucuza geliyor...

Maximum 10 Taksit 282TL
    Advantage 6 Taksit 282TL
    Bonus 12 Taksit 297TL
    Word 9 Taksit 291TL
    Axess 10 Taksit 282TL
    Cardfinanns 10Taksit 282TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 28 Kasım 2010; 0:30:04 >

• Onsiparis yanliz dostum...
  • Hemen siparişi veriyorum buradan teşekkürler. Yoksa kalmayacak bana.

Kapıda ödeme de varmış oh cukka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 28 Kasım 2010; 0:34:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

Onsiparis yanliz dostum...

:) gördüm tabikide araldan alıncada hemen yollamıyor 2. partiyi bekliyor aynı durum
  • arkadaşlar ben ürünü yurtdışından bundle paket (xbox360 slim 250bg+kinect+adventure) olarak getirteceğim. acaba ordan oyun almasam burda nasıl bir işlem yapmalıyım ki your shape yada dans central oynayabileyim. yani illa your shape oyununu almak zorundamıyım ve konsolu nerde, ne kadara crackletebilirim?
  • Kapıda ödeme ile önsiparişi verdim. 294TL ödeyeceğim tam.

Oh be ilk sıralardan birindeyim sanırım. Daha yeni eklenmiş ereyon'a. Umarım erken gelir.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=578204&ref=google&gclid=CPyKrbyEwqUCFUc14wodcnASsg&ttype=Details#pt
  • quote:

Kapıda ödeme ile önsiparişi verdim. 294TL ödeyeceğim tam.

Oh be ilk sıralardan birindeyim sanırım. Daha yeni eklenmiş ereyon'a. Umarım erken gelir.

Hem ucuza aldın hem garanti aladın stoklara girer girmez yolluycaklardır bu cumaya kadar eline ulaşır gibi salı demişlerdi çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Hem ucuza aldın hem garanti aladın stoklara girer girmez yolluycaklardır bu cumaya kadar eline ulaşır gibi salı demişlerdi çünkü

Evet, daha sipariş vermemiş olanlar varsa buradan versin derim. Kapıda ödeme ilede 7 TL fark atıyor sadece.

• quote:

quote:

Daha yeni farkettim. İzmir Çiğli'deymiş merkezleri hemde. Ben ise Mavişehir'de oturuyorum. Neredeyse 10 dakikalık araba mesafesi var aramızda. Yurtiçi kargo da yürüme mesafesinde. Kargoya verdikten 2 saat sonra gelir herhalde kapıma

@HooMie Allah razı olsun linki verdiğin için, burası benim için tam biçilmiş kaftanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 28 Kasım 2010; 1:12:33 >

• quote:

quote:

quote:

Daha yeni farkettim. İzmir Çiğli'deymiş merkezleri hemde. Ben ise Mavişehir'de oturuyorum. Neredeyse 10 dakikalık araba mesafesi var aramızda.

Ozaman ara söyle bende ordayım de stoklara gelince elden alabilirmiyim de

• quote:

quote:

quote:

Daha yeni farkettim. İzmir Çiğli'deymiş merkezleri hemde. Ben ise Mavişehir'de oturuyorum. Neredeyse 10 dakikalık araba mesafesi var aramızda. Yurtiçi kargo da yürüme mesafesinde. Kargoya verdikten 2 saat sonra gelir herhalde kapıma

@HooMie Allah razı olsun linki verdiğin için, burası benim için tam biçilmiş kaftanmış.

aynı durum benim içinde geçerli.
    benimde işyerim mavişehirde , @HooMie teşekkürler link için :):)

• Ben erenyondan daha ucuza aldım araldan tam tamına 283 tl yani 1 tl daha ucuza :)))
  • Elinde kinect kamerası olup, eski xbox'lara takılmak için kullanılan kinect power kablosunu satmak isteyen var mı?
    Yeni slim kasalar için gerekmeyen bu aparatı 60 liraya alabilirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Daha yeni farkettim. İzmir Çiğli'deymiş merkezleri hemde. Ben ise Mavişehir'de oturuyorum. Neredeyse 10 dakikalık araba mesafesi var aramızda.

Ozaman ara söyle bende ordayım de stoklara gelince elden alabilirmiyim de

zamanında bende sormuştum elden teslim alabiliyormuyuz diye cevap olumsuz olmuştu,bir keresinde baya bir optik ses kablosu aldım buradan stokta görünüyordu,parayı da çektiler 3 gün sonra ürün stoklarımızda yok siparişinizi iptal edicez dediler,ben pek önermiyorum burayı eğer başka bir alternatif çıkarsa oraya yönelin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Beyler Ereyon konusunda ama diyim uzak durun. Tüketici şikayet sitelerine bakabilirsiniz. Adamlar resmen yalan söylüyorlar. Benim Parfüm siparişi vardı. Hemde stokta var gözüküyordu. Bugün kargoluyoruz diye diye 1 ayda geldi. Sonra sinir hastası olmayın.

Demiş arkadaş ve katılmamak elde değil ne olduğu belli olmayan yerlerden uzak durun.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.