Şimdi Ara

Kinectin içinden çıkan kablo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amazondan kinect aldım .. Lazım olan her şeyi taktım fakat içinden ne olduğunu anlayamadığım şu anda bi işe yaramıyo gibi gözüken bir kablo çıktı .. Ne kablosudur bu ? ... Ne işe yarar ....bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
    Şimdiden Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UsisKy -- 3 Şubat 2011; 21:30:28 >

• Konsolun Slim mi eski kasalardan mı?
  • Gri kabloyu diyorsan o eski kasalar için olan wireless adaptörünü takmak için. Wireless adaptörün yoksa kullanmana gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 4 Şubat 2011; 0:55:27 >
  • Konsolum eski kasa ... Wireless kullanmıyorum , bi işime yaramaz o zaman, Teşekkürler...
  • Kutunun içinden kullanma kılavuzu çıkmadı mı?
  • Evet , çıktı ama ingilizce olduğu için çok fazla bişey anlayabildim diyemicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: usisky

Konsolum eski kasa ... Wireless kullanmıyorum , bi işime yaramaz o zaman, Teşekkürler...

Rica ederim. Dediğim gibi wireless adaptörün yoksa hiç bir işine yaramaz. Bu arada kinectin hayırlı olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler .. bu arada dikkatimi çeken bişey daha var .. Benim makine elite 120gb PAL ... ama gelen kutunun içinden çıkan Kinect Adventures oyunun üstünde NTSC yazıyo.. Oyunu oynayabiliyorum , Makinem nasıl çalıştırabiliyo onu anlamadım .. ?
  • Oyun region free (bölge ayrımı yok) olduğundan oynayabiliyorsun. Çoğu kinect oyunu da böyle...
  • Ben de sipariş verdim 1 hafta sonra ulaşır. sormak istediğim şey; eski kasa için kinecti takmak için ara bir aparat ya da adaptör gibi bir şey acaba kutunun içinden çıkıyor mu? Saygılar.
  • Evet . Çıkıyor eski kasalar için ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.