< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptokerem -- 20 Mayıs 2022; 16:26:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🪙Kinesis-Çekilebilir 12$+30₺ Kazan /📢KYC HAKKINDA GÜNCELLEME
-
-
Günceldir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Günceldir,ek doğrulama için mailler gelebiliyor. Nasıl yapılacağını konuda belirttim arkadaşlar.
Sistem 100$ yatırım dese de 1$ ile bile kabul oluyordu fakat sonradan bunu düzeltmiş olabilirler veya hala böyle devam ediyor olabilir. Kimlik onayları tamamlandıktan sonra bu durumu güncelleyeceğim.
Günceldir, kayıtlar devam ediyor arkadaşlar
Günceldir
-
Hocam ben şimdi denedim direk tamam kapatıyoruz diyip chatten ayrıldı adam cevap yazmama izin vermeden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tekrar iletişime geçip kapatılmasina izin vermeyin. Aksi cevap veren bir supporta geldiyseniz chati kapatıp başkasına bağlanmayı deneyin.
Hocam gündüz yazdım dediğiniz gibi hemen işleme almışlar
-
bende yazdım şimdi terso supporta denk geldim ok falan yazıyor yazdıklarıma kapatılmasını gerekli birime iletcem dedi ilet dedim bende. umarım kapanması da 1 ayı bulmaz dedim yine ok yazdı gerek yok böyle borsalara para atmaya vercekleri para da eksik kalsın
-
Haklısınız hocam,bu kadar süre onaylamamaları can sıkıcı durum. Bu hızlı onaylatmaya çalışma yolunu da anladılar sanırım ters cevap veriyorlar...
ne dandik sitedir bu. bezdirdi valla ya. ulan manuel olarak onaylasan bile 8 saat çalıştığını varsayalım, saat başı 10 kişiyi onayladı diyelim 8*10 dan günde 80 kişiyi hafta sonları tatil olduğu için ayda 1760 kişiyi tek çalışan onaylayabiliyor. E en azından 30 çalışan olduğunu varsayarsak 1760*30 ayda 52800 kullanıcının kycsini onaylayabilirsin düz hesapla. Ne yapıyorsunuz kardeşim siz? 10 dolar için bu siteye para atmayı bile tehlikeli bulmaya başladım.
edit: ülkemin doktoru saatte 15 hasta bakıp doğru teşhis koyup ilacını yazıp gönderiyor bunlar iki tık tık yapmaya üşeniyor. hayretler içerisindeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javadaro -- 21 Mayıs 2022; 12:36:10 > -
Haklısınız hocam,bana onaylanacagini yazdılar 2 gün geçti onaylanmadı. Muhtemelen bu kadar kişiyi onaylayıp ödül vermek istemiyorlar. 1 aydan uzun süre olacak,onaylanan nadir. Şimdi sorunca bana da istersen silelim diyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptokerem -- 21 Mayıs 2022; 16:48:52 >
az önce kinesis onaylandı msj geldi. herhangi bir işlem yapmamıştım.
-
Yavaş yavaş onaylanmaya başlıyor hocam sanırım
Referansımdan kayıt olanlar, hesaplarınız onaylandı ise 100$ ve üstü deposito sonucu ödüller hesabınıza yansıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptokerem -- 23 Mayıs 2022; 22:36:59 >
Benim de onaylandı da acaba 100 dolar mı atmak gerekiyor 1 dolar yetiyor mu ?
-
100$ üstü atmak gerekiyor hocam. Daha önceden 1$ da olurken artık 100$ ve üstü zorunlu.
Sistem otomatik hale gelmiş,daha hızlı Kyc onayı olacakmış arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X