Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: furerg Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
420
Cevap
30
Favori
15.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Enteresan gelecek ama ben rdr 2'den daha çok beğendim. Evet misli misli daha gerçekçi. Ağır işleyen oyunları hiç sevmem ama müthiş bu oyun, işten güçten zaman kalmıyor hem IT'de çalışıyorum 5'den sonra da 2-3 saat ailem esnaf, ticaretle uğraşıyorum. 8-9'da eve gelip gece 2-3'e kadar oynuyorum. İki gündür uyku uyumuyorum namussuz feci sardı. Hanım da enteresan şekilde memnun uyanık olduğum için çocuğa bakabiliyorum çünkü   En son days gone oynarken sabahlıyordum, pek hikayeli oyun oynamam fifa dışında oyun da oynamam çok fakat ilk 3'e girebilir benim listemde.

• Oyun inginç şekilde benide baya bi sardı; düğünü bitirdik; ilerlemeye devam edicez bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt

Sony farklı bir seviye hocam. Bu ara sahneleri, yüz modellerini Sony yapsa, bütün Twitter’da meme olur fakat böyle şirketler yaparsa pek takılan olmaz. Dolayısıyla Sony o paraları harcamak zorunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda 17 saat vakit geçirdim. hala başta ana görevdeki düğüne gitmedim. oyun çok iyi sarıyor. Ön siparişteki aslan setini yapınca biraz daha kolaylaştı dövüşler. Orta halli bir kılıç da buldum. 10 a yakın oyunu kaydeden içecek ve 700 param var. Ki bütün zırhımı silahımı vs. tamir ettiğime rağmen. Sağ sola bakıp gezerseniz oyunda para bulmak bence kolay. Henüz hırsızlık vs. de bulaşmadan ilerliyorum. Bu hafta sonu değirmenci görevlerine başlayıp öyle gidicem düğüne. muhtemelen 20 saati bulur gitmem. Skyrim, the wticher 3 , rdr2 den sonra bu denli açık dünyası olup bu kadar zevk veren oyun oynamamıştım.. Öyle anlatıldığı gibi yada görüldüğü gibi zor bir oyun değil. Hatta bu hızda gidersem bi süre sonra baya kolaylışacak gibi.. Sadece diğer oyunlardan farklı bir sistemi var. Onu kafanıza oturttuğunuzda çok daha kolay oluyor. Mesela açlık , uyumak, oyunu kaydetmek vs. tahminimden daha kolay çıktı. Kısaca içinde oynamak isteyipde , zor olduğu için oynamayan kişiler mutlaka şans versin. harika oyun. mutlaka deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1834 -- 13 Şubat 2025; 10:29:25 >

• Yan görevin yan görevinin yan görevinde böyle sekanslar falan oluyor 😃
    Hikaye spoilerı değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 13 Şubat 2025; 11:46:36 >

• sony'nin olayı sinematik düz hikaye anlatımlı oyunlar. açık dünya işine girmezler

• Arkadaşlar atımızın eşyalarını nasıl giydireceğiz yaw? Bulamadım bir türlü…

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Arkadaşlar atımızın eşyalarını nasıl giydireceğiz yaw? Bulamadım bir türlü…

envanterdeyken ata giydireceğin şeyi kareye basıp ata gönder. sonra envanterdeyken r1 e basıp en sağdaki at resmine geliyorsun. Burası atın envanteri. Sonra giyeceğin şeyin üstene gelip kuşan diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1834 -- 13 Şubat 2025; 13:19:25 >
  • ilker1834 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Oynarken Kaydet ve Ana menüye çık şeklinde kayıt kullanıyormusunuz? Herhangibir dezavantaj olmadan kayıt yapılıp devam ediliyor gibi?

• [Kingdom Come: Deliverance II - 2 milyon satışa hızla yaklaşıyor, özellikle Steam'de 250K+ CCU ile güçlü bir performans sergiliyor.

Kingdom Come: Bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce piyasaya sürülen ortaçağ rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance II'nin sadece oyuncu ve eleştirmen tepkisi açısından değil, performans açısından da başlangıçta başarılı olduğunu paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Bu, geliştirme stüdyomuz Warhorse Studios ve yayıncımız Deep Silver'ın özverili ve sıkı çalışmalarını yansıtmaktadır. Oyun ilk 24 saat içinde 1 milyondan fazla kopya sattı ve hızla 2 milyona yaklaşıyor; özellikle Steam'de 250.000'den fazla eş zamanlı oyuncuyla güçlü bir performans sergiliyor. Kingdom Come'ın olağanüstü kalitesini, sürükleyiciliğini ve çekiciliğini vurgulayan oyunun önümüzdeki yıllarda da önemli gelirler elde etmeye devam edeceğine inanıyoruz: Deliverance II'nin olağanüstü kalitesini vurgulamaktadır. Warhorse Studios, topluluk için ilgi çekici ve sürekli gelişen bir deneyim sağlamak amacıyla önümüzdeki 12 ay boyunca güncellemeler ve yeni içerikler de dahil olmak üzere sağlam bir yol haritasına sahiptir.

Üçüncü çeyrekte net satışlar 7,4 milyar SEK, Düzeltilmiş FVÖK 1,2 milyar SEK ve serbest nakit akışı 0,9 milyar SEK olarak gerçekleşti. Asmodee'nin bölünmesi başarıyla tamamlandı ve ayrı olarak listelenen şirket artık Nasdaq Stockholm'de işlem görüyor. Üçüncü çeyrek itibariyle yaklaşık 5 milyar SEK'lik proforma net nakit pozisyonu ile bir sonraki bölünme işlemimizin bir parçası olarak en iyi şirket ve varlık dağılımını bulma çabalarımızı hızlandıracağız. Bu süreç, operasyonel verimliliği en üst düzeye çıkarmayı ve değeri ortaya çıkarmayı amaçlamaktadır. Kingdom Come'ın başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinde görev alan ekiplerle son derece gurur duyuyoruz: Deliverance II'nin başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinde görev alan ekiplerle gurur duyuyoruz.

Kaynak :

embracer group
    Embracer Group publishes Interim Report Q3, October-December 2024: Adjusted EBIT amounted to SEK 1,175 million - above management expectations - Embracer Group
    https://embracer.com/releases/embracer-group-publishes-interim-report-q3-october-december-2024-adjusted-ebit-amounted-to-sek-1175-million-above-management-expectations/

• Gerekli kötülük görevi hakkinda

nasıl bir karar vereceğimi şaşırdım. İleride hikayeyi degistirecegi kesin. Yaşlı semine askerler vali dahil herkesi öldürüp oldanin kaçmasını sağladım ama doğru mu yaptım bilmiyorum

• Kingdom Come: Deliverance II – Accolades Trailer

Warhorse Studiosyoutube
    Kingdom Come: Deliverance II Out Now: https://store.steampowered.com/app/1771300/Kingdom_Come_Deliverance_II/ The reviews are in - Kingdom Come: Deliverance II has arrived! See what critics are saying about our open world story-driven medieval RPG, where every decision shapes your journey. Praise, battles, and a fair share of trouble await — are you ready to carve your own path? Out Now on PC, Xbox Series X|S, and PlayStation 5. KCD II Social Media: X: https://x.com/WarhorseStudios Facebook: https://www.facebook.com/WarhorseStudios/ Instagram: https://www.instagram.com/warhorsestudios/ Tiktok: https://www.tiktok.com/tag/kingdomcome #KCD2 #KCDII #kingdomcomedeliverance #kingdomcomedeliverance2 #medieval #gaming #RPG #openworld #singleplayer
    https://www.youtube.com/watch?si=jF71BOgH3X5urn1d&v=_NHxkO7cfD8&feature=youtu.be
  • gidavcak G kullanıcısına yanıt
    Ben hep kullanıyorum sorun olmuyor zaten ssd sağ olsun hemen yükleniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Fazlasıyla ilgimi çekti oyun ki bu tarz oyunları hiç sevmem yapı itibariyle.Zorluğu,açık dünyası,bitmek bilmeyen karakter gelişimi,bu gelişim için oradan oraya koşturmak vs derken çabuk sıkılıp bırakırım diye almıyorum ama bir o kadar da merak ediyorum yapılan bunca güzel yorumdan sonra.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu aralar oynayacağım o kadar çok oyun biriktiki the witcher 3, gow Ragnarok, jedi Survivor falan derken bu oyuna sıra gelmedi ama yorumları okudukça da aşırı derecede merak ediyorum. Şu biriken oyunları bir bitireyim ondan sonra başlayacağım inşaAllah..

• Dark Saga kullanıcısına yanıt

Valla hocam bende senin gibi düşünüyordum. Özellikle çocuk doğduktan sonra uğraşamam zor gelir diyordum.. Ama şu anda en büyük sıkıntı zaman. .O kadar çok oynamak istiyorum ki ama maalesef zamanım çok kısıtlı :)) Eğer biraz sabredersen 2 -3. saatten sonra harika zevk almaya başlarsın.

• Oyun ne zaman indirime girer sizce? Malum 2499 tl vermek zor tek seferde..

Bakalım hocam..Sağlam bi indirim olunca denerim nasipse artık, bu fiyattan o riski almayım şimdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk oyunda Türkçe yok direkt bundan başlasak oyunun başında hikaye özeti gibi bir şey var mı?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.