Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
30
Favori
15.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir motorfesti oynuyordum. Oyun beni inanılmaz içine çekti zaten gold sürüm almıştım uzun süre götürür beni :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLOWDIVE kullanıcısına yanıt

youtubede var hocam. 10-15 dk lık. ben oradan izleyip başladım 2. oyuna. tabiki oynasan daha iyi olur ama.. böylede oluyor

• Oyunda paso yan görev yapıyorum, yalnız çalmadan çırpmadan para nasıl kazanacaz arkadaş, ahlaklı dürüst yaşıyoruz elimize bişey geçmiyor😥

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun astro bot tayfaya göre değil

• Zar oyunun kuralını tam anlayamadım 😂😂😂😂

• Kingdom Come Deliverance 2'de bir oyuncu 300 bin altın değerindeki eşyaları yere bırakarak NPC'lerin ne yapacağını kayda aldı.

Video sonunda NPC'lerin her şeyi topladığı ve yerde hiçbir şeyin kalmadığı görülüyor.

• Arkadaşlar seminede muhafızların zırhlarını çaldım üstündeki çalıntı yazısı 2-3 oyun günü geçmesine rağmen hala geçmedi bu nasıl geçer ? Bilen var mı ? Normalde hemen geçerdi

• Snitra kullanıcısına yanıt

sandığa koymalısın . yatacak yerin olduğu herhangi bir yerdeki sandık. sandıkta tutmadığın sürece temize çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 16 Şubat 2025; 2:42:49 >
  • kingofbet K kullanıcısına yanıt
    Denedim 2-3 gün boyunca kaldı ama temize çıkmadı. Semine deki rules in kıyafetleriydi. sanırım görev adamı olduğu için temize çıkmadı bende gittim sandığına geri koydum sabahına tekrar giymiş kıyafetleri😀

• Snitra kullanıcısına yanıt

lol

• gidavcak G kullanıcısına yanıt

Hocam ilk zorlaniyorsun ama anladigim ve basit sekilde 1 varsa 100 puan 5 varsa 50 ilk boyle yapmaya calis sonra kombolar var 3 tane 3 gelirse gibi o kisma sonra gecersin ve cok riske girme 300-400 puan topladigin an puani al pass de sira rakibe gecsin bazen hile yapiyor rakip gece gir evine soy parani geri al son care buhu yapiyorum hile yaptıklarında.

• Dövüşlerde bloklamadan kaçınma hareketini nasıl yapıyoruz? Bazen şans eseri yapıyorum bazende düşman yapiyor.

Birde yeni başladım, elimde loottan zırhlar var. Pahalıya ya da ucuza ayrım yapan var mı satmak için?

Daha ana görevlere başlamadım çok sardı oyun

• Arkadaşlar beni işe alan demirci (Düğüne gitmek için gerekli yan görevler), bir adama gönderdi ispanyol çeliğinden kılıç lazım diye. Bu adam benimle muhattap olmayınca adamı öldürdüm. Şimdi evde kanıt bul diyor orada takılı kaldı görev ne yapmak lazım? Evde 2 tane kasa var, açamadım.

• 2. açılan haritadan tekrar ilk haritaya nasıl geçebiliyoruz bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 17 Şubat 2025; 17:26:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kingdom Come: Deliverance II satışları iki milyonu geçti

İki haftadan kısa bir sürede önemli bir başarıya ulaşıldı.

Kingdom Come: Deliverance II | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

Kaynak : https://www.gematsu.com/2025/02/kingdom-come-deliverance-ii-sales-top-two-million

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Solda ortada bir küçük kamp alanı var orada bir tane arabacı var o götürüyor 200 kroşen karşılığında..

• Anjeliqué kullanıcısına yanıt
    Adamın üstünden anahtar çıkması gerekiyordu o anahtarlar açar o sandıkları

• Beyler sizce The Withcer 3 mü yoksa Kingdom Deliverance 2 mi?

• İkisi de Kingdom Come: Deliverance II | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı  Çünkü ikisi çok farklı oyunlar. Witcher 3'ü %100 bitirmiş biri olarak. Her ikisi de çok iyi oyunlar. KCD2 gerçek tarihe dayanıyor. Bohemya avrupasını deneyimliyoruz. Bazılarına biraz ağır, hantal ve zor gelebilir ki haklı da olabilirler. Ama bence güzelliği burada. Ben KCD2'yi beğenerek oynuyorum. 40 küsür saat oynamışım daha hala birinci haritada ve ana görevin belki de çeyreğinde bile değilimdir. Alışma süreci var sadece... O aşıldı mı oyuna kitleniyorsunuz.

• 2. Haritaya geçmiş oldum; ama tekrar geri dönüp biraz daha yan görev kovalasam mı diye düşünüyorum😊

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.