Chivalry2 nin dövüş mekaniğini bire bir alıp şu oyuna koysalarmış efsane olurmuş . kol kafa kopmaları bol kan |
Bildirim
Chivalry2 nin dövüş mekaniğini bire bir alıp şu oyuna koysalarmış efsane olurmuş . kol kafa kopmaları bol kan |
Aynı yerdeyiz. Ben de 2. haritaya geçtim.şimdi ilk haritaya dönüp yan görevleri yapacağım. |
Blokladım zaten ama her konuda onun yazdığına cevap verenleride bloklamak lazım😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar selam, 2. haritadayım ama ilk haritadaki yan görevleri tamamlamak istiyorum nasıl geri dönebilirim. Bir arkadaş sol ortada gibi bişey yazmış ama bulamadım o arabayı konumda tam yerini gösterebilirmisiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler üstadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bence ilk haritadaki yan görevlerin çoğu fıs. yan görev için dönmek gereksiz gibi. kuttenberg şehrindeki yan görevler çok daha güzel ve getirisi de çok. |
The last of us gibi bir oyunu sorsan gerek var mutlaka birinciyi oyna derdim ama bunda gerek yok bence hocam.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |