Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
184
Cevap
9
Favori
6.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bundan sonra hiçbir oyuna para verilmez ben onu anladım. en iyisi korsan. bıktım hem tonla para verip hem de aylarca teknik sorunla uğraşmaktan.

• Kingdom Come Deliverance 2 Guinness Dünya Rekorları’nda Baldur’s Gate 3’ü tahtından edebilir

Şu anda Guinness Dünya Rekorları‘nda (2000 yılından sonra Guinness Rekorlar Kitabı’nın yeni ismi olmuştu) bir video oyunundaki en uzun senaryo bölümünde Baldur’s Gate 3 yer alıyor. Larian Studios’un 2023’ün sonlarında piyasaya sürdüğü ve milyonlarca insanın sevgisine hasıl olan yapım, 2 milyon kelime ile bu rekoru elinde tutuyor. Bu bilgi ESO_Danny’nin sosyal medyada yaptığı paylaşıma Kingdom Come Deliverance 2 direktörü Daniel Vávra’nın yeni oyun hakkında “Bildiğim kadarıyla (KCD2’nin senaryosundan bahsediyor), Baldur’s Gate 3 dahil olmak üzere Dünya’daki en uzun senaryo” yorumu sırasında ortaya çıktı. Zira Larian Studios’un yayın direktörü Michael Douse da bu iddianın üzerine mevcut rekorun stüdyonun elinde olduğuna dair ilgili Guinness Dünya Rekorları bağlantısını paylaştı.

Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe

Warhorse Studios’un açıklamasına göre Kingdom Come Deliverance 2’nin senaryosu 2,2 milyon kelimeden oluşuyor. Hali hazırda dünya rekorunu elinde tutan Baldur’s Gate 3’ün 2 milyon kelimeyle bu alanda lider olduğunu düşünürsek, yeni rakip belli oldu da diyebiliriz. Tabii ki an itibarıyla KCD2 piyasaya sürülmediğinden böyle bir rekor için uygun olup olmadığı bilinmiyor. Yine de çıktıktan sonra bu konu son bir kez daha konuşulacak gibi görünüyor.

Kaynak: atarita.com

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Bg3'ten daha fazla kelime barındırması garip geldi bana böyle bir oyun için. Tamam Bg3 de metin bazlı bir oyun sayılmaz ama her diyalogun seslendirildiğini falan düşünürsek korkunç bir emek var gibi. Gerçi tahminen çok kapsamlı bir ansiklopedisi var oyunun. O yüzden metin miktarı şişmiştir. İlk oyunun ansiklopedisi de bir orta çağ el kitabı gibiydi mesela. 2. oyunda daha da ileriye götürmüş olabilirler bu durumu.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.