Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
8
Favori
5.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son çıkan açık dünya oyunlarında ram kullanımı yüksek oluyor. Ben bu neslin sonlarında bu tarz bir ihtiyaç olur diye düşünüyordum ama süreç biraz hızlı ilerliyor. Özellikle Indiana Jones gibi RT'nin zorunlu olduğu oyunlar PC oyuncularını zorlayacak. Gerçi ram fiyatları yüksek olmadığı için sıkıntı yok. Ama ekran kartlarını değiştirmek bizim gibi ülkelerde zaten zor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk oyunun RPG ve açık dünyası çok iyi olmasına rağmen kalas ve bence de kötü savaş sistemi umarım bu oyunda biraz daha düzeltilmiştir. Onun dışında ilk oyunda gözümü kanatan yüz animasyonlarını da düzeltmişler gibi gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tane daha optimizasyon özürlü oyun. konsolda gayet optimize iken bilgisayara çekilen muameleye bakar mısınız gerçekten midem bulandı.

7800x3d ve 4070 2k recommended hadi onu geçtim 1080p medium 7600x ve 24 gb ram ne yahu. bastım iadeyi geçtim ne zaman toparlarlar o zaman alırız oyunu.

Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe
  • @R-10 Hocam oyunun çıkış tarihi 4 Şubat'a alındı. Güncelleyebilir misiniz rica etsem.

• Xaverie kullanıcısına yanıt

Gold edition 900 lira gibi bir fiyattan almıştım konsol da pahalı diye ama pişman oldum iade edecegim,gidip ram mi alalım oyun için ki işlemcimde yetersiz kalıyor, i3+3060ti ile 2kda her oyunu oynardım ta ki indiana Jones ve bu oyuna dek

• Coimbra kullanıcısına yanıt

yerinizde olsam iade etmezdim gold sürümünü 900 lira gibi güzel bir fiyata almışsınız oyun 1-2 sene de yüzde 50 indirim yese sizin aldığınız fiyata gelmeyecek, oyunu düzeltirler mi bilmiyorum ilk oyun da bence optimizasyon açısından kötü. yerinizde olsaydım muhtemelen geforce now ultimate paketi ile alır öyle oynardım ama oyuna 900 verip 500 de oynamak için vermek de biraz can sıkabilir.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Optimizasyon sıkıntılı gelecek belli oldu.

• Xaverie kullanıcısına yanıt

Şimdilik bekliyorum ama gerçekten can sıktı Ram alsam islemci yetmiyor islemcim i3 12nesil her oyunu 2K60 oynarken üzdü bu durum

• brnbry kullanıcısına yanıt

Güncelledim Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe 

• Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Indiana Jones and the great circle oyununun da sistem gereksinimleri epey yüksek. Hatta onda iyimser davranmayıp direk 32gb ram önermişler genelde. Ama performans videolarına baktığım zaman 3060 ile bile gayet güzel performans veriyor oyun. Vram'i çok kullanıyor sadece onun dışında problem görmedim.

• RaymonD7 kullanıcısına yanıt

Elimde i9 13. nesil işlemcili 32 gb ram ve rtx 4070 8 gb vram li laptop var. 2k 60 fps rahat alır mıyım öyle gözüküyor ama bu optimizasyon sorunlarından emin olamıyorum artık. PS5 Pro da aldım yakın zaman da. Epic ten 900 e full versiyon almıştım oyunu. İade edip ps5 pro da mı oynasam sizce hangisi akıllıca olur?

• ozanaksu O kullanıcısına yanıt

En azından oyun çıkınca bir deneyin, iade etmeyin derim hocam. Denedikten sonra istediğiniz performansı alamazsanız iade edersiniz. 900 TL'ye full paketi bir daha anca tüm dlcler çıktıktan en az bir sene sonra alabilirsiniz. O da kur oynamayıp yerinde durursa tabi.

• Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #TürkçeIGNyoutube
    Kingdom Come: Deliverance 2 is shaping up as simply a smoother, prettier, more refined continuation of all the things we liked about the original. We dive deep into the game in this exclusive KCD2 in-depth hands-on, featuring new Kingdom Come Deliverance 2 gameplay and discussing how this medieval RPG sequel looks and plays better in all the right ways so far. Keep it locked to IGN for the rest of December as we'll have plenty more from Kingdom Come: Deliverance II, including interviews with developers at Warhorse Studios, Kingdom Come Deliverance 2 gameplay features, and more. The Kingdom Come: Deliverance 2 release date is February 4, 2025, for Xbox Series X/S, PS5 (PlayStation 5) and PC. #KingdomComeDeliverance2 #Gaming #Games
    https://www.youtube.com/watch?si=xUMXNJBOWSA_jpSI&v=GPVc-uxToXw&feature=youtu.be
  • pc gamepass'e gelecek mi?

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Hayır.

• The Frost kullanıcısına yanıt

Ben de 900 kusura almıştım,16gb ram i3 3060ti var sadece 1080p 30 fps oynatır gibi duruyor kararsız kaldım iade mi etsem acaba ne dersiniz konsolda

• Coimbra kullanıcısına yanıt

Bence siz de bekleyin hocam. Oyun çıkınca deneyip karar verirsiniz. İade edince tekrar 900 TL'ye alma şansınız olmayacak sonuçta.

• The Frost kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam en mantıklısı o

• ozanaksu O kullanıcısına yanıt

Fiyat çok iyi bende gold sürümünü almayı düşünüyorum ama halen beklemedeyim, aslında size kalmış bir karar pc de açar bir problem yaratacağını sanmıyorum, erken karar vermeyin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.