Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
14
Favori
9.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam diyalog,metin, sözcük vs sayısının çokluğundan dolayı böyle bir kıyas var. Baldurs gate 3 ü geçmesi bana da zor geliyor ama bu habere ben çok sevindim. Favori oyunlarımdan birisi olan Kingdom Come'da bu kadar fazla diyalog olması çok hoşuma gitti 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Epic sürümü %100 zam yedi önceden alan bizler kısmen günü kurtardık. Önceden fiyat değişimi olup hesaptan silinip iade edilen oyunlar oldu bunda olur mu? göreceğiz.

• Oyun Denuvo korumalı gelebilir.

Kaynak:

reddit
    From the CrackWatch community on Reddit: Kingdom Come: Deliverance II planning to use Denuvo Anti-Tamper and will not be launching on GOG day one.
    https://www.reddit.com/r/CrackWatch/comments/1fzvv3o/kingdom_come_deliverance_ii_planning_to_use
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    İlk oyun gibi rezalet bir optimizasyon ile gelmesin de 😀

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

CryEngine motoru ile yapılıyor.Bu konuda çok farklı bir sonuç beklememek gerekir.Motor sorunlu.Umarım yanıltır beni ekip.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yakın tarihte Stalker ile en çok beklediğim oyun, elimde tonlarca oyun olmasına rağmen alacağım sanırım Steamden iyi inceleme gelirse

Ortaçağ, kale, kral, şövalye, rpg zayıf noktam  

• Lawsford27 kullanıcısına yanıt
    Dayak yemesini mi özledin gelen patakladı giden patakladı.:)

• İlk oyunu biraz önce satın aldım umarım beğenirim bende.  

Yalnız bir şey soracağım; ikinci oyun sanırım ilk oyunun devamı niteliğinde doğru mudur? yoksa hikaye bağımsız mı olucak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 28 Ekim 2024; 21:41:27 >
  • İlk oyunun hikayesi yarım kalmıştı, bu oyun direkt devamı olacak.

@Arondir Bu sefer daha tecrübeli bir Henry göreceğiz hocam, artık pataklama sırası bizde.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 28 Ekim 2024; 22:16:21 >
  • Lawsford27 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 5 kez bitirmiş olarak , full başarim kasmiş biri olarak.. Yeryüzünde bekledigim 3 oyundan 1 tanesiydi.. Türkçe gelmesi için cabalayanlara minnettarim! Cok Şansliyiz cok.. 1.oyunun 2 kati harita ve oynaniş olacak.. Yeni icerikler , Kanli senaryolar. Akla gelmicek hikayeler bizi bekliyor.. Keşke save aktarmali olsaymiş. Bakalim neler olacak..

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

İlk oyunun devami 2.oyun hikaye baglantili.. İlk oyunda akla takılan birşey olursa pm atarsınız yardimci olmaktan memmun olurum. Herkesin bu oyunu sevmesi icin hertürlü yardim ederim )

• Arondir kullanıcısına yanıt

Kral ilk başta dayak yiyorsun ama , Piyasadaki oyunlar gibi üstüne armor cekip eline kılıc alip herkesi dograyamazsin. Tecrübe kazanman icin sana hikayede yol gösteriyor : ) İyi bir kılıc ve İyi bir hazine avcisi olursan cok iyi armor ve kılıclara sahip olabilirsin.. Kafa kafaya dalmak yerine , Sessizce Arkalarindan suikastcilki yapabilirsin , Buda bir tecrübe. Beni en cok zorlayan şey en zorda oynadigim için , Turnuvadaki savaşlar )

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Oyun iniyor, muhtemelen yarın akşam başlarım. Teşekkür ederim oyunda sıkıntım olursa yazarım hocam. 🙏🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke dövüş kontrollerini değiştirselermiş büyük umutla başlayıp dövüş mekaniğinden dolayı bıkıp bırakmıştım ilkini

Dövüş hariç harika oyundu

• Team McLaren kullanıcısına yanıt

Hocam işte sorun bu. Dövüş mekanigi serbestlige o kadar alişmişsinizki. Dövüş mekanigini çözerseniz. Eşit şartlarda ne kadar zor oldugunu anlarsiniz. Diger türlü gercekci olmuyor malesef.. Gercekci yapsalarda Kullanici sürekli ölürdü.Ki böyle yapmalari daha isabet olmuş.Adı üstünde Düello , Biraz oynamayi bilirseniz digerlerini arkasindan kılıc ile saplarsiniz.Oyunun mekanigi cok basit. Şuana kadar en korkunc mekanik Witcher 1 Kabül ediyorum :D

Hocam dedikleriniz doğru alışmaya da çalışmıştım ama malesef olmadı. Biraz da yaşla alakalıdır malum 30dan sonra alışkanlıkları değiştirmek iyice zorlaşıyor. Keza inventory vs de bu kadar detay olunca kafa almıyor malesef

En sonunda YouTuberlardan izlemiştim kütüphanemde olan oyunu 😄

Kısmet değilmiş diyelim siz genç arkadaşlara keyifli oyunlar :)

En iyi zırhlarla bitirmiştim. Ama ne kadar iyi olursan ol 4 kişi dalınca harbiden dövüyolar.

• Bir ay önce mi ne gold sürümünü epic store'dan 900 tl ye almıştım. Şimdi baya zam yemiş.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.