Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
14
Favori
9.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe

• Oyun çok iyi görünüyor, Henry'i de özledim valla. Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 21 Ağustos 2024; 16:4:31 >
  • Xaverie kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.

• Uygun olduğu için epic store dan alacağım. Modlar epic store olsada çalışır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 21 Ağustos 2024; 21:13:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xaverie kullanıcısına yanıt

Steamin bize göre hali bu mu ?

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt

evet bizdeki fiyatlar bu, amerikada 60-80 dolar fiyatlandırma var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaverie -- 21 Ağustos 2024; 23:2:39 >
  • R-10 kullanıcısına yanıt

3. resim gerçek gibi.

• 2025 için en çok beklediğimiz oyun ilk oyun gibi şahane olup hatta onu geçecektir. Silah kullanmada geliyor harita da büyüyor mis gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 22 Ağustos 2024; 12:26:8 >
  • Vay be blacksmith’in oğlu Henry. 1 yüzük ile çıktığımız yolda kadere bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun gameplay rahatsiz etti beni ilk oyunun aynisi, dlcsi gibi. Gow Ragnarok orneginde oldugu gibi gorunum her sey degil farkindayim ama ne bileyim yeni bir oyun hissini vermiyor. Ufaktan yatisti benim hype.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar halen duymamış olanlar varsa paylaşayım. Sonra kimse pişman olmasın 😀

Kingdom Come Deliverance 2, Epic Games Store'da 748TL (60 Dolar yerine 22 Dolar)

• Oyun cry engine ile yapılıyormuş güzel grafikleri ondan dolayı. Ama macarca seslendirme yok, gündem oldu bir anda bu konu. Mafiada italyanca seslendirme yok :) bu stüdyolar çok tembel

• Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe

Birinci oyunu fülledik , 2.oyunu bekliyorum...

• Zebercet kullanıcısına yanıt

ya hadi onu geçtim, ulan büyük şehre bari biraz daha fazla npc serpiştir. koskoca şehirde gün ortasında sokakta 2 kişi dolaşıyor böyle saçma şey mi olur. insan biraz cilalar grafikleri ama copy paste yapmışlar. dövüş animasyonları olduğu gibi duruyor. daha gerçekçi bir at sürme beklerdim ama ona da hiç dokunmamışlar. senelerce ne yapmış bunlar?

hepsini geçtim oyunun 2025'e ertelenmesi de zaten bu oyunu satın almayacağımı gösteriyor. bir oyun ertelenenince 1 kuruş dahi para veresim gelmiyor. korsan forever

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    Şehirleri ilk oyuna göre epey büyüttük demişlerdi. Hatta planımız çok daha büyük yapmaktı ama series s bizi çok engelledi dediler.

Kingdom Come Deliverance 2’nin büyüklüğü Xbox Series S donanım sınırlamalarından etkilendi, çünkü geliştiriciler öncekinden yalnızca %25 daha büyük bir oyun yapabildi.

Çek web sitesi Zing.cz’de yer alan habere göre, Çek Cumhuriyeti’nin Brno kentinde devam eden Game Access etkinliği sırasında yapımcı Martin Klíma, Xbox Series S’in teknik sınırlamalarının, yani 10 GB RAM’in Kingdom Come Deliverance 2’nin büyüklüğünü etkilediğini doğruladı. 

• Epicten gold sürüm aldım . Hiç steam le uğraşamam .

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Aman sus zam falan yaparlar

• Kingdom Come: Deliverance 2'nin geliştiricisi Warhorse Studios'un kurucu ortağı ve yaratıcı yönetmeni Dan Vávra, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada oyun senaryosunun şu anda 2,2 milyon kelimeden oluştuğunu belirtti. Baldur's Gate 3'ün geliştiricisi Larian Studios Steam'de yaptığı açıklamada oyunun lansmanında “yaklaşık 2.000.000 kelime” olduğunu söyledi, yani Kingdom Come: Deliverance 2 rekorun yeni sahibi olabilir!

ign türkiye
    Kingdom Come: Deliverance 2, Baldur's Gate 3'ün rekorunu ele geçirecek gibi
    https://tr.ign.com/kingdom-come-deliverance-2/125101/news/kingdom-come-deliverance-2-baldurs-gate-3un-rekorunu-ele-gecirecek-gibi

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Şu an BG3 oynayan biri olarak bu haber pek gerçekçi gelmedi bana hocam, BG 3 de yüzlerce karakter ve companion var her olaya ek diyalog var, bana çok zor geliyor başka bir oyunun geçmesi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.