Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.643
Cevap
31
Favori
107.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aminoasit

Bende de aynı yerde oyun hata veriyordu az önce yeniden kurdum sorun düzelmiş görünüyor.
    Yeniden kurdum derken?
  • Bu oyun indirime girer mi? Belki Nisan ayı ortalarına doğru Steam de indirimler olabilirmiş? 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Bu oyun indirime girer mi? Belki Nisan ayı ortalarına doğru Steam de indirimler olabilirmiş? 🤔
    hocam fiyat zaten uygun. belki temmuzdaki "summer sale" indirimde olabilir. kısa zamanda olcağını sanmam.
  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    1.4.2 patch ı ile sorunun düzelmiş olması lazım.benim oyunda seninkiyle aymı yerde hata veriyordu silmiştim, kurup eski save dosyamı yukledim bu sefer oyun çökmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aminoasit

1.4.2 patch ı ile sorunun düzelmiş olması lazım.benim oyunda seninkiyle aymı yerde hata veriyordu silmiştim, kurup eski save dosyamı yukledim bu sefer oyun çökmedi.
    Bendeki oyun orjinal, o bölümü de 1.4.2 patch'i ile yaptım, silip yüklemenin pek faydası olmaz heralde.
  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    benim oyun da orjinal.
  • Baptism of fire görevinde Sir Radzig duruyor ve askerler birbirine bakıyor. Oyun ilerlemiyor. 1.4.2 kurulu. Çözümü olan var mı?
  • Oyunu 650 gtm veya 650 gtx ile oynayan varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimizasyon nasıl pc de arkadaşlar?
  • saner08 kullanıcısına yanıt
    Oyunu dün aldım ve çok yüksek ayarlarda sabit 70-80 fps ile oynadığım halde özellikle şehirlerde çok fena fps drop dedikleri olay oluyor. 24 e 30 a ani düşüşler söz konusu. Oynanılmaz hale getiriyor oyunu. Sorunun benden kaynaklanmadığını düşünüyorum fakat emin değilim. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa iyi olur.

Edit: 1060 6g ile oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 15 Nisan 2018; 4:59:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: innorvous

Oyunu dün aldım ve çok yüksek ayarlarda sabit 70-80 fps ile oynadığım halde özellikle şehirlerde çok fena fps drop dedikleri olay oluyor. 24 e 30 a ani düşüşler söz konusu. Oynanılmaz hale getiriyor oyunu. Sorunun benden kaynaklanmadığını düşünüyorum fakat emin değilim. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa iyi olur.

Edit: 1060 6g ile oynuyorum
    1060 ile fps düşüşleri oluyorsa ben 960 ile bulaşmıyorum :)))
  • saner08 kullanıcısına yanıt
    Oyunda ciddi anlamda optimizasyon sorunu mevcut.Özürlü motor ile yapıldığı için ani düşüşler,takılmalar sık sık yaşanmakta.Yani sorun sizde değil oyunda.

@saner08
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. O halde, 'belki bir gün adam ederler' diyerek oyunu rafa kaldıracağım. Zaten bazı zamanlar sıkıcı olan oyun yapısı şu haliyle dahada çekilmez oluyor.
  • 940m ile 20-30 fps arası
  • "iki arada bir derede" görevi bug'da kaldı, taş ocağındaki işçilerin maaşını çaldım, matthew ve fritz ile buluştum, parayı verme seçeneğini kullanıyorum ama parayı vermiyor ve görev bitmiyor, çok bug var hala oyunda.
  • Arkadaslar oyunun Türkçe yamasi sadece Pc ye mi özel yoksa konsollarda Ps4 de mevcut mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzdedinovski

Arkadaslar oyunun Türkçe yamasi sadece Pc ye mi özel yoksa konsollarda Ps4 de mevcut mu?

Sadece PC

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer onları yenemezsen adlı görevde yaralı çenesi düşüğe aracıları sormaya gittiğimde adamı yattığı yerde bulamıyorum.An itibariyle oyunu bırakıyorum.Düzelene kadar da bekleme kararı aldım.

45.32 deki adam yok bende

• İ7 işlemci 32 ram nvidia geforce 750m ile 25 fpsden yukarı çıkamıyorum. Oyun steamden orijinal. Varmı bir çaresi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gundonumu -- 21 Nisan 2018; 23:10:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundonumu

İ7 işlemci 32 ram nvidia geforce 750m ile 25 fpsden yukarı çıkamıyorum. Oyun steamden orijinal. Varmı bir çaresi arkadaşlar?
    Önerileni bile gtx 1060 hocam gayet normal yapacak birşey yok bu arada oyunda witcher tadı var diyorlar 89 lira vermeye değer mi yoksa indirimmi beklemeliyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.