Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance Oynayanlarin Dikkatine ( Ses Sorunu )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 haftadir. Oyunun Ses Sorunu ile Mücadele Etmektedeyim. Steam Dogrulama Vs Oyunda Tamamen Sorun Olmadigina İkna Oldum.
    Sorun Tamamen Benim Pc'dedir. Güncellemelere' dair ne yaptiysam.. Bir tek Bu oyunun Sesini aktif Edemedim..Bütün Oyunlar Calişirken Bu oyunun Ses Vermemesi Beni Epey Yordu.
    uzun ugraşlar sonucu yapamazsam oyunu silecegim Malesef.

Sorun şu Oyun Başlarken Video Görüntü Esnasinda Sesler Olmakta Hikaye Anlatilmakta TA'ki ben uyanip oyunda Hakimiyeti ele alana dek Ordan Sonra SİFİR SES hicbir ses yok tepki yok.

bu neyden kaynakli olabilir Arkadaşlar ? Oyunun Video Görsel hikaye bölümünde Ses Harika Şakirdiyordu.. Ama Oyunu ele alinca Ses gidiyor.. yardimci Olabilecek Kisiler Olursa Sevinirim. tşkler

• oyun ile alakalı dosyaları yeniden yüklemeyi denediniz mi?

-Visual Studio 2015 & 2017

-Directx

-Netframework

bunları yeniden yükleyin.

bunlar olmazsa sizin kütüphaneden başka bir bilgisayara kurulum yapıp deneyin. çok saçma bir öneri ama olmaz olmaz dememek lazım.

bir de sorun system32 içerisinde olması gereken .dll uzantılı bir klasörün eksikliğinden olabilir. gerçi bunun için hata vermesi gerek ama bilemiyorum. bunlar olmazsa format deneyin en son.
  • Aynı problemi yaşadım yabancı sitede çözümünü buldum gayet basit oyun açıkken ses sorunlarını gider diyorsunuz

pc game haven
    Kingdom Come: Deliverance - No Sound? Try This | PC Game Haven
    https://pcgamehaven.com/kingdom-come-deliverance-no-sound-fix/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.