Bildirim
KiNGDOM COME : DELiVERANCE (PS4 ANA KONU) (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
Kingdom Come Deliverance'da daha iyi sesler duymak istiyorsanız pamuk eller cebe..
Kickstarter'daki büyük başarısından sonra, geliştirici Warhorse Stüdyosu oyundaki seslerin daha kaliteli ses aktörleri tarafından yapılabilmesi için yine hayırsever oyuncuların kapısını çalıyor. Bunun için $2,000,000'a ihtiyaç duyan firma bu meblanın $1,883,676'ını topladı bile. Bakalım bu hedefe ulaşabilecekleri mi..?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırseverlikle alakası nedir ? Oyun yapıyorsun hadi diyelim 50 Euro dan satacaksın . EE ben para vermişken bir de iyi sesler için mi para vereyim ?
Aslan besleyen yemini düşünmez madem kalkıştın bir işe oyun yapıcan bütün maliyetleri toplayıp başlayacaksın işe.
Ne güzel iş araba yapayım e hadi direksiyonu siz koyun veya parasını verin ben Sparco alıp koyayım diyim -
-
-
Bu konuyu ve oyunu ilk defa görüyrum ama çok hoşuma gitti Cidden farklı olmuş umarım tutar -
quote:
Orijinalden alıntı: Erron Black
Bu konuyu ve oyunu ilk defa görüyrum ama çok hoşuma gitti Cidden farklı olmuş umarım tutar
Oyun duyurulalı çok oldu. 2016'nın ikinci çeyreğinde çıkması bekleniyordu. Belki E3'te kesin tarih açıklarlar. -
-
Beklediğim tarzda bir oyun ayrıca Skyrim göndermesi de güzel olmuş. İnşallah 2016'ya kalmaz. -
Takip...
Muhtesem bir oyun olacak gibi. -
Mount and Blade II Bannerlord, For Honor ve bu oyunu çok merak ediyorum tam hayal ettiğim gibi oyunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir oyun bekliyordum playstation için yıllardır.
Çıkış tarihi yok sanırım. -
Bu oyun da son anda iptal edilmesin bir şeyler olmasın sakın ? Neyse çok söylemeyim olur vallahi ağzımdan yel alsın
Tam istediğim tarzda bir oyun. Umarım yakın zamanda çıkar da oynarız -
-
Yeni trailer iyi baya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X