Şimdi Ara

KiNGDOM COME : DELiVERANCE (PS4 ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
876
Cevap
15
Favori
59.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu ilk duyurulduğu zamandan beri bekliyorum. Ama ertelemelerle çıkış tarihi fazla uzadı gibi tabi sorunlarla çıkmasındansa geç çıkıp düzgün bir şekilde çıkması daha önemli. Umarım bunca zaman bekletip hayal kırıklığına uğratmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • Kingdom Come: Deliverance - Great Haste Makes Great Waste

• Bu oyunu merakla bekliyorum uzun zamandır. İnşallah beklediğimiz gibi güzel gelir.
  • oyunu ortaklaşa almak isteyen varsa DM atabilir..
  • Kingdom Come: Deliverance - Of Minds, Blades and Schnapps!

• Bende uzun zamandır bekliyorum bu oyunu umarım hayal kırıklığı olmaz

• tekrardan hatırlatayım bu oyunu alıp sec hesabı satmayı düşünen varsa ben talibim..
  • Oyunun hikayesinin ne kadar süreceği hakkında bir bilgi var mı? Bir de eğer dolu bir şehir (Skyrim'deki Solitude veya Witcher'daki Novigrad gibi) varsa tadından yenmez.
  • crypto81 kullanıcısına yanıt
    ben pri almayı düşünüyorum çıkınca haberleişiriz hocam yakın arkadaşlardan biri talip olmazsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illusive Man

ben pri almayı düşünüyorum çıkınca haberleişiriz hocam yakın arkadaşlardan biri talip olmazsa.

sizden önce ben başka birine söz verdim yinede teşekkürler :)
  • Çıkışna fazla birşey kalmadı merakla beklediğim bir oyun yalnız bizim Türklerin yaptığı Mount and Blade 2'den önce çıkması üzücü açıkçası halen daha çıkış tarihi belli değil.

• oyunun sec hakkını almak isteyen üyeler mesaj atabilir çıktığı zaman almayı düşünüyorum.
  • Oyun Çeviri'den sürpriz açıklama gelebilir. Umarız oyun resmi Türkçe olur.
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    Resmi türkçe dil desteği gelirse harika olur

• quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Oyun Çeviri'den sürpriz açıklama gelebilir. Umarız oyun resmi Türkçe olur.

Bir dedikodu var o zaman?

• Kingdom Come: Deliverance | A Blacksmith's Tale | PS4

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Oyun Çeviri'den sürpriz açıklama gelebilir. Umarız oyun resmi Türkçe olur.

Bir dedikodu var o zaman?

Oyun Çeviri Facebook sayfasına biraz göz atmak lazım bunun için. Oyun hakkında ki YouTube videolarını çeviriyorlar. Ayrıca bazı yorumlarda ve mesaj yoluyla sorduğunuzda oyunun resmi çevirisini yaptıklarını inkar etmiyorlar. Ama kabulde etmiyorlar orası işin ayrı kısmı :D :D

Ben ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum. İmalı paylaşımları var, üstüne mesaj yoluyla sorduğumuzda kaçamak cevaplar veriyorlar

Bakalım bekleyip göreceğiz. Belki de ben fazla kahin moduna geçtim.
    https://www.facebook.com/oyunceviri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inciteen -- 2 Şubat 2018; 2:10:4 >

• Pc bölümünde atılan maile cevap gelmiş Türkçeleştirme ile ilgili,

Thank you for your email. We were in contact with people who wanted to make a Turkish translation for Kingdom Come: Deliverance, but unfortunately, we were not able to come to an agreement so far. So there will not be a Turkish translation unfortunately.

I am sorry,

Şimdilik Türkçe altyazı gelemeyecek belli fakat ileride gelirmi witcher a geldiği gibi göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: crypto81

Pc bölümünde atılan maile cevap gelmiş Türkçeleştirme ile ilgili,

Thank you for your email. We were in contact with people who wanted to make a Turkish translation for Kingdom Come: Deliverance, but unfortunately, we were not able to come to an agreement so far. So there will not be a Turkish translation unfortunately.

I am sorry,

Şimdilik Türkçe altyazı gelemeyecek belli fakat ileride gelirmi witcher a geldiği gibi göreceğiz.

Oyun kesin Türkçe olacak benim gözümde. Şimdimi sonramı orası belli değil tabi.

Bu olayı Witcher 3 sürecine benzetiyorum. Türkçe olacağı resmi şekilde duyurulmadan önce CD Project bu konu üzerine gelen her soruyu inatla olumsuz yanıtlıyordu. Yani 1 gün önce böyle bir planımız yok dediler 1 gün sonra oyunun resmi olacağını yazdılar. O gizlilik anlaşmaları zımbırtısı sağolsun en çok Türkçe diline çeviri yapıldığı zaman en üst seviye güvenlik önlemleri alınıyor

Yahu arkadaş Rusça, Fransızca yada ne bileyim farlı dil çevirisi oldumu adamlar şak şak hızlıca açıklama yapıyorlar. Bize geldimi yok gizlilik anlaşması yok şu bu ... Ulan var mı yok mu onu söyleyin bizde ona göre kararımızı verelim işte.

Neyse. Ben yine oyun çeviriye mesaj attım. Ve yine çevirmediklerini söylemiyorlar. :D Bakalım ne çıkacak işin altından.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.