Şimdi Ara

KiNGDOM COME : DELiVERANCE (PS4 ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
876
Cevap
15
Favori
59.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inciteen

quote:

Orijinalden alıntı: crypto81

Pc bölümünde atılan maile cevap gelmiş Türkçeleştirme ile ilgili,

Thank you for your email. We were in contact with people who wanted to make a Turkish translation for Kingdom Come: Deliverance, but unfortunately, we were not able to come to an agreement so far. So there will not be a Turkish translation unfortunately.

I am sorry,

Şimdilik Türkçe altyazı gelemeyecek belli fakat ileride gelirmi witcher a geldiği gibi göreceğiz.

Oyun kesin Türkçe olacak benim gözümde. Şimdimi sonramı orası belli değil tabi.

Bu olayı Witcher 3 sürecine benzetiyorum. Türkçe olacağı resmi şekilde duyurulmadan önce CD Project bu konu üzerine gelen her soruyu inatla olumsuz yanıtlıyordu. Yani 1 gün önce böyle bir planımız yok dediler 1 gün sonra oyunun resmi olacağını yazdılar. O gizlilik anlaşmaları zımbırtısı sağolsun en çok Türkçe diline çeviri yapıldığı zaman en üst seviye güvenlik önlemleri alınıyor

Yahu arkadaş Rusça, Fransızca yada ne bileyim farlı dil çevirisi oldumu adamlar şak şak hızlıca açıklama yapıyorlar. Bize geldimi yok gizlilik anlaşması yok şu bu ... Ulan var mı yok mu onu söyleyin bizde ona göre kararımızı verelim işte.

Neyse. Ben yine oyun çeviriye mesaj attım. Ve yine çevirmediklerini söylemiyorlar. :D Bakalım ne çıkacak işin altından.

Heyecan yaptım hadi bakalım inşallah Türkçe gelir

• yapay zeka pek bekleneni veremiyor gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun çeviri ekibi böyle birşey yazmış :) çok umutlandım ve mutlu oldum

KiNGDOM COME : DELiVERANCE (PS4 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto81 -- 2 Şubat 2018; 12:59:30 >
  • crypto81 kullanıcısına yanıt
    Umarım türkçe olarak gelir bu oyun uzun zamandır beklediğim bir oyundu bir de üstüne türkçe olarak çıkarırlarsa harika olur gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: crypto81

oyun çeviri ekibi böyle birşey yazmış :) çok umutlandım ve mutlu oldum

Vay sevindim beklediğim bir oyundu. Bu iyi oldu :)
  • Mesajimin gectigi konularda her uste ciktiginda heyecanlaniyorum.

Bir de Days Gone var

• Oyun Türkçe olarak çıkacakmış 13 Şubatta oyun çeviri sitesinde paylaşmış sevindirici
  • quote:

Orijinalden alıntı: saner08

Oyun Türkçe olarak çıkacakmış 13 Şubatta oyun çeviri sitesinde paylaşmış sevindirici

Ps4 ana konusuna yazılmış ama konsollarda da mı tr olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

quote:

Orijinalden alıntı: saner08

Oyun Türkçe olarak çıkacakmış 13 Şubatta oyun çeviri sitesinde paylaşmış sevindirici

Ps4 ana konusuna yazılmış ama konsollarda da mı tr olacak?

Evet öyle olacaktır witcher 3 gibi.
  • saner08 kullanıcısına yanıt
    Witcher 3 ü getiren Bilkom'du yanılmıyorsam. Bu oyunu Aral getiriyorsa elini taşın altına sokmaz.
  • Fifa dan tamamen kopmami saglayacak oyun geliyor en sonunda. Yillardan beri takip ediyoruz konuda mesajimiz var her uste ciktiginda heyecanlaniyoruz

Gloria victis almistim Pc ye gecen sene ama oyun pek stabil degildi 2 saat icinde iade etmistim

• Arkadaşlar üzücü bir haberim var Warhorse stüdyoya mail yollamıştım bugün konsol platformu için Türkçe dil desteği ile ilgili ve olumsuz yanıt geldi yani konsollarda Türkçe dil desteği bulunmayacak ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 4 Şubat 2018; 17:40:38 >
  • Her Türkçe yama konsola gelmiyor maalesef.
  • beklediğim bir oyun değildi.Türkçe olacağını duyunca tek onun için bile alırım diyordum.
    Türkçe olmayacakmış PS4 de.o zaman almaya gerek yok
    Bannerlord tarzı oyun galiba.Bannerlord ileride çıkarsa Türkçe olarak onu alır oynarım
  • Saçma olmaz öyle iş bence hala resmiyet kazanmadığı için öyle diyorlardır, PC için gelecek PS için gelmicek öyle mi yok bence mümkün değil,

Keşke öyle olsa ama hiç zannetmiyorum zira bunun bazı örnekleri var Wasteland 2 Director's cut, Sherlock Holmes The Devil's Daughter gibi... bu oyunlar PC platformunda resmi Türkçe dil desteğine sahip iken konsollarda Türkçe destek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer687

Arkadaşlar üzücü bir haberim var Warhorse stüdyoya mail yollamıştım bugün konsol platformu için Türkçe dil desteği ile ilgili ve olumsuz yanıt geldi yani konsollarda Türkçe dil desteği bulunmayacak ne yazık ki.

Hocam bu cevabı direk oyunda Türkçe dili bulunacak mı ? diye sorsakta aynı cevabı veriyorlar. Oyun çıktığında net olarak göreceğiz neler olacağını.

• quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

quote:

Orijinalden alıntı: Omer687

Arkadaşlar üzücü bir haberim var Warhorse stüdyoya mail yollamıştım bugün konsol platformu için Türkçe dil desteği ile ilgili ve olumsuz yanıt geldi yani konsollarda Türkçe dil desteği bulunmayacak ne yazık ki.

Hocam bu cevabı direk oyunda Türkçe dili bulunacak mı ? diye sorsakta aynı cevabı veriyorlar. Oyun çıktığında net olarak göreceğiz neler olacağını.

zaten burdaki cevapta konsollar ile ilgili bir vurgu yok tümden Türkçeyi desteklemiyoruz diyor yani bence hala bir umut var..

Olabilir aslında steam e bile bakınca desteklenen diller arasında Türkçe nin olmadığı görülüyor.

• Oyunun kupa listesi Türkçe değil. Ama PC için dahi Türkçe eklenmediğini düşünecek olursak durum normal.

Oyun Çeviri açıklamasında yamanın bittiğini yetişirse ilk gün, yetişmez ise çıkacak ilk yamada oyuna ekleneceğini söylemişti. Yani umudumuzu kaybetmemiz için sebep yok. Beklemeye devam...

Bu arada yamayı konsola entegre etme işi yapımcı ve yayıncının insiyatifinde. Dijital dağıtımını WarHorse üstlenmiş lakin fiziksel dağtımı Deep Silver adlı firmanın elinde. Eğer sıkıntı çıkarsa Deep Silver yüzünden çıkar.... Başka türlü konsoloa gelmemesi için sebep yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.