Şimdi Ara

KiNGDOM COME : DELiVERANCE (PS4 ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
876
Cevap
15
Favori
59.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlara mail attım bu sabah simdi cevap gelmiş. Konsol için vs sordum ayrıntılı ama gelen cevap üzdü..

KiNGDOM COME : DELiVERANCE (PS4 ANA KONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar o zaman oyun çıkana kadar WarHorse ve Deep Silver şirketlerine mail atalım derdimizi anlatalım. Oyun çıktığı gibi Türkçe olmasa da 1-2 güncelleme ile gelir elbet bunu yapmak isterlerse tabii.
  • hayır benim anlamadığım oyun çeviri resmi olarak çevirdik gönderdik diyor ama adamın yazdığı cevaba bakılırsa oyunda Tükçe dili olmayacak diyor konsol belirtilmiyor yada sadece PC için gelecek konsollar için gelmeyecek diye neden demiyor?? bu işte bir iş var ama anlamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypto81

hayır benim anlamadığım oyun çeviri resmi olarak çevirdik gönderdik diyor ama adamın yazdığı cevaba bakılırsa oyunda Tükçe dili olmayacak diyor konsol belirtilmiyor yada sadece PC için gelecek konsollar için gelmeyecek diye neden demiyor?? bu işte bir iş var ama anlamıyorum..

Hocam ben sırf konsol icin yazdım uzunca hatta witcher 3 u falan ornek gosterdim ama gelen cevap sadece bu idi yukarda resimdeki

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi derdimizi yayıncı Deep Silver da anlatmamız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

quote:

hayır benim anlamadığım oyun çeviri resmi olarak çevirdik gönderdik diyor ama adamın yazdığı cevaba bakılırsa oyunda Tükçe dili olmayacak diyor konsol belirtilmiyor yada sadece PC için gelecek konsollar için gelmeyecek diye neden demiyor?? bu işte bir iş var ama anlamıyorum..

Hocam ben sırf konsol icin yazdım uzunca hatta witcher 3 u falan ornek gosterdim ama gelen cevap sadece bu idi yukarda resimdeki

neyse yapcak bişey yok mail atmaktan ve dil desteği istemekten başka..
  • NDTV Gadgets'ın haberine göre, Kingdom Come: Deliverance'ın PlayStation 4 üzerindeki ilk gün yaması tam olarak 23.072GB. Bu da oyunun toplam boyutunu 46GB yapıyor.

Güncelleme notları şu şekilde:

- Açık dünyaya birden fazla yeni etkinlik eklendi.

- Diyalog animasyonlarında iyileştirme.

- Para ve deneyim kazanmak dengelendi.

- Silah ve zırh istatistikleri yeniden dengelendi.

- Genel savaş sistemi yenilikleri.

- Geliştirilmiş NPC tepki süresi.

- Ses yayılımı ayarlandı.

- Okçuluk artık gizlilik modunda da mümkün.

- Geliştirilmiş Persuasion UI.

- Çok sayıda hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler.

Kingdom Come: Deliverance 13 Şubat 2018'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Geçtiğimiz hafta Oyun Çeviri tarafından duyurulduğu üzere, Kingdom Come: Deliverance resmi Türkçe dil desteğine sahip olacak.

Kaynak: BSC Haber

NOT: Hadi inşallah bizede gelir PS4 sahipleri olarak TR yama ama adamlar daha bugün mail de hayır dediler kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By..Emre -- 10 Şubat 2018; 1:32:28 >

• By..Emre kullanıcısına yanıt
    İlk günden 23 küsür GB güncelleme alması iyiye işaret değil. Konsollar bir yana bu oyun PC de ciddi optimizasyon problemleri ile çıkış yapacak gibime geliyor.

• Yaza kadar beklemekte fayda var.
  • Pc sürümünde Türkçe altyazı olacak mı peki kesinliğe kavuştu mu ona göre ps ye veya pc ye alacağım.
  • acaba türkçe mi gelecek ? resmi çeviri olduğu için türkçe gelmesini bekliyorum aslında ama oyunçeviri kesin bir şey demedi bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: saner08

Pc sürümünde Türkçe altyazı olacak mı peki kesinliğe kavuştu mu ona göre ps ye veya pc ye alacağım.

olacak hocam oyunçeviri açıklama yaptı zaten resmi olarak çeviriyoruz diye .Sadece çevirmenlerden biri resmi olmasa bile biz zaten yamamızı paylaşıcaz diye bir şey duymuştum sadece yani öyle bir ihtimal hala var mı bilmiyorum o yüzden oyun çıkış tarihini bekleyip görmek lazım.Her türlü pcde türkçe olacak ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

acaba türkçe mi gelecek ? resmi çeviri olduğu için türkçe gelmesini bekliyorum aslında ama oyunçeviri kesin bir şey demedi bu konuda

PS için gelmeyecek diyorlardı, PC konusuna bir arkadaş paylaşmış.
  • Oyun indirmeye açıldı inmiş pazartesi gecesine hazır

• Super gorunuyor. Yeni nesil Oblivion tadi var ama onun gibi fantezi degil, daha gercekcilige yonelmis. Ilac gibi gelecek bu RPG umarim uzun soluklu olur. Oynanisi, rpg ogeleri, grafikleri muthis gorunuyor. Ciktigi gibi aliyoruz.

• Dante kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Adamlar CryEngine'in hakkını da vermişler belli ki. Rol yapma ögeleri hikaye vs bir yana sırf atmosferi ve için bile alınası bir oyun gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 11 Şubat 2018; 18:18:0 >
  • Oyun ilk aşamada 12.2 GB'lık güncelleme (V 1.0) yapıyor haberlerde 1.01 güncellemesi 23GB olarak görünmüştü.

Güncelleme: Şimdi 23GB güncelleme geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 11 Şubat 2018; 19:41:37 >

• bu fotoğrafları sen mi çektin? sen çektiysen oyun hakkında yorumlarını heyecanla bekliyoruz..
  • quote:

bu fotoğrafları sen mi çektin? sen çektiysen oyun hakkında yorumlarını heyecanla bekliyoruz..

Evet bana ait şuan güncelleme yapıyor güncelleme bitmeden oyunu oynamayı düşünmüyorum, son 100 dakika güncelleme bittiğinde oyunla ilgili ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşıcam
  • Oyunu alıyorsun 30gb güncelleme geliyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.