Şimdi Ara

KiNGDOM COME : DELiVERANCE (PS4 ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
878
Cevap
15
Favori
59.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nereden ön sipariş vererek aldınız oyunu ? Ben de kutulu sürüm satın almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 11 Şubat 2018; 21:14:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 23GB'lık güncelleme şimdi bitti oyunun ayarlarına şimdi baktım Türkçe altyazı seçeneği PS4'de şuan için yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Arkadaşlar 23GB'lık güncelleme şimdi bitti oyunun ayarlarına şimdi baktım Türkçe altyazı seçeneği PS4'de şuan için yok

10MB yama atamamışlar mı?
  • quote:

Arkadaşlar 23GB'lık güncelleme şimdi bitti oyunun ayarlarına şimdi baktım Türkçe altyazı seçeneği PS4'de şuan için yok

anlaşılan pc'de de çıkar çıkmaz resmi yamayla gelmeyecek.

umarım yama resmi hale getirilir ve ps4'e gelme imkanı da dolar belki önümüzde ki günler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steven Wilson

quote:

Görünüşe göre atamamışlar

Oyundaki diller;

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

anlaşılan pc'de de çıkar çıkmaz resmi yamayla gelmeyecek.

umarım yama resmi hale getirilir ve ps4'e gelme imkanı da dolar belki önümüzde ki günler için.

PS4'e gelmediğine göre PC'ye de gelmez herhalde inşallah resmi Türkçe yama gelir oyuna.

• quote:

quote:

quote:

Görünüşe göre atamamışlar

Oyundaki diller;

/>

Ben ilerleyen zamanlarda gelebileceğini düşünüyorum. Türkiye'de ciddi PC ve Konsol oyuncusu var artık oyunların Türkçe dil seçeneği ile çıkması lazım.

• OyunÇeviri ekibi resmi dil desteği geleceğini açıklamıştı

KiNGDOM COME : DELiVERANCE (PS4 ANA KONU)
  • quote:

OyunÇeviri ekibi resmi dil desteği geleceğini açıklamıştı

Yayın açar mısın ? İzleyelim biraz gerçi banlarlar mı ?
  • Source kullanıcısına yanıt
    Oyun çeviri sitesi bu kadar insanı trollemiyordur herhalde İlk çıkışta olmasa bile güncelleme ile pcye Türkçe desteği geleceğine inanıyorum.
    Peki oyun nasıl onu söyleyin, forum da ilk oynayan siz oluyorsunuz sanırım.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Aslında hemen açıcam ama uyarı aldım daha önce eğer son bir kez daha ambargo öncesi yayın açarsam kanalım kapatılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Oyun çeviri sitesi bu kadar insanı trollemiyordur herhalde İlk çıkışta olmasa bile güncelleme ile pcye Türkçe desteği geleceğine inanıyorum.
    Peki oyun nasıl onu söyleyin, forum da ilk oynayan siz oluyorsunuz sanırım.

Oyunu fazla oynamadım ama çevre tasarımları grafikler o dönemi tamamen yansıtıyor, konu ilerleyişi vb. konuları daha tam görmedim ama ilerleyen zamanlarda oyun hakkında bir ön inceleme yapıcam
  • quote:

OyunÇeviri ekibi resmi dil desteği geleceğini açıklamıştı

Ben anlayamıyorum hazır yama yapıyorlar, nerede problem çıkıyor da eklenmiyor, bilen biri aydınlatabilir mi?
  • yapımcının uyuzluğu,lisans problemi vb. şeyler işte
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    2 Şubat'ta @inciteen arkadaşımız Oyunçeviri ekibi ile konuşmutu ve o tarihte çeviri tam olarak bitmemişti hadi bir hafta daha uzasa bu iş yapımcı ekip oyuna daha ekleyememiş olabilir bence 2-3 haftaya güncelleme ile oyuna Türkçe eklenecek tabi sadece tahmin benim ki

2 Şubat'ta OyunÇeviri ekibin söylediği;

'' Çeviri neredeyse bitti. Bize söyledikleri süre içinde teslim edeceğiz dosyaları. Kendilerinin bize dediği şey şu : "çıkışa yetişmezse bile, bir patch ile ekleriz kısa süre içinde."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 11 Şubat 2018; 23:30:05 >
  • Bi güncelleme ile eklerler diye umuyorum o ara oyundaki hatalar falan da düzelmiş olur. Bekleyelim görelim.

• Oyuna yarın devam edicem arkadaşlar, uykum geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Köyümü özledim
  • quote:

Köyümü özledim

Oyun toplamda 46.5GB

Optimizasyon nasıl acaba. Ps4 de performans problemleri yoktur umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.