Şimdi Ara

KingSim Takmanın İncelikleri -Resimlerle-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    KingSim'im yeni elime geçti ve forumlarda hep sorulan fakat bir türlü cevaplanamayan :
    'Bu aleti nasıl takacağız?' sorusunun cevabını bir miktar verebilmek için takarken resimlerini çektim.
    Sizlerle paylaşmak istedim.
    Benim gözden kaçırdıklarımı veya daha başka teknikleri herkes bu topic altında paylaşırsa yeni kart alacaklara faydası olabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler:

1- KingSim, takarken Stealthsim'den daha çok dikkat edilmesi gereken bir karttır.
    2- Orjinal Sim kartın arkasını zımpara kağıdı ile inceltin
    3- Arka tarafındaki metal kısım görününceye kadar zımparalanmalıdır. Özellikle kenarları zımparalamaktan çekinmeyiniz.
    4- Göz kararı ile veya üst üste koyup ölçerek keseceğiniz kısmı kurşun kalem ile işaretleyin.
    5- Çok keskin, küçük ve hassas bir makas ile dikkatlice sim kartın çizdiğiniz kısmını kesiniz.
    6- KingSim'in arkasındaki yapışkanı maket bıçağı veya benzeri bir aletle çıkartınız
    7- Yapıştırmadan önce zımparadan arta kalan tozları temizleyiniz, kart ile simin arasında kalmasın.
    8- Yapıştırdıktan sonra iphone'un içerisine yerleştirin.
    9- Mümkün oldukça az çıkartıp takın, hatta bir defa takınca birdaha uğraşmayın :-)

Kolay Gelsin...

• Süpersin wallaya bunun gibi topicler sabitlenmeli
  • iphone'un içinden çıkan yuvaya tam olarak oturmasına dikkat edin

• güzel çalışma ellerine sağlık.
  • tebrikler çok doğru
  • yararlı bir konu olmuş. resimlerin büyük formatlı halleri varsa onları da zipleyip gönderebilirsen daha aydınlatıcı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.