Şimdi Ara

kingston 512 RAM (NOTEBOOK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Toshiba satelitte notebook var.256 ram çok az geliyor. açılış ve işlemler oldukça yavaş. ekran kartı da paylaşımlı. anlayacağınız RAM takviyesi şart.

İki slot var.birinde 256mb takılı. boş olana 512 takmayı düşünüyorum. Bu aralar notebook satışları arttığı için midir nedir, fiyatları 10$ yükseldi. hepsiburada'da 55+kdv iken 66+kdv ye yükseldi. bi çok site dolaştım ama fiyatlar aşağı yukarı aynı.

bu konuda tecrübesi olan arkadaşlara İki sorum var.

1-RAM fiyatları böyle sürekli dalgalanır mı?bir süre sonra aşağıya iner, şimdi bekle mi dersiniz.

2-bana uygun fiyat veren internet sitelerini önerir misiniz? çok bilinenleri gezdim,hepsi aynı. (hs,pcdepo,hepsiburada,baskuda...vs)

saygılar

• Ram sanirim piyasada en cok dalgalanan malzemelerden biri cok daha yukselebilir belli donemlerde..
  • güvenilir bir site biliyorum www.eternal.com.tr ( fiyatlarda iyi )
  • yaw notbok ramlari hep aynımı.yani uyumsuzluk sorunu denen şey yok mu hiçbirinde.mesela hangi rami alırsak bütün notboklarla sorunsuz çalışır ??
  • fiyatlar iyi mi!!! allahtan kork kingston RAM'e 70$+kdv diyor.. toshiba bile daha ucuza satıyordu!! ayıp

KINGSTON 512 MB DDR 333MHz NOTEBOOK RAM
    70,00 USD + KDV

quote:

Orjinalden alıntı: teknik_tçayır

güvenilir bir site biliyorum www.eternal.com.tr ( fiyatlarda iyi )

• quote:

Orjinalden alıntı: mek001

arkadaşlar selam;

Toshiba satelitte notebook var.256 ram çok az geliyor. açılış ve işlemler oldukça yavaş. ekran kartı da paylaşımlı. anlayacağınız RAM takviyesi şart.

İki slot var.birinde 256mb takılı. boş olana 512 takmayı düşünüyorum. Bu aralar notebook satışları arttığı için midir nedir, fiyatları 10$ yükseldi. hepsiburada'da 55+kdv iken 66+kdv ye yükseldi. bi çok site dolaştım ama fiyatlar aşağı yukarı aynı.

bu konuda tecrübesi olan arkadaşlara İki sorum var.

1-RAM fiyatları böyle sürekli dalgalanır mı?bir süre sonra aşağıya iner, şimdi bekle mi dersiniz.

2-bana uygun fiyat veren internet sitelerini önerir misiniz? çok bilinenleri gezdim,hepsi aynı. (hs,pcdepo,hepsiburada,baskuda...vs)

saygılar

galiba öğretmenlere verilen laptoptan aldın aynı sorunu bende yaşıyorum onboard olunca ram kalmıyo..bu aralar ramlere bende bakıyordumda cok pahali
    toshibanın kampanyasında 256 rami alıp 512 çevirme 50$ galiba onu düşünürmusun birde rami pcdepo hepsiburada gibi satış yerlerinden aldıktan sonra kendin mi takıcaksın yoksa bilgisayarcıya mı taktırmayı düşünüyorsun?

• Kendim takacağım. herhalde zor olmaz.

bugüne kadar hiç RAM takmadım ama, çok zor olmasa gerek.

fiyatların yükselme sebebi öğretmen kampanyası ve fiyatların ucuzlamasıyla birlikte büyük miktarda 512 ve 256 RAM talebi doğmuş olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hynix 2x4 8Gb Laptop Ram
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • toshiba forumdaki arkadaşlar burda he
    valla vatan bilgisayarda kingston 256 27 dolar´+ kdv ye kadar düştü. şu an en uygun orda.
  • bende imzam daki notebook a 512 kingston ram aldım(geçen hafta hepsiburadada kampanya vardı 52+kdv) üzerinde 256 var anakart dula ddr destekli ama single olarak görüyor biri 256 biri 512 ondan mı açaba kampanyadan yararlanıp 2 tane 512 i almadığıma pişman oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.