Bildirim
Kingston Flash Bellek Problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Dostum bilgisayarıma sağ tıkla yönet de disk yönetiminden onu bul ve birim sil de sonra da biçimlendir bi oluyor mu -
quote:
Orijinalden alıntı: vinsanity-10
Dostum bilgisayarıma sağ tıkla yönet de disk yönetiminden onu bul ve birim sil de sonra da biçimlendir bi oluyor mu
+1 -
maalesef dostum onu denedim orda bile 195 mb gözüküyor bellek.. hatta format atarken bi pc ye oraya taktım dedim belki hani biçimlenmemiştir bir kısmı orda da denedim orda da gözükmüyoru. yahuu ne accaip bir durum 2gb bellek 195mb düştü... -
Biçimlendirirken NTSF ve FAT sistemini ayrı ayrı dene dostum. Hala devam ediyorsa tuhaf olur doğrusu. -
NTFS formatı yok maalsef yalnızca FAT ve FAT32 var exFAT var ama ona çevrilmiyor... çok enteresan hakikaten ben böyle bir durumla hiç karşılaşmamıştım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X