Şimdi Ara

Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
8
Favori
32.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan teknobiyotik te 260 tl bence cok uygun almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esC#

Şuan teknobiyotik te 260 tl bence cok uygun almayı düşünüyorum.

fazla düsünmene gerek yol al gitsin maddiyat imkan tanıyorsa

sistemim imzamdaki parçalardan oluşuyor.
    sata2 olmasına rağmen anakartım mütiş fark etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazovski

quote:

Orijinalden alıntı: esC#

Şuan teknobiyotik te 260 tl bence cok uygun almayı düşünüyorum.

fazla düsünmene gerek yol al gitsin maddiyat imkan tanıyorsa

sistemim imzamdaki parçalardan oluşuyor.
    sata2 olmasına rağmen anakartım mütiş fark etti

ssd nov300 modelin aldım 220 tl ye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

SanDisk Extreme'i bilgisayarım Sata3 desteklemediğinden satmıştım. Çok da birşey kaybetmem zannetmiştim ama pişman oldum tabi. Sata2 de olsa SSD kullanmak şart bence. Aynısı olmasın diye 3K modelinden aldım. SanDisk Extreme'den üstünlüğünü yada kötü bir tarafını görmedim. 3000 yaz/sil döngüsü benim için gayet yeterli. Hor kullanmamam için bir neden yok idi.
     Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü

Taş gibi SSD. Tavsiye edilir.

Hangi program bu hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

quote:

SanDisk Extreme'i bilgisayarım Sata3 desteklemediğinden satmıştım. Çok da birşey kaybetmem zannetmiştim ama pişman oldum tabi. Sata2 de olsa SSD kullanmak şart bence. Aynısı olmasın diye 3K modelinden aldım. SanDisk Extreme'den üstünlüğünü yada kötü bir tarafını görmedim. 3000 yaz/sil döngüsü benim için gayet yeterli. Hor kullanmamam için bir neden yok idi.

Hangi program bu hocam?

CrystalDiskInfo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

quote:

Hangi program bu hocam?

CrystalDiskInfo

Teşekkürler

• Siteden bir arkadaştan sıfır 170 TL aldım çok istediğim bir diskti kendisine teşekkür ederim.....
  • Arkadaşlar 120 gb olanı kullanıyorum crtystal disk te 250 mb yazma hızı çıkıyor çok düşük geldi iade etmeyi düşünüyorum kutunun üstünde 510 yazarken 250 çıkması şaşırttı sizde durum nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckm

Arkadaşlar 120 gb olanı kullanıyorum crtystal disk te 250 mb yazma hızı çıkıyor çok düşük geldi iade etmeyi düşünüyorum kutunun üstünde 510 yazarken 250 çıkması şaşırttı sizde durum nedir

Arkadaşım bilgisayarının sata3 desteği yoksa tabiki sata 2 hızında bu kdar verşm alabilirsin. Bilgisayarını yenileyip sata 3 lu bi bilgisaya aldıgında o rakamları görürsün. Yine de sata 2 de olsa normal bi hddden kat kat verimli çalışır sakın geri vermeyi düşünme.
  • lenovo y580 laptopumda kullanıyorum ssd nin sıcaklığı 50 derecelere kadar çıkıyo normal midir ? normal kullanımda web de gezinme falan 39-40 larda seyrediyo
  • Bu modeli tavsiye eder misiniz ? Önerebileceğiniz farklı bir ürün var mı?
  • oguzsarli O kullanıcısına yanıt
    Üründen memnunum fakat 240 GB almadığıma pişmanım, aklında belirli bir marka yoksa OCZ markasını da değerlendir derim.
  • Arkadşlar merhaba hyperX 3K 120G ssd aldım anakartım Asus M597 biosta AHCI modu aktif iken WİN 8.1 64 Bit kurdum sizlere ATTO sonuçlarını gönderiyorum sizce değerler iyimi herhangi bir problem var mı? Yorumlarınızı bekliyorum...

Yazma 466 Mb Okuma 534 Mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmuratsal -- 27 Ekim 2013; 17:27:52 >
  • mmuratsal kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi dostum, tadını çıkar
  • arkadaslar dun Kingston HyperX 3K SSD 120 gb alıp Win 8 64 bit kurdum.Kurduktan sonra ayalardan AHCİ moduna aldım sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Fakat Bilgisayar Onarıma Geçiyor ne zaman başlatsam. IDE modunda Bilgisayar normal açılıyor.Eğer ürün arızalıysa geri iade edecem. Siz ne düşünüyorsunuz?
  • dostum yanılmıyorsam once ahci moda alıp sonra windowsu kurmalıydın.. sonradan ahci ye aldığın için hata alıyorsun
  • nohacker N kullanıcısına yanıt
    eyw kardeş sorunun cevabını verdin zaten ssdyi başka bilgisayar takıp sonra kendi bilgisayarıma takınca ssd düzeldi
  • oturkmen kullanıcısına yanıt
    hocam bende aynı ssd'den aldım fakat ben o programla baktığımda Bende Desteklenen özelliklerde 48 bit LBA, APM VE AAM göstermiyor bu anakarttanmı kaynaklanıyor.Yardımcı olursanız sevinirim
  • Kingston HyperX 3K SSD 120GB aldım fakat programla baktığımda Bende Desteklenen özelliklerde 48 bit LBA, VE AAM göstermiyor bu anakarttanmı kaynaklanıyor.Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdiberkerbudak -- 31 Ekim 2013; 21:02:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.