Şimdi Ara

Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
8
Favori
32.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SSD'nizi bilgisayarınıza taktıkdan sonra Bios'a girip AHCI modu seçmeniz kâfîdir.

Firmware güncellemesini evvelâ işletim sistemi üzerinden deneyebilirsiniz. O şekilde olmuyorsa boot edilebilir bir USB bellek ile yapmak gerekebilir.
  • 1GB 'lık tek parça bir dosyayı kaç saniyede,
    1GB 'lık klasör içerisinde bulunan birden fazla dosyayı kaç saniyede taşıyor?

bu programların test sonuçlarını hiç sevmiyorum :/ ne gerek var böyle programlara. bana bizzat kullandığımız dosyalar üzerinden test sonuçlarını söylermisiniz lütfen, şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solid State Disk

Merhabâlar Erhan,

SSD'nizi bilgisayarınıza taktıkdan sonra Bios'a girip AHCI modu seçmeniz kâfîdir.

Firmware güncellemesini evvelâ işletim sistemi üzerinden deneyebilirsiniz. O şekilde olmuyorsa boot edilebilir bir USB bellek ile yapmak gerekebilir.

• 3 ay kullandım, geçen ay çöp oldu. Sıfırıyla değişimi onaylandı ama çok geciktirdiler, iade ettim ve paramı aldım. Samsung Evo Pro 256 GB ya da HyperX 240 alıcam. Sadece TLC MLC olayı kafamı çok karıştırıyor hepsi o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih_lee

3 ay kullandım, geçen ay çöp oldu. Sıfırıyla değişimi onaylandı ama çok geciktirdiler, iade ettim ve paramı aldım. Samsung Evo Pro 256 GB ya da HyperX 240 alıcam. Sadece TLC MLC olayı kafamı çok karıştırıyor hepsi o.

hocam sen böyle yazınca kortum yoksa durdum durdum en kötü ssd yimi aldım acaba
  • Blue_Mercan B kullanıcısına yanıt
    beni yaz
  • Ürün performansından dolayı kafan karışmasın kesinlikle, kullandım ve oldukça hızlı bir ssd ve MLC olduğu için de ömrü daha uzun olduğu söyleniyor. TLC ürünler 2 kat daha hızlı olmasının yanında ömrü daha kısa. Bendeki SSD çöp olduğu için hepsi kötü sonucuna varamam sadece kullanılamaz hale geldi ve iade ettim. Yenisini göndereceklerdi ama çok geciktirdiler diye paramı aldım. Ama şunu söyleyim 120 ile 240 GB'lık HyperX arasında çok ciddi yazma farkı var. Günlük kullanım için işini yeterince görecektir.
  • ürün bu gün elime geçti daha içinden montaj aparatı çıktı sadece sata 3 kablosuda çıkması gerekiyormuydu ?

ayrıca anakartım sata3 (x58a-ud3r) destekliyor ama elimdeki kablolar sata 2 sorun olurmu performansta ?
  • http://www.youtube.com/watch?v=ftluiD5ff8g
    Arkadaşlar günaydın bu ssd den alıp da kutu içeriğinde bu videoda gösterilen ekstra malzemeler çıkan oldu mu?
  • bende sanki kalem yoktu gibi
  • Az önce araştırırken bir sayfada gördüm, bundle kit olarak satıyorlarmış ve fiyatı 70-80 dolar daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkansfk

http://www.youtube.com/watch?v=ftluiD5ff8g
    Arkadaşlar günaydın bu ssd den alıp da kutu içeriğinde bu videoda gösterilen ekstra malzemeler çıkan oldu mu?

Hayır hiç birisi gelmedi. Bende sadece ssd-3.5 aparat-vidalar geldi. Ama benim aldıgım kutu videodaki kutu kadar kalın bi kutu değil incecik bi kutu. Sanırım gene türkiyeye ayrımcılık yapılmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazovski

bende sanki kalem yoktu gibi

Cd falan geldi mi ?
  • sadece hdd ve aparat bir sürü kağıt başka bişey yok ama kutu aynı benim bildiğim içinden cd hdd apart ve sata 3 kablosu olması lazım
  • Kurulumu anca daha yeni yapabildim. AHCI driverlarini güncelleyemedim AMD Catalyst Install Manager yüklememi söylüyor yüklememe rağmen çalışmıyor tam anlamadım. Biosum güncel değil. Firmware updatede yapmadım. Ama sonuçlar bunlar ;

Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü

Sonuclara göre yukarıda yapamadığım/yapmadığım şeyleri sizce yapmalımıyım eğer yapmalıysam yapamadıklarımı nasıl yapacagim ? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada pc tam olarak 8 snde kapanıp 28snde açiliyor. En çok beklemeyi windows şeklindeki renklerin bi araya gelmesi sırasında yaşıyorum :)

Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmbj -- 14 Şubat 2014; 18:44:12 >

• Bende bir kaç aydır 120GB'lık olan modeli kullanıyorum gayet yeterli bir SSD.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solid State Disk

Merhabâlar Erhan,

hocam windos açıkken ssd tools programı ssd görmüyor hangi dosyaları bios ta yüklemem gerekiyor. usb ile boot açılış yapmasını biliyorum ama ssd için hangi dosya lâzım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım varhttp://forum.donanimhaber.com/m_88416498/f_//tm.htm
  • merhaba beyler kulup e benide ekleyebilirsiniz ama bir sorunum var kingstonun kendi firmware update programları ssd yi görmüyor ne yapmam lazım
  • Solid State Disk kullanıcısına yanıt
    259 TL'ye bende Vatan Bilgisayar'dan ürünü almış bulunmaktayım. Gelmesini bekliyorum.

Aklıma takılan bir şey yok ama olursa size danışabilirim.

Bu arada Türkçe'yi kullanımınıza hayran kaldım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.