Şimdi Ara

Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
8
Favori
32.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hemen Hemen öyle.... Fakat dediğim gibi o performans bir kaç aya düşüyor.. ssd de o düşer 200mb/s civarına... Tabikide her halükarda hdd den iyi orası tartışılmaz...
  • Yaklaşık 1 yıl evvel Desktop PC için Corsair Force GS 128GB SSD almıştım 6 ay sonra Laptop için Kingston HyperX 3K 120GB SSD alınca ikisini aynı sistem üzerinde test ettim neredeyse aynı performansa yakın değerler elde etmiştim.
    İki ürün arasında 50 TL lık bir fiyat farkı vardı. Fiyat Performans açısından HyperX 3K en doğru tercih bu durumda.

6 aydır Win 10 TP yüklü Laptopumda kullanmaktayım çok memnunum...
  • Bende aldım. İnşallah üzülmem. Gerçi çok beklentim yok. Normal hdd den iyi olsun yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssd yi hep yanlış tanıttılar yazacam sana gerçeğini
    ssd hep ilk açılışta hız bu önemli değildi hep yüksek hızı o anlık olarak ölçüp verdiler hep yüksek hızada gerek yoktu ssdnin hayatını yok edersin devamlı üst seviye testerler satıcılar bu hataları yaptı sata 3.0 500 sata 2.0 250 ben 200 leri gördüm bu dahil yüksektir bunlar yanlış olanlar
    altına düşünceni yaz gerçeği yazacam
    ssd ler güncellemelerde sıkıştığı an ssd yi 200 lere kadar yükseltir oyunlarda ilkj açılışta sıkıştığı an yükselir 4k gerçek görüntüde sıkıştığı an okuma yazma yükselir yalnız o anlıktır düşer 0 dada görürsün yüzde 30 deyim hartdisk ile arasıondaki fark vardır toplamda 7200 rpm sata 3.0 16 mgb bellek hartdiskte yazılanlar gösterilenlerin hepsi yalandır işin can alıcı noktası budur boşo boşuna üst seviye ssd ye para verdik destekmi kingstonda sıfır olan dosyaları arkadaşlarımdan ve siteden aldım Allahtan şuan yok tek bir seçenek var düşerse bozulmuyor diye onuda test eden yok
    ahçı modu açtıktan sonra ahçıda windovsu yükledikten sonra ben kullanımda fark ettim yoksa ssd nin çok büyük getirisi yoktur şişirilmiştir
    gerçek budur
    120 gb 150 tl ile 200 tl bir ssd bütün işimizi görür

bunu çippede yazdım ha diyeceksiniz yüksek hız o yüksek hızda devamlı olarak çalıştırdığınızda kullandığınız ssd yi 6 ay veya en fazla 1 yılda çöpe atarsınız 265 tl verdim kingston hiperex 3k ya 200 tl en fazla veya hiç almasam dahil olurdu kingston olan yazılımlarını silmektedir içine vereceği cd yoktur bu dosyaları sonra internet üzeri bulduk destek yoktur

• EKLE GUZEL KARDESİM BENİDE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3502#ov

Arkadaşlar linkteki anakarta ssd almayı düşünüyorum, Sata 3 destekliyor mu bakar mısınız? Emin olamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Kingston HyperX 3K serisi 120gb aldım.Asus 555 L notebooğuma eski hdd yi çıkarıp yerine takdım.Sdd biosta farklı bir yerde ismi,özelikleri vs gözüküyor.Ama bir türlü ssd yi boot menüde ayarlayıp sistemi kuramadım.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Daha sonra eski hdd yi geri takdım.Tamamını sıfırladım.16 gb normal toshiba usb belleği takdım.Onu ve dvd yi görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 5 Ekim 2015; 20:11:08 >
  • Sorun çözüldü.Forumda bir arkadaş yazmış onu yaptım.

Asus Teknik Servisini aradım ve konuyla ilgili yönlendirmeleri sonucu problemim çözüldü.

Aynı problemi yaşayan arkadaşlar olur diye nasıl çözüldüğünü de buraya yazıyorum.

F2 ile bios a giriyoruz.
    Security Bölümünde Security boot'u disable yapıyoruz.
    F10 ile ayarları kaydedip çıkıyoruz.

Tekrar F2 ile bios a giriyoruz.
    Boot bölümünde launch csm yi enable yapıyoruz.
    F10 a basıp kaydedip çıkıyoruz.

Sonra ESC tuşu ile boot menüyü açıyoruz. Orda CD-Rom dahil her aygıtı görüyoruz.
    CD-Rom u seçip kuruluma başlayabiliyoruz.

yapınca düzeldi.Bütün takılı olanları biostan görüyor.
    Şimdi ssd ye sistemi açılma hızı vs kurup deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 6 Ekim 2015; 6:03:42 >
  • Ssd yi asus i5 noteboğuma takdım.Notebook gayet hızlı açılıp kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Ekim 2015; 15:02:29 >
  • yahu bu aletin frimwareleri nerede?
    kingston sanki hiç üretmemiş gibi davranıyor.
    sitelerinde hiç iz yok 3 k ssd den.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.