Şimdi Ara

Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
8
Favori
32.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü
  • Buda benim sonuç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guventepebas -- 27 Temmuz 2014; 19:48:24 >
  • SSD sanki çoklu internet sayfasında birbirine geçiş yaparken anlık donmamı yapıyor yoksa benim bir yerden birşeylermi güncellemem lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymuham

SSD sanki çoklu internet sayfasında birbirine geçiş yaparken anlık donmamı yapıyor yoksa benim bir yerden birşeylermi güncellemem lazım

http://forum.donanimhaber.com/m_95712641/f_//tm.htm#95712641

Hocam biraz geç oldu ama aynı problem bende de mevcut sanırım. Siz çözebildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

quote:

Orijinalden alıntı: crazymuham

SSD sanki çoklu internet sayfasında birbirine geçiş yaparken anlık donmamı yapıyor yoksa benim bir yerden birşeylermi güncellemem lazım

http://forum.donanimhaber.com/m_95712641/f_//tm.htm#95712641

Hocam biraz geç oldu ama aynı problem bende de mevcut sanırım. Siz çözebildiniz mi?

Hayır çözemedim bilmiyorum çünkü nerden anladınız derseniz youtube den müzik dinlerken geçiş yaptığında başka bir.sekme veya klasöre donma yapıyor sorun nerde anlamadım

• Hocam ben galiba Windows 8 yükleyerek çözdüm

Gene de tam emin olamadım, akşam uzun uzun test eder sonucu yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

Hocam ben galiba Windows 8 yükleyerek çözdüm

Gene de tam emin olamadım, akşam uzun uzun test eder sonucu yazarım.

müdür ben 8.1 kullanıyorum dün güncelledim yazılımı yine aynı şey oluyor..
  • SSD ve Hdd yi aynı anda kullanmak için ek bir şeye gerek yok değil mi sadece takıp biosta ssdyi ilk sıraya alıp başlat tusuna basmak :D
  • ssd yi tak windowsu kur direk ssd de açacaktır pc. bende 2 tane hdd bi tane ssd var ilk sata portuna takılı ssd o şekilde kullanıyorum
  • hdd nin sata ve guc kablosu takili ise direkt gorur ekstra birseye gerek yok
  • Arkadaşlar masaüstü bilgisayarda kingston Hyperx 3k 120gb kullanıyorum ve Notebook'un arızalanmasi sonucu kingston v300 SSD 120gb boşa çıktı. Sizce kingston v300 satıp ve 2.elden bir HyperX 3k 120gb daha alıp Raid 0 yapsam mı? Raid 0 diğer hard Disklerdeki gibi kayda değer performans veriyor mu? SSD için Raid 0 yapmanın bir zararı olur mu?

• Ekle beni hyperx 3k 120 gb

• gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

gayet iyi.

Raid 0 mı yaptınız yoksa cihazınız mı güçlü

• crazymuham C kullanıcısına yanıt
    raid tabii.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    anakartınızın marka ve modeli nedir hocam ? 2 tane 120lik mi kullandımız ?
  • Kingston 120GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 500MB / Yazma 500MB)
    bende aranıza katıldım değerler bunlar nasıldır acaca
  • Aranızda 12 ay+ garanti süresi olan faturalı garantili SSD'sini satmak isteyen olursa alabilirim gençler, bu aralar ihtiyacım artmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIRutHLeSsII

SSD ve Hdd yi aynı anda kullanmak için ek bir şeye gerek yok değil mi sadece takıp biosta ssdyi ilk sıraya alıp başlat tusuna basmak :D

eğer SSD almadan önce sisteminizde kullandığınız windows kurulu bir HDD yi cd-rom sürücü gözüne takıp kullanacaksanız ikisinin ismide C sürücüsü olduğundan çakışacaktır ve windows sorunsuz başlayacak ancak HDD yi görmeyecektir. ama daha önceden windows kurulu olmayan boş bir HDD takarsanız sıkıntı olmayacaktır dediğiniz gibi başlat tuşuna basmak yeterli.

bahsettiğim çakışma durumlarında ise sisteme yeniden windows yüklemek gerekiyor ve yükleme sırasında HDD biçimlendirme yapıp yeni sürücü oluşturmak gerekiyor. yani hem HDD YE HEMDE SSD YE FORMAT ATMAK GEREKİYOR.

• quote:

Orijinalden alıntı: zafer135

quote:

Orijinalden alıntı: IIRutHLeSsII

SSD ve Hdd yi aynı anda kullanmak için ek bir şeye gerek yok değil mi sadece takıp biosta ssdyi ilk sıraya alıp başlat tusuna basmak :D

eğer SSD almadan önce sisteminizde kullandığınız windows kurulu bir HDD yi cd-rom sürücü gözüne takıp kullanacaksanız ikisinin ismide C sürücüsü olduğundan çakışacaktır ve windows sorunsuz başlayacak ancak HDD yi görmeyecektir. ama daha önceden windows kurulu olmayan boş bir HDD takarsanız sıkıntı olmayacaktır dediğiniz gibi başlat tuşuna basmak yeterli.

bahsettiğim çakışma durumlarında ise sisteme yeniden windows yüklemek gerekiyor ve yükleme sırasında HDD biçimlendirme yapıp yeni sürücü oluşturmak gerekiyor. yani hem HDD YE HEMDE SSD YE FORMAT ATMAK GEREKİYOR.

Ssd alalı çok oldu hdd format atıp kolayca yaptım yine de teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.