Şimdi Ara

Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
8
Favori
32.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    v300 modellerinde belli bir seri numarasıyla anlaşılıyor sanırım ama ben hyperx için başka bir çözüm bulamadım..
    diğer modellerde varmı yokmu bilmiyorum inceleme sitelerini çok iyi araştırmak lazım..

v300de yeni nanlar felaet derecede düşük performans sunuyor ama bu sitede hyperx in yeni nanlarında nasıl bir performans verdiğini test sonucu göreceğiz denmiş ama sanırım test sonuçlarını incelemeye yazmamışlar..
    benim için yazıp yazmamaları dert değil zaten kendi testimi kendim yaptım..
  • Kingston fury & 3k 120gb ssd var. bunlari raid yapmami önerirmisiniz.
  • Bende niye böyle çıktı ki şimdi ?

Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü
  • Dostlar yardımcı olun lütfen benim değerler neden bu kadar düşük ? :(
    Ürünü vatanda taktırdım. AHCI modu açtıktan sonra format attılar. Anakartım msi 870a-g54. Sata 3 destekli. Yanlış kabloya takmış olabilir mi ?
  • Bizim kalın kafalı vatandaki arkadaş ascı yı açmamış. Bulup açtım.
    Şimdiki değerler bunlar ;
    Ama yazma hızı hala biraz düşük varmı bir fikri olan ?

• Kulübe bugün itibariyle bende ayak basmış bulunmaktayım mekanik disk artık çile olmaya başladı an itibariyle format işlemine başlıyorum hadi hayırlısı
  • arkadaşlar bugün vatandan komple sistem topladım. Anakartım Z97-AR SSD'im Kingston Hyperx 3k 120 GB, ssd nin sata 3 kablosu anakartta ilk slota takılı ancak biosta ve win8.1 yükleme ekranında cihazım gözükmüyor yardımcı olur musunuz ?
  • Beni de ekle. Dün kingston hyperx 3k 120gb ssd aldım win 8.1 kurdum şimdilik gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan__yilmazz -- 15 Ocak 2015; 15:04:44 >
  • Kardeşim senin ölçümlerinde pciide - bad diye bir uyarı var farkındasın dimi? Ben de aynı testi yaptım bende orada storahci - ok yazıyor.. Acaba ssd yi ide modunda kullanıyor olabilir misin? Öyleyse ahci moduna almanı tavsiye ederim Yanlış bilmiyorsam sonradan değiştirmek biraz sıkıntı önce biostan ahci yapıp sonradan format atman gerekebilir..
  • arkadaşlar bende 240 gb modeli var kendi kendine bozuldu bilgisayar görmüyor usb olarak bagladım yine görmedi neden bozulmuştur acaba alalı tam 2 yıl oldu...
  • osmantalhaaslan kullanıcısına yanıt
    Hemen garantiye goturmeni tavsiye ederim. Hic bir sekilde gormuyorsa buyuk ihtimalle geri donmez. Garantisi olan cihazlari fazla kurcalamamak lazim. Elektrik kesintileri gibi durumlar ve ya omrunu bitirmis olabilirsin.
    SSDlerden veri kurtarmak bildigim kadariyla HDDlerden cok daha zor ve maliyetli oldugu icin en azindan onemli bilgilerinizi saglam bir HDD de saklamanizi tavsiye ederim. Aklima gelmisken soyleyeyim dedim.
  • garantiye gönderdim celo68 inşallah degiştirirler o gelene kadarda 120 gb olanını taktım
  • 240gb olan mmodelı var bende simgelere sag tıkladıgım zaman cok gec acılıyor beklıyor bır sure sorunum nedır acaba ?

http://i58.tinypic.com/29uocvb.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg06 -- 16 Şubat 2015; 23:07:50 >
  • ekleyin benide listeye güzel kardeşim :)
  • bu mu beyler sizin kulladıgınız ?http://www.n11.com/kingston-v300-25-120gb-sata3-450450-ssd-sv300s37a120g-P25255811

bundan almayı düşünüyorum n56-vz notebook um var . Harddiskin yerine takacagim direkt , herhangi bi ekstra aparata gerek yok degil mi ?
  • Ben 4'lü Raid 5 kulanıyorum..:):)
  • Raid 0 olarak yapılandırdığım zamanlardan size görüntüler.:)

Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü  Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü  Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü
     Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü  Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü

• Stripe sizelara göre ayrı ayrı... Bence en iyisi hala 64kb olan size boyutu.. şu an ben raid 5 te o şekilde kullanıyorum...

128 stripe size olan.......
     Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü  Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü

256 stripe size olan......

64 stripe size olan.....
     Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü  Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü  Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü

• Merhaba arkadaşlar. Bende bu ssdyi alarak aranıza katıldım. Yalnız test sonuçlarım pek iyi değil sanırım. Biosum ve ssd driver güncel, ssd sata 6gbs portuna takılı, windows 8.1 64bit ahci modda kurulu. sizce nedeni ne olabilir? bu arada windows açılma hızı 15 sn civarında. bu durumdan çok memnunum fakat şu test programları beni biraz tedirgin etti.

• 240gb olan mmodelı var bende simgelere sag tıkladıgım zaman cok gec acılıyor beklıyor bır sure sorunum nedır acaba ?

http://i58.tinypic.com/29uocvb.jpg
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.