Şimdi Ara

Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
8
Favori
32.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvallah. belki başka arkadaşlarda bu sorunu yaşayabilir. msjlar kalsın yinede. ok
  • Arkadaşlar bende bugün Kingston HyperX 3K 120GB SSD alıp windows 8.1 kurdum, fakat bilgisayar başlarken Bios ekranı gelmeden önce siyah ekranda birtakım yazılar çıkıyor nedir bu?
  • Bu SSD yi bende begeniyorum ama Samsung 840 evi yuda çok ovuyorlar sizce hangisi daha iyi kaliteli uzun ömürlü ve sorunsuz Üzmez dersiniz 3k daha hizli gibi ama Samsung needen bu kadar ovuluyor sebep ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar vatan iade kuponumla bir adet daha kingston hyperX 3k 120 gb SSD aldım ve Raid 0 yaptım. Sizce sonuçlarım nasıl ? Raid 0 yapmadan önce yeni SSD'ye firmware güncellemesi yapmayı unuttum ve raid yaptıktan sonra kingston toolbox programı SSD'leri görmüyor. Biri 526 diğeri ise 521 No'lu firmwareyi kullanıyor. Bu arada TRIM desteğini nasıl ayarlıyoruz ve açık yada kapalı olduğunu nereden anlıyoruz ?

Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 7 Ekim 2014; 1:35:33 >

• add me bendede var 3k kingston
  •  Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü

Neden benim SSD im düşük değerlerde çıkıyor arkadaşlar?

Özellikleri:

Okuma Hızı MB/s 555 MB/s

Yazma Hızı MB/s 510 MB/s
  • Bi adette ben mi alsam acaba :D
  • Anakartiniz nedir? Sata 2 anakartta mı kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A fine day to die kullanıcısına yanıt
    GA-990FXA-UD3
  • sata 3 ozaman. hocam amd anakartlar da sata 3 kontrolcüsünün intel kadar performans vermediğini duymuştum ama açıkcası 990 chip set için bu dediğim doğru mu bilemiyorum. Ürünü yeni aldıysanız firmware versiyonu muhtemelen 521 olmalı. kingstonun sitesinden 526 numarası ile başlayan son çıkan firmware indirip bir kurun ve bir de böyle tekrardan test yapın.
  • Blue_Mercan B kullanıcısına yanıt
    Dün Aldığım Kingston ssdnow 300V 120gb ssd pc ye taktım üstne windowsu ahci modunda kurdum ama hız testi yaparken çok saçma sonuçlar aldım
    Hd tune , Atto disk Benchmark ,AS SSD Benchmark Programlarında ölçtüm ve her biri ayrı kafada sonuç verdi resimlerini altta paylaştım biri bu konu hakkında bana bilgi verse ona göre değiştiricem ssd yi hangi program doğru söylüyor anlamadım pc açılışı bios ekranı hariç 17 saniye içinde tamamen açılıyor windows 7 kullanıyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Egzap

Neden benim SSD im düşük değerlerde çıkıyor arkadaşlar?

Özellikleri:

Okuma Hızı MB/s 555 MB/s

Yazma Hızı MB/s 510 MB/s

Aynı sıkıntı bendede var..Asus x550jk dizüstü üstünde kullanıyorum.. neden olabilir.??
  • Bende X550jk kullanıyorum.Benim değerler gayet normal internetten aldıysan 7 gün dolmadan ilk iş iade et yalnız 526 sürüm var driver'ın sende 506 bir de günceleyip dene istersen.Ancak benim de şöyle bir sorunum var SSD den ses geliyor üşenmedim çıkarıp usb girişinden bağladım evet cidden SSD den ses geliyor ve sesiz ortamda kullandığımdan fan kapanınca duyabiliyorum bu sesi.Sizde öyle bir durum söz konusu mu kullanan arkadaşlar?
  • SSd den ses gelmesi imkansız gibi birşey..yapısı gereği içinde hareket eden bir parça yok..senin yanlışın vardır dostum..
  • Üç farklı programla test ettim..değerler çok tutarsız..varmı bir önerisi olan??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MindWalker -- 10 Kasım 2014; 18:10:50 >

• Değerleri normal şu anda ,daha önce neden böyle değildi?Yalnız bir de biliyorum hareketli parça yok SSD de.ama herkes imkansız ses gelemez diye benimsemiş nedense hemen yanlış görülüyor.Elektronik bir ses sessiz ortamda notebookunu kapa şarjı çıkarma ses gelir şarjı çıkarmadığın zaman,veya adaptörünü dinle bu X550jk adaptöründen garip bir ses gelir o şekilde bir ses tutupta HDD deki gibi yazma sesinden bahsetmiyoruz heralde :) Fan kapalıyken duyuyorum bu sesi daha önce corsair SSD vardı 0 ses elektronik bir ses bile gelmiyordu.Ancak arızalı üründü performans anlamında iade ettim .şimdi bundan bahsettiğim şekilde elektronik bir ses geliyor.Hatta kayıt ettim ama duyulması zor oluyor çünkü videodaki karıncalanma sesi SSD den çıkan sesi kaydetmemi engelliyor.Normal ses formatında kayıt ettim ama onuda youtube a yükleyemiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24B5A8066 -- 11 Kasım 2014; 0:02:15 >
  • https://store.donanimhaber.com/4a/b2/2f/4ab22f11b612ac57a3f4d6660819a9d4.png

https://store.donanimhaber.com/37/9e/97/379e97b329ed73043db50b28b49a147b.png

https://store.donanimhaber.com/8d/b5/0a/8db50ae12991942969063d9db57d88b4.png

https://store.donanimhaber.com/32/e0/20/32e020314d9b6044e7f06b02cd072ecc.png

Bunlar da bendeki hyperX 3K 120lik ssd değerleri sizce eksik olan ne olabilir?
    fx 6350 ve ga 970a ud3p ile kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainrose743 -- 13 Kasım 2014; 22:58:00 >

• rainrose743 kullanıcısına yanıt
    en başında söylediğim gibi nand değişikliğine gidilmiş..sizinkide muhtemelen böyle..

inceleyin..

http://www.ssdlabs.net/incelemeler/kingston-hyperx-3k-120gb-incelemesi-biraz-daha-sandforce/
  • Bu değerlerin düzelme durumu varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SdRYmZ

en başında söylediğim gibi nand değişikliğine gidilmiş..sizinkide muhtemelen böyle..

inceleyin..

http://www.ssdlabs.net/incelemeler/kingston-hyperx-3k-120gb-incelemesi-biraz-daha-sandforce/

hocam peki bu nand flashların hangi marka/model olduğunu içini açıp bakmadan öğrenebilir miyiz ? İş yerinde olduğumdan linkteki incelemenin ilk sayfasını okuyabildim sadece ama acaba yapılan nand değişikliğinin v300 serisinde ki gibi performansa olumsuz etkisi mi var ? yoksa daha iyi yeni nand'lar mı kullanılmış ?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.