Şimdi Ara

Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
8
Favori
32.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herhalde tahminim w7 ahci modda bazı anakartlarda ssd'lerde sıkıntı oluşturuyor
    w8 deneyin birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanKeskinbalta

herhalde tahminim w7 ahci modda bazı anakartlarda ssd'lerde sıkıntı oluşturuyor
    w8 deneyin birde
    Şu testleri de bekleriz:

Crystal Disk Mark

http://www.ssdlabs.net/gerecler/crystal-disk-mark-v-3-0-2-benchmark-x64/

AS-SSD

http://www.ssdlabs.net/gerecler/as-ssd-benchmark-v-1-7-4739/

• Solid State Disk kullanıcısına yanıt
     Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 2 Nisan 2014; 18:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ProXy

Arkadaşlar bende bu ssd den aldım ahci modda son firmware de windows 7 kurdum ama bir anda hiç yükte değilken pc donuyor... acaba neden olabilir?

Alıntıları Göster

merhaba, okuma ve yazma hızlarının bu şekilde olması normal midir hocam ? ahci modu aktıf sistemi mod aktıfken kurdum.
    anakartım usb 2 olduğu ıcın mıdır bu düşük hız yanı tek sorun bu mudur usb 3 sisteme gectıgımde normal olurmu hızı degerlendırebılırmısınız.

sistemim :
    gigabyte ga-ma74gmt-s2 anakart
    amd athlon II x2 250 processor 3,00 ghz işlemci
    power color hd 3850 512 mb 256 bit ekran karı
    4 gb Kingston ddr 3 1333 mhz ram
    ocz 750w power
    samsung 160 ve 320 gb hdd
    120GB HyperX 3K ssd
    zalman z11 kasa
    win8.1 x64 enterprise işletim sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: spetsna7

merhaba, okuma ve yazma hızlarının bu şekilde olması normal midir hocam ? ahci modu aktıf sistemi mod aktıfken kurdum.
    anakartım usb 2 olduğu ıcın mıdır bu düşük hız yanı tek sorun bu mudur usb 3 sisteme gectıgımde normal olurmu hızı degerlendırebılırmısınız.

sistemim :
    gigabyte ga-ma74gmt-s2 anakart
    amd athlon II x2 250 processor 3,00 ghz işlemci
    power color hd 3850 512 mb 256 bit ekran karı
    4 gb Kingston ddr 3 1333 mhz ram
    ocz 750w power
    samsung 160 ve 320 gb hdd
    120GB HyperX 3K ssd
    zalman z11 kasa
    win8.1 x64 enterprise işletim sistemi
    Merhabâlar Âdil,

Sıralı değerleriniz müsbet görünüyor. 4K'ları da biraz daha yakından görebilmemiz açısından AS-SSD ile de bir test etme imkânımız var mıdır ?

http://www.ssdlabs.net/gerecler/as-ssd-benchmark-v-1-7-4739/

hocam biraz gec oldu ama kusurabakmayın. bıkac saat aralıkla yaptıgım ıkı test sonucu.
     Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü

• quote:

hocam biraz gec oldu ama kusurabakmayın. bıkac saat aralıkla yaptıgım ıkı test sonucu.
     Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü
    İki testden de almış olduğunuz değerler SATA II için müsbettir.

SATA III ile arasındaki performans farkını günlük kullanımda hissetirmeyeceğini sanıyorum

• Teşekkür ederim ilginiz alakaniz icin.
  • quote:

Teşekkür ederim ilginiz alakaniz icin.
    Bende 120 gb alarak aranıza katıldım şimdilik herşey yolunda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcx

Bende 120 gb alarak aranıza katıldım şimdilik herşey yolunda :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ürünü aldım win7 ultimate 64 bit kurdum windows puanı 7.9 pc yi yeni topladım bütün driverları güncel.SORUNUM ŞU : CS GO oynamaktayım oyunu kurdum fps 300 400 aldıgım oyundan artık fps 50 alıyorum hiç bir donanımımda sorun yok.ssd yi ahcı modda kurdum yükledim windowsu ama bu sorun benim moralimi çok bozdu yardımcı olun allah aşkına
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28POLAT61

arkadaşlar ürünü aldım win7 ultimate 64 bit kurdum windows puanı 7.9 pc yi yeni topladım bütün driverları güncel.SORUNUM ŞU : CS GO oynamaktayım oyunu kurdum fps 300 400 aldıgım oyundan artık fps 50 alıyorum hiç bir donanımımda sorun yok.ssd yi ahcı modda kurdum yükledim windowsu ama bu sorun benim moralimi çok bozdu yardımcı olun allah aşkına

Alıntıları Göster
    eski 320 gb lık samsung harddiskimi takınca pc ye win7 ultimate 64 bit buda hiç bir sorun yok oyunda.ne yapmam lazım ürünü vatan computerden aldım 3 gün önce.ssd yi takınca pc ye aynı işletim sistemini kuruyorum ama oyun fps 50 falan.

• quote:

eski 320 gb lık samsung harddiskimi takınca pc ye win7 ultimate 64 bit buda hiç bir sorun yok oyunda.ne yapmam lazım ürünü vatan computerden aldım 3 gün önce.ssd yi takınca pc ye aynı işletim sistemini kuruyorum ama oyun fps 50 falan.

Alıntıları Göster
    SİZDEN ÖNEMLİ BİR RİCAM OLUCAK LÜTFEN :: anakartım MSI B85 G43 LGA 1150 modeli bios güncel.Bu ssd kurulumunu bana sırasıyla yazarsanız açıkca yapmaya çalısacagım sızden rıca edıyorum.Benim yaptıgım kurulum şöyle ssd yi takıyorum sata 3 yuvasına sonra biosa girip mod ahci mod kontrol ediyorum sonra cd den başlatıyorum biostan ayarlayıp formatı atıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeyesCC3

benim ssd daha bu gün kargoya verilmiş yarın gelir sanırım
    ben windows u ssd ye yükleyeceğim wd 500 gb depo olarak kullanıcam wd sata 2 çalışıyor ssd yi sata3 portuna takıcam ahci mod a alarak kurulum yaparsam sorun olmaz sanırım ?
    birde ssd driver güncellemesini windows altında mı yapıyoruz yoksa bios altındamı ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende Kingston SSD aldım. Bunu SATA portu ile taktım, kasaya yerleştirdim. BIOS'dan birincil yaptım. Ama bir hız artışı göremedim. Windows açılış hızı aynı, programlar arası geçiş aynı hızda. Bir yerde hata mı yaptım?

Bilgisayarımda HDD altına SSD depolama gelmedi, bu normal galiba, istersem açabiliyorum. Açmalı mıyım?

• MSİ Z87 G45 ANAKARTIM VAR SİSTEMİMDE KULLANDIĞIM HYPERİX 3K SERİSİ SSD DİSKİMİN OKUMA 555MB YAZMA 510MB HIZI OLMASINA RAĞMEN AS SSD BENCHMARK İLE TESTİ YAPTIĞIMDA SİSTEMİMDE (SEQ) OKUMA 437MB YAZMA 147MB (4K) OKUMA 21.81MB YAZMA 87MB (4K-64 Thrd okuma 126.98 yazma 150.75 (acc.time 0,167 ms yazma 0.254 ms DEĞERLERİN BÖYLE DÜŞÜK OLMASININ SEBEBİ NEDİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİR NE YAPTIYSAM OLMADI DÜZELMEDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: evren1990

MSİ Z87 G45 ANAKARTIM VAR SİSTEMİMDE KULLANDIĞIM HYPERİX 3K SERİSİ SSD DİSKİMİN OKUMA 555MB YAZMA 510MB HIZI OLMASINA RAĞMEN AS SSD BENCHMARK İLE TESTİ YAPTIĞIMDA SİSTEMİMDE (SEQ) OKUMA 437MB YAZMA 147MB (4K) OKUMA 21.81MB YAZMA 87MB (4K-64 Thrd okuma 126.98 yazma 150.75 (acc.time 0,167 ms yazma 0.254 ms DEĞERLERİN BÖYLE DÜŞÜK OLMASININ SEBEBİ NEDİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİR NE YAPTIYSAM OLMADI DÜZELMEDİ

555/510 olan sıralı okuma yazma hızı. Diğerleri de o hızda çıkmaz. Diğer değerler normal gibi geldi bana ama sıralı yazma hızı biraz düşük gibi geldi. Diğer testleri de yapın. As-ssdyi tekrar yapın yapmadıysanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: DGMI

quote:

Orijinalden alıntı: evren1990

MSİ Z87 G45 ANAKARTIM VAR SİSTEMİMDE KULLANDIĞIM HYPERİX 3K SERİSİ SSD DİSKİMİN OKUMA 555MB YAZMA 510MB HIZI OLMASINA RAĞMEN AS SSD BENCHMARK İLE TESTİ YAPTIĞIMDA SİSTEMİMDE (SEQ) OKUMA 437MB YAZMA 147MB (4K) OKUMA 21.81MB YAZMA 87MB (4K-64 Thrd okuma 126.98 yazma 150.75 (acc.time 0,167 ms yazma 0.254 ms DEĞERLERİN BÖYLE DÜŞÜK OLMASININ SEBEBİ NEDİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİR NE YAPTIYSAM OLMADI DÜZELMEDİ

555/510 olan sıralı okuma yazma hızı. Diğerleri de o hızda çıkmaz. Diğer değerler normal gibi geldi bana ama sıralı yazma hızı biraz düşük gibi geldi. Diğer testleri de yapın. As-ssdyi tekrar yapın yapmadıysanız

Alıntıları Göster
    BENİM ANLAMADIGIM BİR ŞEY HARDDİSKİME WİN7 ULTİ.64 BİT KURUYORUM CS GLOBAL OYUNDAKİ FPS 300 350 AMA SİSTEMİ SSD YE KURUYOEUM WİN7 ULTİ 64BİT AYNI OYUNA GİRİYORUM FPS 50 30 40 OYUN İÇİNDE ESC TUŞUNA BASINCA OYUNDA TAKILMALAR DONMALAR YAŞIYORUM

• quote:

BENİM ANLAMADIGIM BİR ŞEY HARDDİSKİME WİN7 ULTİ.64 BİT KURUYORUM CS GLOBAL OYUNDAKİ FPS 300 350 AMA SİSTEMİ SSD YE KURUYOEUM WİN7 ULTİ 64BİT AYNI OYUNA GİRİYORUM FPS 50 30 40 OYUN İÇİNDE ESC TUŞUNA BASINCA OYUNDA TAKILMALAR DONMALAR YAŞIYORUM

Alıntıları Göster
    ACABA BİRDE WİN 8 Mİ KURSAM ARKADASLAR LÜTFEN BİRİNİZ CEVAP VERİNİZ ALLAH RIZASI İÇİN DONANIMLARIMDA SORUN YOK BİOSUM VE DRİVERLARIM GÜNCEL.AKLIMA TEK GELEN BU SSD WİN 7 ULTİMATE 64 BİTTE İYİ PERFORMANS VERMİYOR.BUNA RAGMEN WİN7 PUANI 7.9.WİNDOWS 7ULTİMATE KURUP OYUN PERFORMANSLARI NASIL SİZİN ARKADASLAR

• quote:

ACABA BİRDE WİN 8 Mİ KURSAM ARKADASLAR LÜTFEN BİRİNİZ CEVAP VERİNİZ ALLAH RIZASI İÇİN DONANIMLARIMDA SORUN YOK BİOSUM VE DRİVERLARIM GÜNCEL.AKLIMA TEK GELEN BU SSD WİN 7 ULTİMATE 64 BİTTE İYİ PERFORMANS VERMİYOR.BUNA RAGMEN WİN7 PUANI 7.9.WİNDOWS 7ULTİMATE KURUP OYUN PERFORMANSLARI NASIL SİZİN ARKADASLAR

Hocam normalde SSD'nin fpsye pek etki etmemesi lazım ama sorun başka bir şeyden kaynaklı olabilir, şimdilik bunları yazabiliyorum sadece. Daha geniş bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirecektir diye düşünüyorum

Düzenleme: Testlerini yaptınız mı, belki bilgilendirmek açısından yararlı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGMI -- 29 Nisan 2014; 3:08:03 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.