Şimdi Ara

Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
8
Favori
32.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kingston SSD Toolbox Kullanım hakkında bilgi arıyorum firmwareyi güncellemek için ancak sisteme kuruk toolboxu calistirdigimda ssdyi görmüyor biraz daha detaylı anlatım gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatche

280 lira fazla değil mi?
    http://www.n11.com/kingston-hyperx-120-gb-103-ssd-sh103s3-555510-mb-P23754678

fazla değil hocam sizin linkte verdiğiniz sadece sürücü, benim verdiğim masaustu-dizüstü kiti, videoyu izle, icinden cok kaliteli hdd kutu cikiyor
    kesinlikle 40 lira farka deger bence, cok orjinal bisey

https://www.youtube.com/watch?v=NEL1Q240ENw

sadece diski isterseniz izmit te gold a bugun sordum 225 liraya kadar dusmus fiyat, sadece disk isteyenler kacirmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa_61_41 -- 13 Mayıs 2014; 22:58:40 >

• Peki o kutuya laptoptan çıkan hdd yi de takıp harici olarak çalıştırabilir miyiz? Ayrıca sanıyorum usb 3.0 destekli değil?
  • Neyse ben sorunumu firmware yüklemeden çözdüm şu videokdakileri kulllnarak as ssd benchmark testim 200lerde iken şimdi 400 lere cıktı ancak hala firmware updateyi nasıl yapıcaz merak ediyorum ssd için
    http://www.youtube.com/watch?v=wW7KWqWcLe0
  • Zatche Z kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bende o amaçla alıyorum, benim leptopta 750 gb seagate var, cikarip harici olarak kullanicam. usb 2.0 ,ama kutu harika, vidasiz montaj yapiyosun, bu kadar kullanisli kutuyu para veripte piyasada bulamassin.

edit: ürünü aldım ve içinden çıkan kutu usb 3.0 ,zaten 2.0 olması mantıksız olurdu, hyperx ürünleri performans serisi. kutu mükemmel kesinlikle fiyat farkına değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa_61_41 -- 22 Mayıs 2014; 15:43:21 >
  • sirf bu hediyeler icin fazladan para vericem, yoksa gidip en ucuz ssd yi alirdim.

http://techtipsnreview.com/wp-content/uploads/2012/04/HyperX_3K_SSD_DesktopNotebook_Bundle_hr.jpg

beyler bu paketle almak istiyorsaniz model numarasinda bir ayrinti var, modelin sonu "b" ile bitiyor. model adi: SH103S3B
  • Teşekkürler. Sormayı unutmuşum bir de o mavi zımbırtı ne işimize yarıyor?

Bu arada mac kullanıcısı varsa cevaplarsa sevinirim içinden çıkan hddyi superdrive a taksam şarj süresini çok mu kısaltır daha da önemlisi fan sürekli çalışır çok ses yapar mı?
  • Zatche Z kullanıcısına yanıt
    ssd yi masaustu kasaya sabitlemek icin. Kalem seklinde olani soruyorsan o da tornavida

adamlar gerekli herseyi koymus bu pakete hdd klonlama yazilimi bile cikiyor. ben bu haftasonu siparis veriyorum. Beni de klube ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa_61_41 -- 14 Mayıs 2014; 16:18:15 >
  • Benide gruba dahil ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü vatandan 213.99 tl ye aldım Notebook için kullanacam asus x54c düşürdüğm için bilgisayarımı bu donanımı tercih ettim ama şimdi sıfırdan kurulum yapacağım için ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum elimde win 7 64 bit var. Şimdiden teşekkürler

• arkadaslar suan vatanda kampanya var gecen 240 gb lıgını kacırdım sımdı 120 aldım bakalım nasıl fiyat 213 tl kargo ile beraber alacaklar bence kacırmasın
  • vatandan gittim aldım kazık yedim sağlık olsun 259 tl ye geldi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnline

vatandan gittim aldım kazık yedim sağlık olsun 259 tl ye geldi :(

O neden kardeş yaklaşık 50 tane internet üzerinden 213.99 sattılar

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymuham

quote:

Orijinalden alıntı: onnline

vatandan gittim aldım kazık yedim sağlık olsun 259 tl ye geldi :(

O neden kardeş yaklaşık 50 tane internet üzerinden 213.99 sattılar

biraz aceleci davrandım öyle oldu neyse geçti bitti :)
  • Gigabyte 990XA-UD3 anakartım var.Sata3 ile ahci modda kurulun yaptım.Değerli yükseltmek içn ne yapmalıyın

Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü

• bende aldım bu ssdden çk memnunum 170tlye geldi 10gündür ölü bilgisayarı diriltti.
  • Kutudan tam olarak neler çıkıyor ? Sticker var mı Aklımda Hyper X ve Evo var ama Samsung firmasından çok çektim. Evo alsam Sata kablosu + dönüştürücü braket almak zorundayım. HyperX alırsam Kingston'a güvenerek bir iş yapmış olurum ve arkama bile bakmam :)
  • Merhabalar,

Win7 64 bit dizüstümde sata II modunda ve son firmware'de kullanıyorum. Acaba sonuçlar normal mi?

Bir de BIOS'ta AHCI mod olarak ayarlı ve windows da böyle kuruldu ancak kingston toolbox'ta Please run kingston toolbox in AHCI mode yazıyor. Bu normal mi?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

http://n1311.hizliresim.com/1h/l/unm63.png

Beklediğim sonuçlar değil elbet 120 gb hyper3k modeli var ve 500 civarı hızlar bekliyordum bu alet için.

Ayrıca aygıt yöneticisi kısmında bilinmeyen aygıt diye bir bölüm eklenmiş. Daha önceki hdd'de böyle bir şey görünmüyordu acaba bir özelliğinin sürücüsü mü yüklenmeli bilmiyorum. Bununla ilgili bir şey de bulamadım nette.
    Bu cihazın TRIM ve SMART desteğinin nasıl aktif hale getirileceği konusunda fikri olan var mı? Biostan mı yapılıyor işletim sisteminden mi?

TRIM'in aktif olup olmadığını Komut istemi ekranında “fsutil behavior query disabledeletenotify” yazarak öğrenebilirsin. Değer “0” ise etkindir, değer “1” çıkarsa “behavior set disabledeletenotify 0” komutunu yazarak etkinleştirebilirsin.

Arkadaşlar ben de ürünü bugün kullanmaya başladım. Windowsu kurar kurmaz Atto ile test ettim ve değerler ilk resimdeki gibi gayet güzeldi. Birkaç driver yükledikten sonra yine aynı program ile test ettim ve değerler ikinci görüntüdeki gibi. Bir kaç defa testi tekrarlamama rağmen değerler yine ikinci görüntüdeki gibi çıkıyor. Bu konuda bir fikri olan var mı acaba?

Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü Kingston HyperX 3K SSD 120GB Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creed90 -- 20 Mayıs 2014; 20:56:28 >

• Yaklaşık 1 haftadır kullanmaktayım ve şuan çok stabil, asus s46cm ile windows 8 de kullanmaktayım, loading ekranını görmüyorum, çok hızlı açılıyor
    atto testinde 550 mb/s yi gördüm, herhangi bir reset ,mavi ekran falan almadım, şuan için çok memnunum, herkese tavsiye ederim.

Yanında hediye gelen usb 3.0 hdd kutuda süper, vidasız ,üstü alüminyum, hyperx logolu ,çok hoş
    http://techtipsnreview.com/wp-content/uploads/2012/04/HyperX_3K_SSD_DesktopNotebook_Bundle_hr.jpg
    usb 3.0 kutu ile almak isteyen:http://www.ereyon.com.tr/urun/kingston-sh103s3b/120g-2.5-120gb-sata3.aspx

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.