Şimdi Ara

kingston ram yardımm!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 2 tane 512mb ddr400 kingston ram bu ikisi dual kanal değil yani tek tek alınmış ben şimdi bu ramlerin yanına 2x512 olan 1gb lık dual kanal kit takmak istiyorum bi sorun çıkarır mı dual kanal olarak görür mü acaba yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler bu arada anakartım asus A8V-E SE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saner_ayakta -- 10 Haziran 2008; 13:25:30 >

• 1- dual çalışması için kit almanız şart değil
    2- 2 tane aynı özelliklerde ram aynı renk slotlara takıldığında zaten dual çalışır
    3- elinizdeki 2 tane ram ide aynı renk olan slotlara takarsanız zaten onlarda dual çalışacaktır.
    4- kit şart demeyin ben kendim kullanıyorum bu 2. sistemim ve 2 sindede aynı özelliklerdeki kit olmayan ram ler dual çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

1- dual çalışması için kit almanız şart değil
    2- 2 tane aynı özelliklerde ram aynı renk slotlara takıldığında zaten dual çalışır
    3- elinizdeki 2 tane ram ide aynı renk olan slotlara takarsanız zaten onlarda dual çalışacaktır.
    4- kit şart demeyin ben kendim kullanıyorum bu 2. sistemim ve 2 sindede aynı özelliklerdeki kit olmayan ram ler dual çalışıyor.

aynı renkli slotlara taktım ama cpu-z den kontrol ettim single olarak görüyo...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gskill 3600 Ram OC Yardım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.