Şimdi Ara

Kinguin Crazy Weekends Etkinliği (ANA KONU) [Bu hafta GTA V, CIV V(Complete Edition), Doom..] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
12
Favori
36.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlokShot

Mesala saat 20'de gelecek yeni oyunlar 20.00'a 5 saniye kala sayfayı yenile
    ben 2 sn kala yeniledim sanırım herneyse oyunların hepsi yeşildi alınabiliniyordu inanırmısın hiç bakmadım bile o kadar hızlı refleks gösterdim ki tüm yeşil butonlara çift tıkladım hiç birini vermedi. kalmadı vs uyarısı hepsine tıklamam en fazla 3 sn falan almıştır sayfa ölçeğini düşürmüştüm ilk gördüğüme tıklayacağım diye hepsi alınabilir gözükürken bile 3 5 sn içinde hepsine double click yapmışımdır yine yok :D
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Haklısın reis bende de öyle oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rise of the Tomb Raider veya Prey kovalıyordum baktım olacak gibi değil, rastgele tıkladım. Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition kaptım. Bu da bir şeydir.

• Daha kaç saniye geçti de keyler bitiyor anlamıyorum

• Bu hafta elim boş döndüm geçen haftaki buglu sisteme razıydım

• Pek anlamadım ama galiba bu hafta bunlar verilecek
    https://kinguin.ly/crazy-free-weekends-regrouping-reinforcing/

• Bu hafta bedava oyun yok. Listedeki oyunlar için indirim var. Yeni güvenlik önlemleri almak için 1 hafta ara vermişler.
  • Adalar bot felan demişler ulan önceki haftada sorunlu da olsa alıyorduk oyun içine ettiler sistemin

• ee bas bas bağırdık twitter da bot var anında çekiyor oyunları diye yok bot diyorlardı.Kafası olan bir insan zaten anlar 5 sn de oyun bitiyordu F5 atıyordum lap bütün oyunlar gitmiş iyi yada kötü.Şimdi böyle saçma birşey gelmiş %30 indirim %70 indirim amaç ücretsiz oyun almaktı nabayım ben %30 yada %70 indirimi
  • kinguin coinlermi sıfır gösteriyor sizinde mi öyle ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: LyVion

kinguin coinlermi sıfır gösteriyor sizinde mi öyle ??
    Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Adsız
    https://hizliresim.com/kMLzBm

Böyle diyor şaka gibi :D

• Sistemi düzeltme ayağına key değil indirim veriyorlar, teşekkürler Kinguin..
  • Arkadaşlar bu aldığımız kodları uplay de nasıl işliyoruz bilen var mı ? Satın alım sayfasından kod var dedim kabul etmedi
  • Mad Max %70 indirim kuponunu elim çarparak yanlışlıkla aldım bunu nasıl kullanacağız

• Verilen kodların Kinguin üzerinden yapılacak alımlarda kullanılacağını düşünüyorum. Steam veya Uplay üzerinden değil.

• beleş oyun yoksa kinguin e girmem
  • Neco. kullanıcısına yanıt
    Çok iyi sövüyorum şuan k*nguine

• Hayır kinguin de kullandım geçersiz dedi

• Şöyle bırakayım kodu tekrar kullanabilen kullansın Mad Max %70 indirim Kinguin Crazy Weekends Etkinliği (ANA KONU) [Bu hafta GTA V, CIV V(Complete Edition), Doom..]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlokShot -- 6 Temmuz 2019; 17:34:15 >
  • BlokShot kullanıcısına yanıt
    Bende az önce %70 Far Cry 2 ve %50 Jedi Knight Collection indirim kuponları aldım lakin garip bir şekilde kabul etmiyor. Büyük ihtimal sistemsel bir sorun ama adamların sistemleri de ne sakatmış...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.