Şimdi Ara

Kinguin Crazy Weekends Etkinliği (ANA KONU) [Bu hafta GTA V, CIV V(Complete Edition), Doom..] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
12
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sefer oyun falan vermiyolar sanırım resimleri gösterip kapatıyolar
  • Bu ne

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gerçekten bu sistem bu sefer yalan olmuş forumdan oyun alabilen varsa helal olsun ss atsın tebrik edeyim bence bu sefer tamamen dolandırıcılık olmuş
  • 1 sn kala yeniledim aldım rastgele vermedi bitti diye. 450 puan oldu daha hiç bir şey alamadım.
  • oyunlar ışık hızında bitiyor yahu bune böyle 1 tane key mi koymuşlar her oyuna napmışlar anında hepsi eriyor gidiyor
  • Şuan tam saniye bitince oyunlar gelıyor ama salise kalmıyor
  • Gitti Blood Bowl
  • ben uğraşmıyorum başlarım böyle etkinliğe bu adamlar oyun key'i falan eklemiyor bence bune bi f5 atıyorsun anında oyunlar bitiyor 1 er tane key girmişler binlerce insan oyun alıcam diye uğraşıyor
  • Her oyundan 2 key veriyorlar sadece galiba :D .Sadece bittiklerini görüyorum :D Tıklamaya fırsat bile olmuyor.
  • Oyunlar " ci " edip gidiyor, şaka gibi...
  • Gece 2-3 gibi de Bi denemek lazım abdye göre aktif saatler için keyi saklıyor olabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kinguin için bütün hafta uğraşacağımıza, haftasonu bi garsonluğa gitsek, bahşişler falan zaten güzel bi oyun alırız Steam indiriminden
  • uğraşmaya değmez f5 basar basmaz hepsi yok oluyor
  • Sayfayı göremiyorsun bile inanılmaz ya. Ben saldım daha girmem ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 7 oyun gözüküyor şu an. bunların key falan verdiği yok. girsin 600 balance şeylerine.
  • Hayret!!! Umutsuzca PES 2018 ' e tıkladım ve oyun şaşırtıcı bir şekilde eklendi !!!
  • hedgehog24 kullanıcısına yanıt
    Gururumuz
  • TROPİCO 5 - COMPLETE COLLECTİON aldım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.