Şimdi Ara

Kinguin Crazy Weekends Etkinliği (ANA KONU) [Bu hafta GTA V, CIV V(Complete Edition), Doom..] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
12
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NieR alayım yeter bana 500 puan duruyor köşede daha iki gün var 600 puana bir şeyler alayım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlokShot -- 26 Haziran 2019; 20:7:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dragon Age: Origins var bende takas yapmayı düşenen varsa hitman blood money ile falan takas ederim oynamicam çünkü
  • of be çok çılgın oyunlar koymuşlar ama puanları aşırı yüksek. 800 puan sekiro
    https://kinguin.ly/games-you-requested-come-to-crazy-free-weekends/

• Gerçekten oyunlar bu sefer çok iyi duruyor. Sistem de saçmalamazsa tadından yenmez.
  • ama çok coin istiyor yahu harbi bende var 550 coin ney alsam acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 28 Haziran 2019; 1:38:6 >
  • Sekiro için 16 gün puan biriktirmek gerekli. Ayrıca bazı oyunların puanını yükseltmişler. Prey 300 iken 350 olmuş.

• NieR için puan yetiyor sistem saçmalamazsa ♥️♥️♥️

• Bu puan biriktirme olayını anlamıyorum yahu. Aklıma geldikçe girip alıyorum puanı, mesela haftaiçi girdiğimde 2 kez 50 puan alabildim. Ard arda yani. Şimdi ise 1 kez verdi. Neye göre veriyorlar anlamadım.
  • 24 saat süre var hocam 24 saatte bir defa alıyorsun.
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    İşte haftaiçi 250 puanım vardı. Tıkladım 300 oldu. Tekrar tıkladım 350 oldu. Bugün de aldım 400 oldu. Ama bugün tekrar almaya izin vermedi.
  • bilmiyorum hocam benim hesapta hiç öyle olmadı sayaç var bende hep o sayaç bitmeden vermiyor coin bendede 550 coin var
  • 1 saat kalmış, hadi bakalım..
  • rise of the tomb raider çok istiyorum da bu hafta 350 coin tamamlayamam herhalde.
    bakalım resident evil 0 alsam çok iyi olur yeter bana. diğer haftaya biriktireyim çok harcamayayım bu sefer
  • saat başı geliyor. giriyorum, error veriyor. bir daha giriyorum yine error. bir daha giriyorum bu sefer oluyor ama 0 balance. yeniliyorum yine 0 balance. ama indirimlerin altındaki kısımda 600 balance gözüküyor. üstte 0 balance yazıyor. bir tek ilk hafta sniper elite v2 almıştım. o da remastered versiyonunu 18 liraya alabilmek için. bu 600 balance ile (eğer alabilirsem) karşıma çıkan ilk alınabilir oyunları bir şekilde almaya çalışıp bir daha bu siteye girmemek üzere kapatacağım.

böyle saçma iş yok. 3 laptop birinde mozilla birinde chrome diğerinde de gizli sekme açık hiçbirinde giriş yapılmıyor. girince de balance 0 gözüküyor ama nedense alttaki kısımda 600 yazıyor kapı gibi. başlarım böyle işe.
  • 1 salise bile sürmedi oyunların bitmesi anladım sistemi her geçen gün daha bok edebiliyolar valla helal olsun
  • bune yahu anında eriyor oyunlar
  • Bende bu sefer coinler gözüküyor, oyunlar hemen bitiyor.
  • Bu ne

• Yohannes

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.