Şimdi Ara

Kinguin Crazy Weekends Etkinliği (ANA KONU) [Bu hafta GTA V, CIV V(Complete Edition), Doom..] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
12
Favori
36.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İçeriğini değiştirmişler. Artık ilk gelen alır yerine açık arttırma tarzı olacakmış.

• RE7 Doom a 800 basıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç yoktan Stardew Valley'e tüm puanı basıp alayım diyeceğim de yine bir şeyler olur 0 oyunla kapatırız günü

• Anladığım kadarıyla 1 saat süre olacakmış. En baştan uçuk teklifler vermeyip beklemek lazım. Ayrıca sadece en yüksek teklif değil ilk üç teklif kazanacakmış, bu da güzel. Bakalım nasıl olacak.

• bir oyun için sadece 3 kazanan olacak,yani 3 key verilecek doğru anladı isem.kinguin bitmiş o zaman :D 1 oyunu sadece 3 kişi alacak o halde.

edit:ilk 3 altın sıralamasına verilecek. 1. en yüksek teklifi veren adamlar 1100 altın bastı diyelim 300 kişi, 2.en yüksek 1000 veren 400 kişi, 3. en yüksek 900 veren 500 kişi,totalde 1200 kişi mi key alacak yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine05 -- 12 Temmuz 2019; 2:10:15 >
  • acaba millet kaç puan biriktirmiştir harcama yapmadan
  • constantine05 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence mesela ekran da 500 puan verilmiş o 500 puan ve altını kabul etmezler bence

• Twitter dan yorumlara baktım.1 oyun için 3 key verilecekmiş sadece :D.Süre geldiği anda,en yüksek teklifi veren 3 kişi oyunu alır gider zaten.Botlar yine alır gider oyunları.Bu sefer sadece 3 key var üstelik bir oyun için :D
  • 450 altıncığımla bana oyun kalmaz gibi siz benim yerime savaşın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiladam123

450 altıncığımla bana oyun kalmaz gibi siz benim yerime savaşın.
    ilklerde almak için herkes yüksek verecek zaten sonlara doğru şansın olabilir :)
  • watch dogs nasıl 825 bid veriliyor anlamıyorum
  • Watch Dogs neyse de Batman Arkham Origins'e verilen 775'e yazık. Geçen hafta Sekiro 800'den gitti.
  • beti açarken verdiğimiz coini geri alabiliyo muyuz ?
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    sanki onu vermeyecekler gibi geliyor
  • Unlock to Start Bidding *Non-refundable

altında yazıyormuş verilmeyecek
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Hayır, beti açarken verdiğimiz coin geri verilmiyor ancak arttırırken verdiklerimiz kaybetmemiz durumunda geri veriliyor. Bu arada beti açmadan en yüksek miktarı görmek işimize yarar. Elimizdeki coinden fazla bir miktar verilmişse girmeyiz böylelikle beti açarken vereceğimiz coin cebimizde kalır.
  • Neco. kullanıcısına yanıt
    :D blood bowl un 350 aldığı yerde bizi harcarlar. bete gire gire biter coinler. gg olur. ben pazar gününü bekleyeceğim. aklımda bi tek stardew valley var. beti açıp elimdeki bütün coini bırakırım. çıkmazsa da bi daha kinguinse gireni bipsinler.
  • adamlar watch dogs oyununa 925 coin basmış inanılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 12 Temmuz 2019; 15:44:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neco.

Hayır, beti açarken verdiğimiz coin geri verilmiyor ancak arttırırken verdiklerimiz kaybetmemiz durumunda geri veriliyor. Bu arada beti açmadan en yüksek miktarı görmek işimize yarar. Elimizdeki coinden fazla bir miktar verilmişse girmeyiz böylelikle beti açarken vereceğimiz coin cebimizde kalır.
    Birde beti açtığımız coin ile artırdığımız coin ile beraber mi yazılıyor

Yani girmek içinde 200 coin harcadık 50 de beti arttırdık

en yüksek bet yerinde 250 mi yazıyor yoksa 50 mi yazacak onu yakalaya bilen oldu mu ?
  • abazalar Lust for Darkness a 875 basmış. yuh
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.