Şimdi Ara

KİPA ve MİGROS'un Ucuz S4 leri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kipada 1100 lira, Migrosta 1000 lira. İthalatçı garantili satıyorlar. Muhattabınız biziz diyor ikisi de. Buralardan telefon alan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Sizce buralardan telefon almak doğru mu?

• biraz araştırdım. migrosun garantörü teknoeksper diye bir firma. sitesine girdim belli ki amaçları satabildiği kadar satmak. sırf olsun diye yapmışlar. ayrıca sikayetleri okuyunca hizmet vermek yerine dolandırıcılıgı seçtikleri apacık belli oluyor.

uzak duralım.

bunu bim yapsa a101 yapsa anlarım ancak migrosun müşteri skalasına bakınca marka değerini hiçe sayıyorlar demek ki para için. çok aptalca ben anlam veremedim.
  • Hiç maceraya gerek yok, o parayla Turkcell'den Huawei G7 alınır hemde sağlam bir muhattabın olur.
  • bende eşime almayı düşüyordum. sizce 1000tlye migrostan s4 mü? yoksa samsung garantili 850 tl ye s3 neomu almalıyım? bir türlü karar veremedim
  • Bana da bi yakinim söyledi aliyim mi diye direk yurt disi garantildir bir arizalandi mi çok ugrasirsin dedim doğru çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinemrah

bende eşime almayı düşüyordum. sizce 1000tlye migrostan s4 mü? yoksa samsung garantili 850 tl ye s3 neomu almalıyım? bir türlü karar veremedim

ikisi arasında s4 . İlk 15 gün boyunca telefonda sorun var mı vs iyice inceleyin varsa hemen iade edin sonrasında çıkarsa sorun yapıcak birşeyin yok. Türkiyede apple ve asus hariç her garanti çöp zaten pek bir fark olmaz . Ama huawei g7 iyi bir alternatif olur yukarıda önerilen gibi
  • G2 varken s4e o parayi vermeyin bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koca forumda migros kipa vs firmalardan telefon alan yok mu yav
  • 100 200 lira fazla olsun samsung elektronik turkiye garantisinde olsun. Paralel ithalattan uzak durun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.