BEYLER GÖZÜMÜ KAŞIRKEN KİRPİKLERİM KOPTU NAPAYIM BEYLER ACİL ÖNERİN BİŞEYLER ÇOK MUTSUZUM ÇOK DİKKAT ÇEKİYO
quote:Orijinalden alıntı: HeLLsTeRss at merak ettimAlıntıları Göster Büyük ihtimalle bir daha çıkmayacak onlar, doktoruna danışabilirsin bana inanmıyorsan...
quote:Orijinalden alıntı: Led ZeppelinBüyük ihtimalle bir daha çıkmayacak onlar, doktoruna danışabilirsin bana inanmıyorsan...Alıntıları Göster gözümü kaşırken dediğim kirpikler kaşınıyodu geçmedi bende sinirden tuttum çektim haşırt
quote:Orijinalden alıntı: BreakOutOfKinggözümü kaşırken dediğim kirpikler kaşınıyodu geçmedi bende sinirden tuttum çektim haşırt Alıntıları Göster ALIN SS
quote:Orijinalden alıntı: the_kingsonquote:Orijinalden alıntı: BreakOutOfKing ALIN SS Alıntıları Göster ADAM GİBİ BİŞEY SORDUK DÜZGÜN CEVAPLAR GÖNDERİN..
quote:Orijinalden alıntı: BreakOutOfKingADAM GİBİ BİŞEY SORDUK DÜZGÜN CEVAPLAR GÖNDERİN..Alıntıları Göster iyi güldüm gece gece geçmiş olsun
quote:Orijinalden alıntı: Temizlenen Adam Csb öyle bir şey olmaz ayrıca NO SS NO GÜVEN kağıda dh yaz ss yolla qapaq