Şimdi Ara

Kira Kontratı ile ilgili önemli bir sorun. Acil yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta kiraladığım ev için karşılıklı kontrat yaptık. Ev sahibinin de benim de üzerinde imzası var. Fakat yapılan kontratın üzerine tarih yazmadık (eve girdiğimiz gün yazılacaktı). Kontratın aslı bende, yalnızca fotokopisi ev sahibinde. Ev sahibi üzerinde tarih olmadığı için kontratın geçerli olmadığını söylüyor, bize kiraladığı evi satmaya karar verdiğini söylüyor ve bizden habersiz evin kapı kilidini değiştirmiş. Bu konu ile ilgili ne yapılabilir acil yardım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkcraze01 -- 14 Aralık 2012; 13:34:39 >

• Evde bir tek sen kalmıyorsun anladığım kadarıyla, birlikte yaşıyor olduğun kişiyi veya sizin taşındığınız günü bilen birkaç kişiyi daha şahit olarak gösterip dava açabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcraze01

Geçen hafta kiraladığım ev için karşılıklı kontrat yaptık. Ev sahibinin de benim de üzerinde imzası var. Fakat yapılan kontratın üzerine tarih yazmadık (eve girdiğimiz gün yazılacaktı). Kontratın aslı bende, yalnızca fotokopisi ev sahibinde. Ev sahibi üzerinde tarih olmadığı için kontratın geçerli olmadığını söylüyor, bize kiraladığı evi satmaya karar verdiğini söylüyor ve bizden habersiz evin kapı kilidini değiştirmiş. Bu konu ile ilgili ne yapılabilir acil yardım?

Evi kiralamaktan vazgecip satmak istiyor derken kontrata dayanip size mi satmaya calisiyor yoksa genel anlamda artik satiliga mi cikartiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.