|
Bildirim
Marketteki yağa peynire %100 zam
ulaşıma mazota, vergiye harçlara %200-300 zam Ama kiraya %25 Suçlu hep başkaları... |
Valla ağlayacak bir şey yok kimseyi bedava oturtacak halimizde yok. Ben şu kredi muhabbetini bekliyorum. Anında satacağım.
Bu kadar iyi niyet yeter, 700 liradan 5 yılda 1200e çıkarabildi kiracı hazretleri. Hala ev sahihi kazıkçı diyorlar ya.. diyecek bir şey bulamıyorum. ![]() |
Ev sahipleri ağlıyor. |
Ya gençler tüm bunlar döner dolaşır kiracıya patlar.
Adam ödeyeceği vergiye bakar kiraya ekler. Ya da hiç kiraya vermez kiralık ev falan bulunmaz satılıkta bekler o satılık ev fiyatlarıda düşmez kolay kolay Ya da her şeyi elden alır. Sözleşme imzalanır ama ev sahibinde kalır. Elektrik su riskini üzerine alır. Piyasa zorlanmaz zorlarsan o piyasa sopasını çeker. İdeal sistem doğru açıklanan enflasyon ve o oranda zamdır. Siz burada bence birbirinizi yemeyin bu işin tüm sorumlusu hükümet. Mülteciler gitsin enflasyon kontrol altına alınsın yüzde 25 gibi saçmalıklar olmasın kendi kendine düzelir. Saçma sapan kavga ediyorsunuz. |
Halime sukretsin ki bir evi var. Artik ev sahibi olmayanlar bir daha da ilamayacak..
|
Paranın değeri öyle güzel korunuyorki, koy fona 1 ayda kiracinin 1 senede verdiğinden fazla para alıyorsun. hiç uğraşılacak dert değil hocam. Bir kac milyonluk evine 2 3 bin lira verip ortak oluyorlar, birde utanmadan ev sahipleri şöyle böyle... Benim 10 yıldır evim var emin olun hiç düzgün kiracı denk gelmedi. 5 6 yil kombiyi kullanır kombi bozulur yaptır der, halbuki bilmezler kombilerin zaten ömrü yaklaşık 10 sene.. 1 senede 10 15 k kira alırsın yarısı tamire, vergiye gider. Bir de yok beyan yok şu uğraş dur..
Ciddi çok dertliyim, her şey 3 4 katına çıkmış, benim kira 5 senede 700den 1200 e.. hala utanmadan yüzde 25i gecemezsiniz deniyor. Hiç kimse peynire yağa her şeye 2 3 kat zam yaparken yapamazsınız denmedi anca güçleri ev sahiplerine yetiyor. Ama kiracilara sor dünyanın en namussuz insanı ev sahipleri, ciddi satip kurtulacağım. Yerin dibine batsın verdikleri 3 kuruş para. En kötü bos duracak başka yolu yok. |
Sonunda ev sahiplerini çoğunu göreceğim bende ev sahibiyim ama insanlıktan çıkmadım evi süper emeklilik olarak gören bir halkın hakkından ancak devletin ağır yasaları gelir
|
Hayret. Halbuki hep malı olanın parası olanın yanında olunurdu..
|
2 yıldır satacağım diyen 7-8 arkadaşım var 3. yıla giriyoruz satacaklar hala
![]() |
Ev sahipleri ağlıyor. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 19 Aralık 2022; 19:4:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
mesajım bulunsun döneceğim |
kira kontratına 2000 yazıp 5 bine verip 3 bini elden alan olmayacak zaten |
Son zamanlarda evi olmayan kirada olan akplilere umut vermek oy kaçırmamak için verilen seçim vaadi olmuş,kayıt dışını artırır bu tarz şeyler hala anlayamadılar herkes kaçak tütün içki vs kullanır oldu bunların yüzünden. Sorunu yaratıp saçma önlemlerle sonuç alamazsınız, evsahipleri suçlu 3 harfli marketler suçlu,sigara alkol kullananlar suçlu vs bu kafayla düzelmez bu iş senelerdir daha da arttı zaten istatistikler ortada. Bunlar gitmeden adaletli sistem gelmeden sorunların çözülmesi mümkün değil, bu yada başka konu farketmez. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 19 Aralık 2022; 20:30:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |