Şimdi Ara

KİRACIYI EVDEN ÇIKARMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 800 TL kira ücreti olan binada 450 TL'den oturan kiracımız 9 aydır kirayı ödemiyor. Kendisine 7/30 denilen ihbarnameyi çektik. Kendisi tebliği aldı ve herhangi bir itirazda bulunmadı. İcra müdürlüğündeki arkadaşlarla konuştuğumda şu anda tahliye için görevli personelleri ayarlayıp gidebileceğim söylendi. Fakat evdeki eşyaları yediemine taşıyıp oranın 6 aylık kirasını peşin olarak ödemem gerektiği ifade edildi. Eve girip baktım, ev tıklım tıklım dolu. 3 + 1 ev ve her yer eşya dolu. Bu eşyaları nasıl yapabilirim nereye koyabilirim? Herhangi bir ücret ödemeden kiracıyı çıkarma yolu yok mudur acaba? Yahut eşyaları salona istiflesem sonra kilidi değiştirip çıksam olmaz mı? Bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulascuhadar

800 TL kira ücreti olan binada 450 TL'den oturan kiracımız 9 aydır kirayı ödemiyor. Kendisine 7/30 denilen ihbarnameyi çektik. Kendisi tebliği aldı ve herhangi bir itirazda bulunmadı. İcra müdürlüğündeki arkadaşlarla konuştuğumda şu anda tahliye için görevli personelleri ayarlayıp gidebileceğim söylendi. Fakat evdeki eşyaları yediemine taşıyıp oranın 6 aylık kirasını peşin olarak ödemem gerektiği ifade edildi. Eve girip baktım, ev tıklım tıklım dolu. 3 + 1 ev ve her yer eşya dolu. Bu eşyaları nasıl yapabilirim nereye koyabilirim? Herhangi bir ücret ödemeden kiracıyı çıkarma yolu yok mudur acaba? Yahut eşyaları salona istiflesem sonra kilidi değiştirip çıksam olmaz mı? Bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.
    quote:

Orijinalden alinti: ulascuhadar

800 TL kira ücreti olan binada 450 TL'den oturan kiracimiz 9 aydir kirayi ödemiyor. Kendisine 7/30 denilen ihbarnameyi çektik. Kendisi tebligi aldi ve herhangi bir itirazda bulunmadi. Icra müdürlügündeki arkadaslarla konustugumda su anda tahliye için görevli personelleri ayarlayip gidebilecegim söylendi. Fakat evdeki esyalari yediemine tasiyip oranin 6 aylik kirasini pesin olarak ödemem gerektigi ifade edildi. Eve girip baktim, ev tiklim tiklim dolu. 3 + 1 ev ve her yer esya dolu. Bu esyalari nasil yapabilirim nereye koyabilirim? Herhangi bir ücret ödemeden kiraciyi çikarma yolu yok mudur acaba? Yahut esyalari salona istiflesem sonra kilidi degistirip çiksam olmaz mi? Bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim arkadaslar.

Merhabalar,

Ne oldu son durum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KİRA ÖDEMEDEN KAÇAN KİRACI
    9 yıl önce açıldı
    EVDEN ÇIKMAK İSTEMİYORUM
    11 ay önce açıldı
    İşten çıkmak için bahane?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.