Şimdi Ara

Kiralık araç tercihi - yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kamp tatili yapmayı planlıyoruz arkadaşlarla. Öyle çok dağa bayıra girmeyeceğiz ama tüm Ege sahilini gezmeyi amaçlıyoruz yani uzun yol yapacağız. O yüzden aracın konforu çok önemli. Bilgi vermesi açısından, benim boyum ~190 ve kiloluyum yalan yok. Diğer 2 arkadaşım da benzer ölçülerde.

Konforun yanında baktığımız diğer iki ölçüt: Sürüş keyfi (gaza bastığımızda araba zorlanmasın, yüksek hızlara rahat çıkabilsin) ve yakıt tüketimi.

Elimde dört seçenek var şu an. Hepsi dizel otomatik. Fiyatları birbirine yakın, mercedes günlük 40-50 lira daha fazla ama farka değecekse sorun değil.

3008 - 1.6 motor
    Qashqai - 1.6 motor
    Passat Comfortline (yeni donanım)
    C200 AMG - cam tavan (bu detayı belirtmeden geçemedim)

Sizin tercihiniz ne olurdu bu 4 araba arasında? Şimdiden teşekkürler.

• up
  • yakıt falan filan hiçbir şeye yorum yapmayacağım ama en yakın arkadaşımda 2017 c200d olduğundan sürekli biniyorum çok hoş bir his mekana yanaşıyon hemen vale geliyor ne bileyim ışıkta duruyon insanlar sana bakıyor ne bileyim hani bir ferrari lambo gibi olamaz ama bence çok güzel bir araba ve sanırım fiyatından ok daha lüks görünüyor.

Son olarak kamp tatili için ne kadar uygun bir araç orası da tartışmaya kapalı. Direk uygun değil yani
  • Bebek'te gezerken iyi de Akyaka'da kamp yapmak için pek uygun değil hakikaten, haklısın
  • Hava yapacam diyorsan merso

Geniş olsun rahat gidek dersen Passat.

SUV olsun diyorsan 3008.
  • Kiralık araçlarda en önemli husus yakıt bence. Yanlız amaç olarak gezmekse bence transporter tarzı araçlar daha çok işinizi görür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.